Кой какво сервира снощи, кой какво ще готви днес - 2

• 14 661
  • 355
  •   1
Отговори
# 255
Снощи ядохме пелешка супа
Днес ще я дояден и мисля да сготвя телешко с грах на яхния

# 256
  • Там където е семейството ми
Снощи пържена рибка.
Тази вечер ще е мусака.

# 257
снощи - сирене пане
днес - още не мога да измисля, имам няколко кренвирша и кило картофи, чудя се какво да изкомбинирам, ако имате идеи ще съм благодарна  chef

# 258
  • Den Haag
Вчера: Боб- яхния и салата от прясно зеле.
За тази вечер: Ориз със праз.

# 259
  • Там където е семейството ми
снощи - сирене пане
днес - още не мога да измисля, имам няколко кренвирша и кило картофи, чудя се какво да изкомбинирам, ако имате идеи ще съм благодарна  chef
Можеш да направиш картофките и кренвиршите като яхнийка.
Другото което ми идва на ум е картофките ги вариш за салатка а кренвиршите печеш.

# 260
Пастирски пай днес за обед, за вечеря ако ми дадат рецепта за кус кус ще направя, ако не някакви зеленчуци на фурна ще измисля! Може би варени, поляти с масло и запечени картофи. Или с добавка зеленчуци  Thinking ще ви пиша! Grinning

# 261
снощи - сирене пане
Едно от любимите ми бързи неща за готвене - слагаш нарязаните картофки в тавичка, олио, червен пипер, чубрица - объркваш с ръка, малко вода, слагаш да печеш. Като са полуготови слагаш и кремвиршите на малки парченца при картофите, печеш до готовност и ето ти бърза вечеря. Това обикновено го ядеме с един таратор. Какво повече ти трябва  Laughing

# 262
Снощи дояждахме мусака и сготвих зелен фасул за днес, сега се чудя какво да готвя, но тъй като ще имаме гости утре, трябва да е нещо по-засукано, може би ще е нещо с пиле на фурна, я с топено сирене, гъби, сметана... ще го измисля.

# 263
Снощи - печени кремвирши с кашкавал и салата "снежанка"
Днес - кисело зеле с македонска наденица, за десерт - кекс.

# 264
Днес картофена яхния и салата от кисело зеле, за десерт макарони на фурна!

# 265
Та значи тази вечер: спретнах една салата от арапа фиде, марината и зеленчуци на пара, градински зеленчуци с масло на фурна.

# 266
Снощи - варено прясно зеле с кайма
Днес - картофки с обелките, срязани на две и захлупени в тава и така запечени до червено(тази рецепта се прави с пресни картофки, но и така става)

# 267
  • все тук
Снощи - пържени кюфтета и пържени картофи, таратор, без десерт.
Днес сме на гости, а утре при свеки, така че ще готвя след няколко дни.

# 268
Вчера: Картофена яхния и салата от моркови и червено цвекло, за днес нищо не ми е родила главата още!

# 269
Тази вечер - гъби с ориз и панирани кренвирши,а за утре ще пробвам за първи път оризови кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт