The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 434
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
 Май не, ако бяха щяха да са качени на страницата във facebook

# 586
Не, засега само това като реклама, по-натам сигурно

# 587
  • Buffyworld
МокаHugа знаеш ли дали ще има втори сезон на Рингър ? Аз много се надявах, но разбрах, че актрисата е бременна и даже в края на първи сезон вече й личеше, така че едва ли  newsm78

# 588
МокаHugа знаеш ли дали ще има втори сезон на Рингър ? Аз много се надявах, но разбрах, че актрисата е бременна и даже в края на първи сезон вече й личеше, така че едва ли  newsm78

Ами май не, ние в другата тема коментирахме, че той и Кръга вероятно ще са двата спрени, като Рингър даже е по-сигурен...

# 589
Финала беше просто брилянтен ! Не знам как бих могла да го опиша с друга дума освен с "брилянтен" !!!

Скрит текст:
Убийството на Клаус - признавам си хванах се, мислех си, че сценаристите си биха най-големият автогол и в следващия момент - бам, изненада Grinning .
Иън и Клеър Холт бяха перфектни, същото важи и за Мат Дейвис. Последната сцена между Деймън и Аларик - уникална. Реакцията на Ребека когато Аларик прободе Клаус, реакцията на Деймън когато Аларик падна мъртъв, изиграха го наистина перфектно !
Разговора на Деймън и Елена по телефона, много тъжен момент, много се ядосах...и когато си помислих, че всичко е загубено се случи това което предполагах, пикапа на Мат наистина падна от моста !
При всеки друг случай вампирясването на Елена би ме ужасило, но в случая беше най-удачното което можеше да се случи, след като избора и убедително наклони в полза на Стефан. Сцената в която показаха как Елена се е срещнала с Деймън ОЩЕ преди да се срещне със Стефан мисля, че беше страхотен ход от страна на сценаристите.
Радвам се и, че Илайджа се завърна, бяха много мили с Ребека в гората когато се прегърнаха...
В заключение мога да кажа само, че съм адски доволна от финала, определено интереса ми към сериала ще се задържи след всичко това  Crazy !

# 590
  • Стара Загора, България
Финала беше просто брилянтен ! Не знам как бих могла да го опиша с друга дума освен с "брилянтен" !!!

Скрит текст:
Убийството на Клаус - признавам си хванах се, мислех си, че сценаристите си биха най-големият автогол и в следващия момент - бам, изненада Grinning .
Иън и Клеър Холт бяха перфектни, същото важи и за Мат Дейвис. Последната сцена между Деймън и Аларик - уникална. Реакцията на Ребека когато Аларик прободе Клаус, реакцията на Деймън когато Аларик падна мъртъв, изиграха го наистина перфектно !
Разговора на Деймън и Елена по телефона, много тъжен момент, много се ядосах...и когато си помислих, че всичко е загубено се случи това което предполагах, пикапа на Мат наистина падна от моста !
При всеки друг случай вампирясването на Елена би ме ужасило, но в случая беше най-удачното което можеше да се случи, след като избора и убедително наклони в полза на Стефан. Сцената в която показаха как Елена се е срещнала с Деймън ОЩЕ преди да се срещне със Стефан мисля, че беше страхотен ход от страна на сценаристите.
Радвам се и, че Илайджа се завърна, бяха много мили с Ребека в гората когато се прегърнаха...
В заключение мога да кажа само, че съм адски доволна от финала, определено интереса ми към сериала ще се задържи след всичко това  Crazy !

ТОВА! Споделям мнението ти напълно!

Скрит текст:
Клаус като го прободоха наистина се хванах. Мислех че Бони е направила някакво заклинание, с което да разкъса кръвната линия или нещо такова, но наистина се хванах, че Клаус умря. И Ребека как викаше отзад.. наистина страхотно изиграно! Сцената в края между Деймън и Аларик и същевременно паралела между Стефан спасяващ Елена преди и сега.... уникално! И това, че са се срещнали преди и той какви думи и каза... Не исках да повтарям предишен отговор, но просто трябваше да си излея емоциите!  Mr. Green А накрая си мислех.. О Боже мой, какъв сериал ще има сега без Елена, какво ще стане сега? Как ще я върнат? Изобщо не се сетих за Мередит и вампирската и кръв.. Невероятен финал, наистина.. много по- нетърпелива съм за следващ сезон, отколкото миналата година.

# 591
Финала беше епик! Страшно ми хареса епизода, отдавна не ми се беше случвало да съм на тръни така  Peace Имаше един много, много важен поне за мен момент от телефонния разговор, повторен после в много важна ретроспекция, което е абсолютно показателно.  Heart Eyes

# 592
  • на кого му пука
Ей ,ще ме накарате да изгледам накуп последните 3 серии.Бях се зарекла да ги оставя да отлежават, че нещо взех да губя интерес и сега след тези коментари пак ще ме върнете в темата.

# 593
  • До морето :)
Скрит текст:
Аз казах ли, казах ли, че Елена ще стане вампир?  Mr. Green Сега чакам и субтитрите.

# 594
  • Велико Търново
Джули Плек говори за сезон 4

Финалът беше УАУ!

# 595
Лелеее, днес е петък. Нямам търпение да стане довечера, да си изгледам последния епизод на спокойствие.

# 596
  • Buffyworld
Много съм разочарована  
Скрит текст:
толкова съм разочарована, че Елена е станала вампир. Това , което ми харесваше беше човешкото в нея, че беше човек. Вече не бих могла да гледам на нея по същия начин. За мен хората винаги са били много повече от вампирите.

Мока, мерси за инфото.  Hug Мъжът ми гледа Кръга, сега като му кажа, че няма де има втори сезон и ще му се стъжни  Mr. Green

# 597
Този епизод май ще трябва да го гледам с повечко успокоителни

Скрит текст:
Не ми харесва превръщането на Елена във вампир, не ми харесва избора на Елена за братята Салваторе , но това повече се очакваше  Crossing Arms. Плек е права в едно - веднъж щом Елена избере единия брат окончателно, сериала свършва - явно девойката ще се люшка още поне няколко сезона. 
Но все се надявах, че ще избегнат линията с вампирясването на Елена от книгата.
Поне с хибридите се свърши, но пък сега кой ще ги заплашва.

Аларик  Cry

От интервюто излиза, че май ще има не само 4, но и пети и шести сезон - Moka, нали беше казала че имали предварителни намерения за шест сезона?

# 598
  • Buffyworld
Този епизод май ще трябва да го гледам с повечко успокоителни

Скрит текст:
Не ми харесва превръщането на Елена във вампир, не ми харесва избора на Елена за братята Салваторе , но това повече се очакваше  Crossing Arms. Плек е права в едно - веднъж щом Елена избере единия брат окончателно, сериала свършва - явно девойката ще се люшка още поне няколко сезона. 
Но все се надявах, че ще избегнат линията с вампирясването на Елена от книгата.
Поне с хибридите се свърши, но пък сега кой ще ги заплашва.

Аларик  Cry

От интервюто излиза, че май ще има не само 4, но и пети и шести сезон - Moka, нали беше казала че имали предварителни намерения за шест сезона?

Скъпа, на мен също . Явно новите вампирски продукции са доста по- големи почитатели на вампирите, отколкото на хората.  Същото беше и със Здрач. Там само къде богове не ги изкараха.   Sad

# 599
  • срещу двата комина :)))
може ли само някой да ми каже, Елена избра ли някой от двамата или ще останем да гадаем още 100 сезона  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт