90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Нана, писали сме едновременно... Joy
На мен спанакът ми е любим и си го готвя във всички дни Peace

# 121
Здравейте Фиданки, на мен ми остават 2 седмици до края до тук съм свалила 9 килограма,въобще не го очаквах а имам доста прегрешения, водни дни не съм правила Започнах от 62 килограма, 170см, сега съм 53. Чувствам се супер лека и снощи си прибрах всички дънки в торби и под леглото защото са ми много широки, дано не ми потрябват Simple Smile
Менюто за днес:
З: кафе и фреш грейпфрут
О:сирене кашкавал кисело мляко и салата
В:салата и свинско печено

# 122
  • В две тъмни очички
Еййй мацки, златни сте, благодаря за изчерпателния отговор! В такъв случай за вечеря ще ям спаначе със сирене или с месце, не съм решила още!

# 123
Здравейте  Hug
Аз съм си на килограмите от преди първия воден вече почти 2 четворки, а нямам прегрешения.... но МЦ закъснява и ВЦ не ме вика.... Утре мисля да си взема и аз Хуск....
Днес съм на въглехидрати
З-банан и кафенце
О-спагети с гъби и доматен сос и салатка
В-сигурно същото, ама още го мисля  Laughing
Утре мисля да си карам плодовия на краставици, че да видим дано мръдне кантара Praynig
А относно прегрешенията, при такъв хранителен режим, където можеш да ядеш всичко е глупаво да си търсиш извинения, но всеки сам знае за себе си колко много иска да успее, аз съм с ниско кръвно, но един воден изкарах и следващите ще изкарам, като гледам умрели след воден няма Simple Smile
Хубав ден на всички  smile3525

# 124
 Hug Добро утро, фиданчици Hug

Един отчет да дам за първият цикъл и с издържан воден! Не беше кой знае колко труден  Blush Mr. Green

Така свалила съм отначалото на диетата 4 и 700 гр и съм много доволна, тъй като първоначалните ми кг бяха 59.300кг Висока съм 168 ли, 166 ли не помня  newsm78 Laughing

Хайде смело напред на всички !!

# 125
Здравейте, фиданки! След вчерашния воден ден се чувствам прекрасно! Ще направя и останалите, ниското кръвно не е проблем според мен. Моето е 90/60. -1.1 кг от предния ден, в който се изложих и за това ще си нося последствията.  Embarassed Ето какво се случва до сега:
Кг         - 5.4
Талия   -13.5 см
Ханш    -3 см
Бедра   -9.5 см
Ръце     -4.5 см
Гр. об.   -3 см

Днес - БЕЛТЪЦИ:
З - банан и обичайните вода и кафе с мед
О и В не съм решила още, но ще е нещо леко като таратор или зелена салата с кисело мляко, за да задържа постигнатото до тук.

Успех момичета, а аз продължавам с домашния фитнес, наречен пролетно почистване.  newsm62 А в четвъртък идва хубавата част, правенето на козунаци.  smile3508

# 126
Девойки, изкарах си първия воден ден благополучно с почти 2 л. течности и днес имам -700 гр!  newsm68
Вчера не ми бе лошо (накрая си пийвах гореща водица + 2-3 капки лимон).
Но тази сутрин се събудих в 6.30ч от сърцебиене и все още си ми прескача сърцето. Имам болест на щитовидната жлеза, и понякога като не ям и не пия много течности ми се случва това. Но бях забравила за нея, или по-скоро не очаквах ще ми попречи. Но както и да е - издържах!!!!  newsm44
Като си хапна и обяда (след сутрешната ябълка) от спанак и пилешко филенце вече трябва да си възвърна човешкия цвят, че тази сутрин (както каза и моя приятел) съм бледа като смъртта.  Mr. Green
Но и аз мисля, че човек не бива да се отказва преди да е започнал! Почваш си воден, като не можеш да издържиш и почне да ти се вие свят - ОК, продължаваш с плодове. Принципно и аз прегрешавам понякога (с печени пушени бадеми или пък чаша вино) и за това за 29 дена имам свалени само 3.5 кг, но си го знам и съм доволна че се храня доста по-пълноценно от преди да започна
Скрит текст:
(какво да кажа за вечерите в 21ч с огромна купа салата, хумус с арабски питки, печени картофи, ориз и месо, вино или бира и след това шоколад - и всичко на едно ядене!!! Ако не бях висока, с такова ядене като нищо щях да стана 100кг, но и 67 ми изглеждаха достатъчно стресиращо за да я започна!)
Важно е човек да си създава хранителни навици, а тази диета създава точно такива.  Peace Simple Smile[/color]

