90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Нану, за цигарите - подкрепям те на 100% Peace
Момичета  - започнах почти 70 кг при ръст 163 преди седмица, сега съм 67! Мислите ли, че до края на диетата мога да достигна 55-56 кг? Ако съм стриктна, разбира се! Реални ли са очакванията ми... Rolling Eyes
Аз почнах от 73кг(ръст 158см), почти 57 кг съм, утре и през следващите 4 дни ще се затвърдят! Е, не е гаранция, че и при теб така ще се получат нещата, но вярвай! Peace

# 76
niklen -не се отказвай на финала. Hug Макар ,че и на мен ми минават грешни мисли. С теб съм другиден на втори плодов. А утре съм командировка с шефа и не съм сигурна какъв плодов ще изкарам ,но мисля да пробвам.

# 77
За една седмица изписвате по 50 стр. а после се сърдите, че новите не четат и питат?
Ами то толкоз свободно време от къде?
Аз за сега не съм много стриктна, и то си ми и личи по резултата.
Все се надявам обаче че ще вляза в ритъм.

# 78
Здравейте момичета.Записвам се в новата тема,а утре ще се включа,че тези дни нещо не ми остава време да се добера до компа.

# 79
  • Варна
Благодаря момичета!

Днес:

- банан
- бъркани яйца със сирене + зелена салата
- торта + сладолед

В почивка съм /уточнявам/, на мъжо му остават 20-тина дена някъде, сутрин бием кой първи да се претегли  Laughing

За цигарите - спрях ги щом видях двете чертички на теста, не е подлежало на дилема, коментари и т.н. преди 17 месеца. В момента изпитвам непоносимост към миризмата и се възмущавам на родители, които водят децата си умишлено в заведения за пушачи, за да могат да палнат. Роди си здраво дете, не после да си чукаш главата - астма, алергии, кожни проблеми, недай си Боже и по-сериозни проблеми...

# 80
какво смятах аз  #Crazy утре е вторник плодов , сряда втори плодов и мога спокоино да си изкарам 3 дена спокойно, четвъртък белтъчен, петък варива и събота вх и неделя от всичко по малка грешен тоест #Cussing out че съм блонди та блонди от тази диета вече мозъкът не работи.

И аз съм за отказване за цигарите , кажете как и аз съм с вас baby_neutral

# 81
Блага честито! Лека бременност и здраво бебче!
Честито на всички за минусите!   bouquet
И на Нану  Hug   bouquet

# 82
Здравейте, момичета! Започнах диетата на 13.03. до 02.04. свалих 3,5 кг. .... но на 03.04. сутринта ми стана нещо на вестибуларния апарат и последваха 4 дни на легло  Cry  и тогава прецаках всичко. Вече съм по-добре и реших да продължа с режима от днес.
Без съмнение това се е отразило на резултата ми дотук, но не знам колко тегля се на работа, а сега съм в болнични.
Въпроса ми е след като съм изкарала почти един цикъл и продължавам трябва да изкарам още два цикъла независимо от прекъсването, което направих  не по мое желание  или започвам отново да броя 90 дни.

# 83
Здравейте, момичета! Започнах диетата на 13.03. до 02.04. свалих 3,5 кг. .... но на 03.04. сутринта ми стана нещо на вестибуларния апарат и последваха 4 дни на легло  Cry  и тогава прецаках всичко. Вече съм по-добре и реших да продължа с режима от днес.
Без съмнение това се е отразило на резултата ми дотук, но не знам колко тегля се на работа, а сега съм в болнични.
Въпроса ми е след като съм изкарала почти един цикъл и продължавам трябва да изкарам още два цикъла независимо от прекъсването, което направих  не по мое желание  или започвам отново да броя 90 дни.

Продължи от дена на прекъсване но да кажат и другите

# 84
И аз съм за отказване за цигарите , кажете как и аз съм с вас baby_neutral

niklen, инат му е майката, от опит знам!  Laughing

# 85

Да, продължавай откъдето си спряла. И на мен ми се е случвало това с вестибуларния, само че ме държа 10-ина дни.Много е гадно! Hug

# 86
  • Mars Hotel
Не сме съвсем по темата, но да кажа за цигарите - ако ще ги спираш, прави се от раз. С намаляване на броя изобщо не става. Аз пуших по повече от кутия на ден, понякога по две и се е случвало да опитвам да ги спра с намаляване, не става. Когато разбрах, че съм бременна, спрях веднага. От раз. Обръщат ми се червата от пушещи бременни. Не вярвам, че не могат да се спрат, особено пък в такъв момент.

# 87
Да взема и аз да забременя че друг начин не виждам ама и това не е работа пак ще напълнее Mr. Green мъчех се преди 2 години не пишех 2 седмици и като излиза на кафе и цоп една -2 и пак 2 седмици на сухо и така цяла година и пак пропушех но почнах да се замисля че дотук беше ама не знам от кога

# 88
Благодаря   Hug това означава да довърша първи цикъл, а не да започна да броя втори нали?

# 89
Нану , ахх ти!!! Не ям, защото после няма файда от тоя вълчи глад

Общи условия

Активация на акаунт