90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Нану, за цигарите - подкрепям те на 100% Peace
Момичета  - започнах почти 70 кг при ръст 163 преди седмица, сега съм 67! Мислите ли, че до края на диетата мога да достигна 55-56 кг? Ако съм стриктна, разбира се! Реални ли са очакванията ми... Rolling Eyes

Никой не може да каже със сигурност, защото всеки организъм е различен. Но на мен лично ми се виждат реалистични очакванията ти. Аз съм висока 162 см, започнах диетата от 73 кг, сега на края предполагам че съм 59кг. Не съм се мерила последните 10тина дни. Обаче, имам 4 поредни нережимни дни след първия цикъл. Трябва да си стриктна, никакви нережимни дни.  Ти започваш и от по-малко кг.

Можеш ли да ми кажеш рецептата за салата Ропотамо?

Поздравления за бременността на блага!   bouquet
И за мерките на Нану!  newsm80
Ааа и лили ванили, супер си, браво и за теб!!!!

Аз утре пак поемам по пътищата, не че съм се спряла де. Надявам се да си изкарам последния белтъчен без проблем. Водния го пропускам. Ще си направя воден в почивката после.
Успех на всички!!!!!

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 23:44 от ~ Extraordinary D ~

# 91
 Hug Добър вечер, мадами Hug
Моят воден ден най- вече ще приключи, малко гладна ще си легна, а и имаше  едни кофти моменти с една приятелка, но както и да е. Да не спамя темата.
От няколко дни не съм посещавала ВЦ-то и се чудя утре какви ли резултати ще покаже кантарът. И се замислям изобщо да не се качвам на него...
Надявам се и другите плувкини да са пристигнали успешно на брега... А утре вкусотийки  Joy Mr. Green Laughing

# 92
Здравейте,

На 13-ти ми е първият воден ден. Тъй като имам ниско кръвно, може ли някой да ми даде съвет как да изкарам деня по-леко.

Благодаря предварително Hug

# 93
здравейте, добър вечер и кажи-речи лека нощ  Wink

вчера приключих първите 28 дни
меню за последната четворка:
1. киви, кашкавал и ескарола с кисело мляко за обяд и вечеря
2. киви, варен ориз, варен артишок и маслини за обяд и вечеря
3. круша, спагети алиоли за обяд, овесени ядки и черен шоколад за вечеря
4. круша, мандарини, ананас
свалени 0.00кг   Mr. Green
т.е. за целия първи цикъл имам свалени 3кг  в първите 20 дни и 2 четворки задържам
за мен резултатът до тук е много добър
днес не правих воден, продължих с белтъчен, отчетът пак след една четворка

Hug за всички, а на blaga83 ѝ завиждам, наистина й завиждам, за всичко, което ѝ предстои - синът ми, бебче преди 27 години, сега голям голям мъж, е най-хубавото нещо, което съм направила в този живот
и съм сигурна, че за всяка майка е така  Grinning

# 94
# 95
Добро утро!

Аз вчера направих една смесена вечеря, хич не ми се качва на кантара сега  Laughing Ама пък бях и на танци. Бях тъкмо решила да сменям школата, а то вчера толкова весело беше, че ми минаха тези желания  Laughing

Днес мисля да карам на бобови, утре на плодове. В почивка съм. Остават ми два дни до голямата почивка, а нямам търпение вече.

Хубав ден ви пожелавам!   bouquet

# 96
  • софия
Добро утро!След въглехидрати -200гр!Днес плодове:банани и ядки!Усмихнат ден!

# 97
Аз продължавам да си карам кротко режима, въпреки че отдавна достигнах желаните килограми. Храня се повече, но няма да приключвам. То и предния път беше така. Laughing

# 98
Успешно завършен и трети цикъл!!! newsm44 newsm44 Почерпете се момичета и момче
Отчет:старт-73кг
Първи цикъл свалени- 7кг, втори-5кг, трети-4кг.Общо-16кг и сега 57кг  bowuu
Много съм доволна, че имах търпението и волята да започна режима! Виждаха ми се много дни и време, но се оказа че изобщо не е така! Времето си мина много бързо, а аз си върнах килограмите. Е, иска ми се още 2-3кг, но вярвам, че със здравословно хранене както досега ще ги постигна и тях! На всички начинаещи им пожелавам успех и доза инат, да не се отказват!!! Благодаря и за съветите и подкрепата на всички!! Малко снимки https://picasaweb.google.com/116673623123119985470/90?authkey=Gv … sRgCNPi-ZbvhO-HfA  bouquet Днес съм белтъци:з:киви
О:мисля една шопска салата и някое плесенясало сиренце  Grinning
в:пилешко бутче и салата
Весел и приятен ден, въпреки лошото време на вън  Wear Umbrella

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 08:42 от Snakeeeeee

# 99
опп добро утро  Simple Smile

вчера плодов ден- успешен!