# 127
  • София
Привет, фиданки!  Grinning
В почивка съм и нещата вървят повече от добре - свалила съм още половин кило за десетина дни.

# 128
  • Mars Hotel
НикаHug
Включвай се по-често. Липсваш.

# 129
Привет,нз защо но нещо се обзкуражих,при мен не се получават нещата както искам,и във вчрашния  ВХ ден се уплесках нз но пак ще се пробвам едва съм в началото ама колко да е нечало 16 ден и немога да вляза в ритм  smile3511
казвате че няма смисъл да се започва отначало диетата да продължавам напред?  Banghead

# 130
Момичета, искам да ви кажа,че си заслужава всяко едно моментно лишение и спазване, защото се сваля постепенно и здравословно .... Чувството да ви кажат че сте отслабнали е страхотно, заслужава си. Аз я пазя от 17 дни, смъкнах около 5 кг и аз нз как така бързо, но с помощта на по-старшите тук, които ако не ме поправяха първите дни и не ме кастреха, нямаше да се случи нищо. Отнема 1-2 седмици да се свикне с режима и да не ви прави впечатление ... Не се отказвайте, струва си Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Привет,нз защо но нещо се обзкуражих,при мен не се получават нещата както искам,и във вчрашния  ВХ ден се уплесках нз но пак ще се пробвам едва съм в началото ама колко да е нечало 16 ден и немога да вляза в ритм  smile3511
казвате че няма смисъл да се започва отначало диетата да продължавам напред?  Banghead

Продължаваш, да. Само че резултатът ти може и да не е от най-добрите. Обаче аз съм на принципа колкото, толкова, ами хич !!!!!  Grinning

# 132
Лили, Снейк, Гечиsmile3501  smile3501  smile3501 !!!!!!

Радостани, подкрепям те с ТРИ ръце!!!!

За кръвното и аз да кажа - моето също е ниско (като дете припадах под път и над път), но всеки път си изкарвам водния, ходя на фитнес в този ден, чистя в къщи и какво ли още не, пък съм жива и здрава. Най-успешният начин да си вдигнеш кръвното е да пиеш вода - по-бавно става, но е по-трайно.

Днес съм на ягоди за закуска и зелен фасул за обяд и вечеря. Имам минус от вчера. Дано го задържа, че да се похваля  hahaha

# 133
  • София
Светлица   Hug, ти приключи, нали? Как си?

За кръвното и аз да се изкажа  Laughing - за мен нормалното е 80/50. Две секцио ми направиха при такива показатели. Веднъж дарявах и кръв, е там вече се опитаха да ме шкартират заради кръвното, но аз съм много убедителен човек и ми взеха кръвта.  Laughing Дори после бях единствената от групата, която си отиде на работа като пич.
От 15 месеца съм на този режим и изобщо не чувствам дискомфорт заради ниското кръвно. Номера е, както е казала вече и Ghostrider, да се оводнява достататъчно организма. Скоро не съм си мерила кръвното, но тези дни ако влизам в някоя аптека ще го направя, защото откакто отслабнах се чувствам адски добре, главата не ми се върти толкова, та може и вече да не ми е толкова ниско кръвното.  Rolling Eyes

# 134
  • Mars Hotel
Светлица   Hug, ти приключи, нали? Как си?

Супер, наслаждавам се на почивката.  Grinning Засега задържам кг от края на режима, но смятам да сваля поне още 3 кг до следващата врътка.

Общи условия

Активация на акаунт