90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета.

Не съм писала от известно време, но се стремя да не мисля за диетата, защото вече 10-ти ден задържам и ми е криво, та не искам да се вкарвам във филми Simple Smile
Иначе съм режимна, държи ме това, че въпреки, че не свалям, поне и не качвам  Laughing

Днес ми е ден 42  Peace Почти преполових Simple Smile

# 136
  • София
Светлица, аз нали реших да правя плодови според фазите на Луната, това се пада веднъж седмично, както са препоръките за почивката /но аз никога не съм го спазвала/. Мисля, че това ми решение ще излезне добро, щото направо след въпросния плодов ден усетих как се спихвам още повече. Peace

# 137
  • до моите любими хора
Ей Ника Hug
Точно сутринта си мислих, че от както мина в почивка и се загуби Mr. Green
Браво за сваленото половин кило екстра  smile3501
И аз вървя по малко надолу въпреки, че съм в почивка. Но все още не съм имала смесено хранене. Планирала съм го за утре, че имаме парти да видим как ще ми се отрази Crazy

П. П. Ника и аз се реших да правя пловодите според луната. И резултата от миналия беше 1 кг. Дано това да помогне сега в почивка да смъкна още малко поне.

# 138
  • София
radostani  Hug
Аз имах едно смесване на яйца и месо, не се отрази на кантара, обаче стомаха ми направо полудя.  Mr. Green Laughing

Ох, момичета, чувствам се прекрасно!  Crazy Много се радвам, че се взех в ръце и си оправих фигурата. Едно на ръка, че като влезна в магазин всичко мога да си купя в тия размери  Joy и другото е, че за пръв път от мнооого години си търся работа и понеже ходя на доста интервюта, си давам напълно реална сметка, че ако тежах 100+ кг., нямаше да ме одобряват за работа.  Mr. Green И самочувствието ми е друго, абе въобще всичко е прекрасно!  Laughing

# 139
Аз също искам да поздравя всички за прекрасните резултати!
Режимът наистина е много добър и определено с него се сваля много. Аз за 1 месец свалих 5 кг., но ако бях по-стриктна, резултатът наистина щеше да е доста по-добър. Така че - 3 месеца не са много, бъдете стриктни и резултатите ще дойдат. Ако пък се случи да хапнете нещо нережимно, просто го забравете и продължете напред, без да се тормозите. Това е диета все пак, не е кой знае какво. Изказвания от сорта на "ще си носиш последствията" и т.н. са леко пресилени, да не кажа друга дума. Прекаленото вторачване и превръщането на обикновен режим на хранене в мания, също не е хубаво. Трябва да се намери златната среда, така че човек да се чувства добре.

И ако позволите да вметна нещо - прекалено много хора пишат в тази тема, скоростта на писане е голяма и темите са наистина оборотни. При това положение, какъв е смисълът при отваряне на всяка нова тема, да следват най-малко 3 страници с постове от по една дума, а именно "запис" ... ? Просто е безумно, не е ли по-рационално да се пишат съдържателни постове и по този начин да се забави дори и с 1 ден отваряне на поредната нова тема? Не виждам кому е нужно 20 последователни поста с еднакво съдържание, а именно - "запис в новата тема"?!

Отчет за днес, плодов:
Закуска - фреш портокал
Обяд - фреш грейпфрут
Следобяд - 2 банана
Вечеря - банан или фреш портокал

# 140
  • Sofia
Здравейте. Моята почивка си върви бавно и славно, кога по-режимно, кога не толкова, но за сега общо взето добре.
Искам да си кажа и аз мнението за прегрешенията, споделянето им и критиките. Кой прегрешава и кой не си е лична работа на всеки. Всички сме пълнолетни (които не са си имат майки) и всичко което правим си е на наша отговорност и за наша сметка. Не виждам смисъл нито от споделяне на прегрешенията, нито от критики към прегрешилите. За какво ги споделяте тук? За да ви каже някой "нищо, голяма работа" и да сте спокойни? Няма как да стане. А споделянето на прегрешения действа адски демотивиращо на останалите. Моля, не го правете. Всеки е свободен да спазва правилата както и колкото намери за добре и може. Но не афиширайте прегрешенията си, защото проваляте иначе стриктни хора с лабилна воля. А за критиките.... също не виждам смисъл. Големи хора сме, тези които грешат знаят прекрасно, че това е грешно, не виждам смисъл от размахване на пръсти. Еле пък за цигарите.... А и се чудя на тези, които толкова категорично критикуват... На вас никога ли не ви се е случвало да правите неправилни неща?  newsm78 И ако сте толкова принципни и волеви - защо сте тук? И дори да сте такива наистина, приемете че не всички имат силна воля и не всичко винаги е въпрос само на желание. Бъдете по-толерантни.
Извинявам се за фермана, ама не можах да се сдържа.  Hug

# 141
Светлица   Hug, ти приключи, нали? Как си?

За кръвното и аз да се изкажа  Laughing - за мен нормалното е 80/50. Две секцио ми направиха при такива показатели. Веднъж дарявах и кръв, е там вече се опитаха да ме шкартират заради кръвното, но аз съм много убедителен човек и ми взеха кръвта.  Laughing Дори после бях единствената от групата, която си отиде на работа като пич.
От 15 месеца съм на този режим и изобщо не чувствам дискомфорт заради ниското кръвно. Номера е, както е казала вече и Ghostrider, да се оводнява достататъчно организма. Скоро не съм си мерила кръвното, но тези дни ако влизам в някоя аптека ще го направя, защото откакто отслабнах се чувствам адски добре, главата не ми се върти толкова, та може и вече да не ми е толкова ниско кръвното.  Rolling Eyes
Ника и аз така. Откакто съм на режима ми е много по-добре. Защото и аз съм с ниско и кой знае още какво, защото редовно лягах по цял ден да лежа, че ми беше лошо, гадеше ми се .... ooooh!
Ей, много се изложих с обяда. Взех си за пръв път едно сирене пак плесенясало-Рокфелер или нещо от този род  Sick, пък си взех и Моцарела  Sick Ужас!!! Хубаво че беше салатата и имах кашкавал  Laughing Laughing

# 142
Привет на всички! Simple Smile) Аз днес съм -800 след вчерашния плодов. Най-накрая да се мръдне този кантар надолу, че цяла седмица задържах заради МЦ  Crossing Arms Остават ми още 5 дена до края и много искам да сваля 1кг. Дано да успея! Ще дам отчет на 15ти, колко сме отслабнали с приятеля ми за 3те месеца Simple Smile
Между другото, вчера бях на изпит в университета и колегите не спряха да повтарят, колко много сме отслабнали и двамата  Wink А преди 3 дена, една приятелка, която не бях виждала от 2 месеца, не можа отначало да ме познае (видяхме се в един супермаркет)  Grinning

# 143
  • гр. София
Здравейте!

Браво на отслабналите  Hug

Аз още си стоя на килограмите от водния ден. Днес почти си влезнах в старите дънки. Надявам се скоро съвсем да влезна в тях  Laughing

За днес менюто ми е:
З. - ябълка.
О. - кьопоолу, черен хляб и салата от марули и репички.
В. - филии черен хляб с течен шоколад и мед и лентичка черен шоколад.

Лек ден ви пожелавам!

# 144
Браво на всички за постигнатите резултати!
Аз съм на плодове днес: банан, грейпфрут,портокал“
карам без ядки и се чувствам добре! Simple Smile

# 145
  • Благоевград
Привет, прекрасни!

Аз плодувам днес и ви се радвам на резултатите, страхотни снимки, много чар се лее  Hug

Късметлийка го извадих, в неделя съм белтъчна и ше маам агън-багън и салатка, пък може и някое яйце да отнеса вечерта, пак със зелена салатка... мммм, а свеки прави най-вкусната агнешка чорба на света с дреболийки и зеленини, още от сега й преглъщам Simple Smile явно, гладна ще дойда, или да си кажем лакома!  Grinning

Слънце и емоции на всички  Hug

# 146
А аз току щто едвам си изядох обяда от пилешко и спанак. Никога не съм яла толкова насила, явно това е ефекта от водния ден вчера.   Sick Mr. Green  Simple Smile
Да ви питам сега за ВЕЛИКДЕН...
На мен ми се падат варива. Но освен, че е Великден, малката ми племенничка има рожден ден (става на 4), а баща й има имен ден....    party023 Tada
Та въпроса ми е мога ли да си разменя последователността на белтъчните и зърнени дни?
Т.е. събота да съм на варива, в неделя на протеини (та да си хапна месо и яйчица), и в понделник на въглехидрати (и да си хапна козунак или парчето торта)?  Или да карам 2 плодови (петък + събота)? newsm78

# 147
TiziBizi, аз също съм белтъчна в събота и бобова в неделя, но няма да ги разменям. Ще си ям салатка и нещо режимно и ще се радвам на живота  Laughing

# 148
Мухлясвам си аз тука с тези плодове и се побърквам. Това ми е най-трудният ден (предполагам като дойде водният така ще говоря и за него  Mr. Green ). До тук чай, 1/2 банан, 2 ябълки....след малко ще хапна още едно бананче, че да остане време и да вечерям с някой плод.

Имам въпрос
, днес в магазина случайно попаднах на един подсладител - в шишенце течен някакъв. Дали е режимен? Съдържаше дестилирана вода, консерванти някакви (разбира се) и нещо захарно (растение) беше, ама не се сещам какво.
като дойде водния,ще си викаш... ей..другите дни са песен,.. поне аз така бях,но след воден просто се чувстваш невероятно... Wink споко Simple Smile)))

# 149
Здравейте, не съм писала от седмица и нещо, че бях заета - контролни, пътувания и т.н. Не съм ви чела, защото просто нямам време. Уж спазвам, ама все още нищо не свалям.  Confused Ще продължа още, пък ще видя какво ще правя. Въпреки че ми става все по-трудно да съм стриктна, когато не виждам никакви резултати...

Общи условия

Активация на акаунт