дне белтъчен:
з: половин ябълка
о: бъркани яйца със сирене и филийка вита
в: зелена салата и пържолка  Laughing Whistling

# 100
  • София
Здравейте

Моята диета приключи за сега. Гледам, че никой не ми е отразил терзанията от предната тема, но да дам отчет все пак.
Свалени килограми: 7-8
талия: -5см
корем: -5см
дупе: - 5см
бедро: - 3см

Доволна съм. Видимо съм отслабнала. Имам за сваляне още 5кг + тези, който ще натрупам през почивката (дано не са много). както се казва - на есен с песен. не съм карала водни дни и първите два месеца малко бях модифицирала диетата, а последния беше стриктен.

Успех с отслабването на всички!

# 101
Snakeeeeee, MightyBabka,  поздравления, момичета! smile3501

# 102
Snakeeeeee, MightyBabka, честито за хубавите резултати!   bouquet

Днес ми е последния воден ден. Сега пия горчиво кафе.  Rolling Eyes

Хубав ден на всички!

# 103
  • до моите любими хора
Добро утро   bouquet
Snakeeeeee поздравления за резултата  Peace
Днес съм с +800 от картофите с ориз на Нана, но по принцип като ми хареса много нещо и се оливам с количествата. Нищо и тях ще ги преборя.
Днес
З- ябълка
О- пържола със салата
В- парче торта
В почивка съм ако някой се чуди Wink
Скрит текст:
Да ви кажа, че като си чета тука за тези най-редовни прегрешения на някои, за това че почети всеки 2-3-ти казва че няма да спазва воден и много се чудя. Абе хора като не може да спазвате такива режими и да се водите по някакви правила, за какво въобще се хващате  newsm78 Кой си модифицирал диетата, кой решил да си хапне нещо смесено уж за раздвижване на метаболизма, кой нямал да може да изкара воден........ Виждате, че има и стриктни хора които са решили че като са се хванали на хорото и има строго определени правила и трябва да ги спазват го правят и определено те са с най-добри резултати. Който е изкарал един стриктен режим, да не би да е умрял Crazy Напротив безкрайно е доволен от резултата. Пък после питате защо при мен нещо не вървят нещата, ами то е ясно защо.
А пък за цигарите, аз никога не съм пушила но не мога да си представя как някой който носи нов живот в себе си въобще ще има дилемата дали да ги спре веднага или не. Ами ако има последствия за детето newsm78 После какви оправдания ще си търсете сами пред себе си, дали ще си го простите.  Shocked
Аз имам позната, която е в близо 7-я месец и още не ги е спряла. Казва е вече пуша по 2-3 цигари, не мога да ги спра. Да ви кажа, че не знам въобще как спи нощем. Аз ако бях не бих могла. А една друга, която не спря и тя да пуши до края сега като роди детенцето е с проблеми на сърцето и лекарите и казаха, че сигурно е от това че не е спряла да пуши  #Cussing out
Не знам, поста ми наистина стана Голям спам но като чета постоянно за тези неща и ми идва да се  #2gunfire
Хора покажете, че сте силни и имате воля. Всичко, което правите е за вас а не за НАС. Това си помислете винаги, когато ви дойдат лоши мисли в главата  Mr. Green
Хайде хубав ден от мен   bouquet

П.П. Сега не ме нападайте  Crazy Написах всичко това, за да се замислите над постъпките си!!!

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 09:58 от radostani

# 104
  • софия
radostani, не съди хората!Всеки сам взема решенията за себе си,мислиш ли че Блага не знае колко са вредни цигарите!Съжалявам за спама!

Общи условия

Активация на акаунт