The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 361
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
mu_ry,
Скрит текст:
Елена избра Стефан, поне аз това видях Grinning

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 10:51 от Apocalyptic city

# 601
Ох, защо съм толкова любопитна!!!! Като видя спойлер и задължително трябва да го прочета. За днешния епизод повече спойлери няма да чета!!!

# 602

Скъпа, на мен също . Явно новите вампирски продукции са доста по- големи почитатели на вампирите, отколкото на хората.  Същото беше и със Здрач. Там само къде богове не ги изкараха.   Sad

Скъпа, ние с теб май изоставаме от модните тенденции във вампирския жанра  Wink

# 603
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18

Скрит текст:
Винаги ще бъде Стефан!!!

newsm20

Аз съм много доволна от епизода, но сега не ми се коментира нищо друго освен горе написаното. Стеленската ми душа пее  Heart Eyes Mr. Green

# 604
Интересно какво толкова ти пее, като както си казах в предния коментар, имаше няколко доста показателни неща за това какво ще се случва занапред  newsm78 Без лоши чувства, но само аз ли го виждам?

# 605
Скрит текст:
Нали обърна колата и се върна при него?
На мен това ми е достатъчно да пея. Не знам какво си видяла, какво са си казали също не е особено важно,
Скрит текст:
щом се върна при единия, а не отиде при него, макар да мислеха, че умира. Тя избра Стефан, а приятелите й бяха извинение за пред Дамян.
Естествено, и аз не се заяждам.

# 606
  • София
Е, не спорете! Тая драма ще има още поне един сезон да я гледаме. В крайна сметка ще избере защото или на Стефан или Деймън (актьорите) времето им в сериала ще свърши и ще започнат нов сериал, особено ако има повече от 4 сезона.

# 607
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, обърквате ме де, не ви е срам hahaha

# 608
Не бе не спорим, аз решението и не го отричам по никакъв начин и е ясно, че те ще си изкарат плануваните 6 сезона и ще избере чак накрая. Просто на мен тоя избор ми се видя незначителен след това, което дадоха в ретроспекцията и надграджането на тази връзка, какво значи това за нея, че Елена сега ще помни и някои други работи и така нататък. А че ще се лашка още сума време - аз си казах, не знам защо ни занимават сега с тоя избор, като той не е окончателен.

Бъфи, недей мъчи мъжа си, още не е сигурно Simple Smile

# 609
  • София
е как що ни занимават, за да се вържем да гледаме...  Tired
особено за тийновете това си е много важно.

# 610
Яко ме стървите. Нямам търпение да си легне детето и да пускам епизода. Макар че не ми изнася някои неща от прочетеното, но си го признавам Simple Smile

# 611
  • Велико Търново
Скрит текст:
Абе аз се чудя нещо. Защо Мат обърна колата, като видяха Ребека, а не мина просто през нея?  newsm78 Та тя е вампир, по дявилите, нищо няма да й стане, ако я прегазят. Много тъпо са го измислили това.

# 612
Скрит текст:
Абе аз се чудя нещо. Защо Мат обърна колата, като видяха Ребека, а не мина просто през нея?  newsm78 Та тя е вампир, по дявилите, нищо няма да й стане, ако я прегазят. Много тъпо са го измислили това.

Е според теб в такава ситуация дали може да реагира? Това са му естествените реакции, всеки човек би го направил..

# 613
Следващият сезон се очертава доста интересен. В скрития текст е коментар относно новата серия!!!
Скрит текст:
Елена като вампир...това ще бъде темата на новия сезон... а за момнета когато дадоха как Деймън и въздейства, и че всъщност тя се е запознала с него първо, а не със Стефан  Crazy

# 614
О, толкова емоции бушуват в мен!
Скрит текст:
По основния въпрос за избора бях се настроила супер негативно като четях, че е избрала Стефан. Но като изгледах епизода съм на корено различно мнение. Първо не случайно Мат я попита дали се чувства задължена към Стефан, после неколкократно спомена, че е срещнала първо Стефан, капака беше когато каза на Деймън, че ако е бил първо той можело да е друго. Това ако не е показателно, не знам кое е. Интересното е, че всички сме доволни - Делени и Стелени. Всеки си го интерпретира някак си, както му изнася. Все пак цяло лято всеки трябва да вярва, че нещата ще са както му хареса на него.
Искам си Джоузеф Моран! Повече утре!

Общи условия

Активация на акаунт