90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
radostani, всеки си познава организма и не винаги опира до воля.Ако човек знае, че ще му стане лошо, няма да ляга и да умира, щото бил на диета.Плюс това е казано, че воден може да се замени с плодов или да се пропусне.Животът не започва и не приключва с тая диета в крайна сметка! Simple Smile

# 106
  • софия
radostani, всеки си познава организма и не винаги опира до воля.Ако човек знае, че ще му стане лошо, няма да ляга и да умира, щото бил на диета.Плюс това е казано, че воден може да се замени с плодов или да се пропусне.Животът не започва и не приключва с тая диета в крайна сметка! Simple Smile

newsm10

# 107
  • София
Да ви кажа, че като си чета тука за тези най-редовни прегрешения на някои, за това че почети всеки 2-3-ти казва че няма да спазва воден и много се чудя. Абе хора като не може да спазвате такива режими и да се водите по някакви правила, за какво въобще се хващате  newsm78 Кой си модифицирал диетата, кой решил да си хапне нещо смесено уж за раздвижване на метаболизма, кой нямал да може да изкара воден........ Виждате, че има и стриктни хора които са решили че като са се хванали на хорото и има строго определени правила и трябва да ги спазват го правят и определено те са с най-добри резултати. Който е изкарал един стриктен режим, да не би да е умрял Crazy Напротив безкрайно е доволен от резултата. Пък после питате защо при мен нещо не вървят нещата, ами то е ясно защо.

Напълно съм съгласна с тебе. Всичко е психика и въпрос на нагласа. Един воден ден няма да убие никого, има много други ситуации в живота, когато се налага да не се яде. Естествено е, че като тръгнеш с нагласата - Ох, ще ми стане лошо, да ти стане лошо. Но както съм казвала и преди - човек трябва да има воля, за да постига целите в живота си. Останалото са просто оправдания.

Закуската за днес - сушени кайсии. Обядът и вечерята са в сферата на вероятностите още.

# 108
  • DE
Здравейте!

Мисля, че изпуснах около 4 теми, но бързо пишете, а аз нямам време да  чета...При мен след като първите 2 цикъла не се случваше почти нищо сега нещата се раздвижиха и се чувствам супер  Laughing Купих си и нови дрехи и ми е още по-хубаво!
Сега бях на Великденско "угощение" събота и неделя (при мен беше Великден в неделя) и успях да мина почти съвсем режимно без прегрешения и плюсове  Grinning Grinning Grinning

Днес плодов...имам мандарини, киви и банани така че ще го мисля в движение.

Лек ден на всички!   bouquet

# 109
GraGra, браво.  Hug

Не знам, много е трудно да се прецени кога човек не може и кога не иска да опита. На мен лично темата ми е голям стимул.  Hug Тук виждам усилията на другите, резултатите, постоянството и това ми помага и аз да се справя. Възхищавам се на момичетата, които са имали много кг и са имали почти само вътрешна мотивация и са се справили.

# 110
Много бързо пишете наистина ...
Вчера съм много доволна от плодовия ден, първия едвам го изкарах, но вчера се чувствах чудесно. За прегрешенията в диетата - всеки си преценява, пък и зависи колко имаш да сваляш. Според мен е по-важно да я изкараш до края (всичките 90 дни) и ако затова ще ти помогне от време на време нещо дребно извънрежимно, според мен няма проблем. От водния не ме е страх, все пак е един ден в месеца.
Днес белтъчен:
з: банан
о: пилешка пържола на скара и салата
в: не знам още, сигурно същото

# 111
  • По света и в нас.
Snakeeeeee,страхотен резултата.
Аз днес мисля за о-филия с лютеница,а за в-незнам.Закуската пък беше банан(в почивка съм).

# 112
  • В две тъмни очички
След вчерашното мухлясване от плодовете, днес резултатът е -0.500  Flutter

Днес белтъци:
З: пих чай, след малко и един банан
О: Пържолка и салата
В: Млечно ще е , ама не знам още какво

Много минусчета пожелавам! И поздравления за добрите резултати и за финала на всички фиданки!

# 113
  • до моите любими хора
Бабе знаех си, че само ти ще ме подкрепиш. newsm10 Ми то е ясно, че човек като си търси оправдания винаги ще си ги намери. Така, че преценявайте си. Аз просто реших да кажа, какво си мисля естествено не съдя никого и не задължавам никого да се съобразява с моето мнение.  Peace

# 114
Добро утро, фиданки!

Аз днес съм на плодов. Заредила съм се с банани и портокали и смятам да го изкарам без нищо друго, тъй като вчерашният въглехидратен беше голям срам. Цигански баници, филии с лютеница, спагети, бонбони, гофрети и филии с шоколад...Вечерта не можех да си поема въздух, толкова ми беше тежко.

Най-интересното при мен е, че никой не забелязва, че съм отслабнала Laughing И това ме вбесява. Свалила съм 5 килограма, определено ми личат, дрехите ми са видимо широки, но никой не забелязва това и се дразня Laughing Пък не е като да имам да свалям 30 кила и да не ми личат 5. Пфу!

# 115
Благодаря за насърчението,момичета! Hug
Не съм била 55 кг от има-няма 5 години, наистина съм забравила какво е да си слаб и секси Laughing
След вчерашен белтъчен съм - о,400 кг, доволна съм! Днес спанак с ориз!
Хубав ден и радост на кантара!

# 116
  • В две тъмни очички
veronika_v , когато имаш да сваляш малко, общо взето само ти си ги виждаш.... И аз свалих над 5 кг вече, но никой не забелязва. Само по дрехите и по см си го виждам. Нормално е! Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си, а не останалите да го забелязват!  Hug

Извинявам се за питането, преди няколко странички пак се питаше подобен въпрос, но защо не го намерих не знам  newsm78 : Ще правя спаначена супа днес и питането ми е за кой ден ставаше тя? Че не разбрах много добре спанакът като зеленчук или друго се водеше? Извинявам се пак за повторения въпрос!  Embarassed

# 117
  • София
Извинявам се за питането, преди няколко странички пак се питаше подобен въпрос, но защо не го намерих не знам  newsm78 : Ще правя спаначена супа днес и питането ми е за кой ден ставаше тя? Че не разбрах много добре спанакът като зеленчук или друго се водеше? Извинявам се пак за повторения въпрос!  Embarassed

Зависи какво има в спаначената супа.
Ако е само от спанак задължително трябва да комбинираш с храна според деня.
Тоест спаначена супа със сирене или месо за белтъчен, с ориз за варива, с хляб за въглехидрати.

# 118
Bubeto, спаначената супа става за всички дни без плодов, завиис как ще я направиш! Simple Smile
За белтъчен - правя я само със спанак и после й слагам сиренце или лъжица сметана!
За варива -правя я с ориз или картофки, без добавки после
ЗА ВД - пак само спанак и я хапвам с ръжени филийки!

# 119
  • Пловдив
veronika_v , когато имаш да сваляш малко, общо взето само ти си ги виждаш.... И аз свалих над 5 кг вече, но никой не забелязва. Само по дрехите и по см си го виждам. Нормално е! Важното е ти да се чувстваш добре в кожата си, а не останалите да го забелязват!  Hug

Спанакът си е чиста трева. Ако сложиш в супата ориз, е за варива. С фиде - за въглехидратен. Ако си направиш яхния с пилешко или агнешко и много зелен лук - белтъчен. Може и на салата - суров.

Общи условия

Активация на акаунт