The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 350
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето :)
Скрит текст:
Сега изгледах епизода със субтитри. На мен избора на Ленчето ми хареса. А относно това, че каза на Деймън, че ако е срещната първо него, щели да се развият по друг начин нещата, според мен няма нищо общо с първата им среща. Имаше предвид, че ако е има връзка първо с него, а не със Стефан  newsm78 Поне аз го разбрах така нещата.
А Тейлър доброволно ли си смени мястото с Клаус? Този момент го пропуснах  Crazy

# 631
Скрит текст:
Сега изгледах епизода със субтитри. На мен избора на Ленчето ми хареса. А относно това, че каза на Деймън, че ако е срещната първо него, щели да се развият по друг начин нещата, според мен няма нищо общо с първата им среща. Имаше предвид, че ако е има връзка първо с него, а не със Стефан  newsm78 Поне аз го разбрах така нещата.
А Тейлър доброволно ли си смени мястото с Клаус? Този момент го пропуснах  Crazy

И аз мисля като теб за това, което Елена каза.  Peace

# 632
П.С. 20-ти ли е последния епизод ?
че замундата не ми дава да дърпам пак и от арената ...

Не 22 е днескашния и последен за сезона.  Sad

# 633
Любопитно ми е
Скрит текст:
как стана така, че Стефан послуша Елена и спаси Мат. Това много ме изуми.

# 634
Любопитно ми е
Скрит текст:
как стана така, че Стефан послуша Елена и спаси Мат. Това много ме изуми.

Скрит текст:
А, де, мен също!  newsm78 Но после се видя, че съжали. Може би защото Елена все още беше добре, доколкото може, а Мат беше изгубил съзнание.

# 635
  • На земята
Много съм нетърпелива и изчетох всички спойлери, а ще го гледам довечера. Ще ми е супер интересно и нямам търпение вече да стане 20 часа и да приспя малкото зверче.

# 636
Скрит текст:
Относно как така Стефан е спасил първо Мат, а не Елена..може би той е знаел, че докторката и е дала вампирска кръв и тя няма да умре, иначе не мисля, че би извадил Мат първо и да позволи Елена да умре...не ми се струва възможно  Tired

# 637
Скрит текст:
Относно как така Стефан е спасил първо Мат, а не Елена..може би той е знаел, че докторката и е дала вампирска кръв и тя няма да умре, иначе не мисля, че би извадил Мат първо и да позволи Елена да умре...не ми се струва възможно  Tired
Скрит текст:
Не съм гледала епизода, но не вярвам Стефан да е знаел за вампирската кръв. Той много добре знае, че Елена не иска да е вампир. Иска да е човек и да изживее всичко, което и предоставя живота.

# 638
Ако аз бях на мястото на Елена и Стефан не ме послуша никога нямаше да му простя.  Crossing Arms Смятам, че той направи добре. Това беше нейната воля. И не, не мисля, че Стефан знаеше какво е направила Мередит.

# 639
Скрит текст:
Страхотен епизод !
  Разплаках се на телефонния разговор между Деймън и Елена !
 Стефан спаси Мат, защото Елена пожела така, а той нали винаги я слуша.
 А първата среща на Деймън и Елена, тя сега стана вампир и ще си спомни всички пъти, които са и въздействали вампири и това определено ще я накара да мисли още за избора си .

# 640
Да,благодаря!Намерих си ги

# 641
Скрит текст:
Страхотен епизод !
  Разплаках се на телефонния разговор между Деймън и Елена !
 Стефан спаси Мат, защото Елена пожела така, а той нали винаги я слуша.
 А първата среща на Деймън и Елена, тя сега стана вампир и ще си спомни всички пъти, които са и въздействали вампири и това определено ще я накара да мисли още за избора си .

Скрит текст:
Е той Деймън не й е въздействал чак толкова много пъти, или поне не са показали. Аз тотално превъртях, сега искам да е със Стефан... знам ли, може би защото с Деймън (Нина и Иън) вече свикнах да я виждам и сега не ми е интересно, не усещам по-особена тръпка между тях.  Peace Така като се замисля, и двамата са правили толкова много неща за нея... Освен, че са братя, ги обединява каузата да спасяват Елена (която вече се провали), но разликата е, че Деймън прави всичко за Елена, независимо дали е съгласна или не, докато Стефан винаги уважава решенията й. Аз ако трябва да избирам, няма да мога - от една страна ще искам да уважава решенията ми, да не ме притиска, от друга - понякога ще искам да ми се противопоставя... Е да, де, доволна съм  от избора й засега, да видим как ще се развият нещата по-нататък. Пък и сега, когато вече и тя е безсмъртна, изборът и (ако пак има такъв), ще е още по-труден.

# 642
# 643
Скрит текст:
Аз мисля, че Стефан послуша Елена и извади първо Мат, защото тя още беше в съзнание и можеше да издържи. А той я е вадил от потънала кола в по-лошо състояние. Плюс това, той за секунди ще изкара Мат на брега и пак ще стигне при нея, да не забравяме вампирската скорост.

Другото, което ми направи впечатлени е, че когато Дамян въздейства на Елена да забрави за първата им среща, той й каза, че трябва да намери такава и такава вълнуваща и опасна и какво ли не още любов и да забрави, че го е видяла. Та дали стремежът на Елена към вълнуващи и опасни неща не се дължи просто на това въздействие? Как мислите?

# 644
Не издържах до утре и го изгледах. След всички спойлери, направо не очаквах да му ударя такъв рев  Embarassed. Сега как ще излизам навън не знам - ще плаша хората с този размазан грим.

Скрит текст:
Разговорът между Елена и Деймън - трогателно-откровен. Тя усеща тръпката с Деймън, но Стефан е разумния избор за нея - той е първи (според нея), той и е помогнал. Не мсиля че е с него защото се чувства задължена, както я попита Мат. По-скоро, аналогията със скъсването с Мат, мисля че беше затова, че трябва да е честна към Деймън и да го освободи. Към този момент, колкото и тежко да ми е да го кажа - изборът на Елена е Стефан. Но затова има още сезони да мисли момичето.

Иначе ме трогна сцената с ребека и Илайджа (да не забравя да кажа колко добре изглежда - поотслабнал и с подстриган  Heart Eyes) в гората, мъката им, както сцената с Рик и Джереми - поплаках си. Хареса ми и как реагира Деймън, когато Аларик започна д аумира - изведнъж забрави, че до преди малко се биеха и виждаше само приятеля си.
И последно - реакцията на Деймън на новината за превръщането на Елена, като че ли не беше много радостна - по-скоор шок, неверие  малко ужас - може би въпреки всичко, колкото и винаги да се опитваше да я опази жива, никога не е искал истински тя да стане вампир - т.е. вампирството й за него е било начин да я опази жива при опасност, а не да я задържи с него завинаги, за разлика от Стефан, който винаги е иска Елена да е вампир, за да бъде с него за цял не-живот.
Ами аз съм си отбор Деймън и е нормално да съм на негова страна винаги  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт