Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 652
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София - Варна - Бургас
Благодаря, Добра жена!

И аз ще пожелая веселите празници, но съм на бач до края на седмицата, та тогава ще ги желая. Понеже когато съм вкъщи рядко компютърствам. Работата ми е основно на компютър и ми писва и в останалото време да съм така.

Пчелното млечице ще го почнем пак през март, възприехме правилото по около 40 дни два пъти годишно. Правихме август- септември, следва март- април някъде. Сега са си пости още и натоварвания големи без друго откъм храна няма. Пие ензимчета и омега мастни киселинки засега. Зарзаватът се подразбира, че по време на пости е основна манджа.  Simple Smile Утре сме при лекуващата ни лекарка с резултатите, да видим какво ще го правим този микроб.

Ценно откритие, защото обикновено причинителят се търси м-у стафилококи и стрептококи.
  Причининяващият Лаймска болест и Марсилска треска при хората, е идентичен с причиняващия Бруцелоза при животните и се пренася най-често от кърлежите.  
     Да се има предвид, че антибиотиците не са панацея, ако бяха, щяха да спасяват хилядите селскостопански животни а не да ги евтаназират.
  По-интересно решение е, да се хармонизира и обучи имунната система, как сама да се справя с него и тогава няма да има релапс .

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 09:51 от Aleksander

# 1 426
Имаше един чревен патоген, за който съм писала и аз и съм давала линкове- също чест причинител- клепсиела, но такъв не сме търсили, т.к. ни откриха това. Иначе стафилококи и стрептококи нямаше при гърлените секрети, такива сме правили и за нас, когато сме правили на децата понякога.

http://bg.spondylitisbg.org/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8 … 1%80%D0%B1%D1%8F/

Тук точно на начин на живот и по- специално на определена диета се набляга.
Бактериите, сами по себе си, не причиняват болести на всички хора, въпреки, че общо взето всички сме в досег с тях. Има си причини, за мен- в самия организъм, в начина на живот /най- общо/, които предразполагат към това дали даден човек ще заболее или не и как. Виждам истина в твърдението за "обучението на имунната система", но информацията си я търсим основно сами. Не сме специалисти, трудно е, затова и споделяме пък каквото сме научили, както правят и останалите тук.
Полезни са тези теми.

# 1 427
Здравей те.Аз не съм писала тук но ми стана интересно и реших да се запиша,още повече че наскоро ми откриха, синдром на  Раитер .Преди да лежа в болницата имах болки в кръста ,краката,но диагнозата ми беше Дискова херния 2-на оперирах лявата ,сложиха ми и титанови пластини,и диагнозата ми  е Дискова херния със стеноза  на вертебралния канал.Болките намаляха само краката  ме боляха стъпалата,но започнаха и ръцете отначало откриха нарушение на кърпалния канал ,нямах сили   мислех че имам нова херния по нагоре,защото следствие операцията получих срастване и наченки на нова херния.Но личната ме прати в болницата за приемане.За 4 -ри дена бях като нова никакви болки ставах добре,и се раздвижвах по бързо, само се моля да не ме хвани пак,имам хапчета  Аркоксия по едно на ден и за стомаха .Имаха съмнения  нещо за съединителната тъкан но не ми обясниха,казаха  да се обадя след 10 дена но не ги открих,по телефона някои ден ще ходя  само да не ме заболи. 

# 1 428
При всеки предполагам е било различно, но все пак може ли да споделите как за първи път сте почувствали че нещо не е наред и сте потърсили помощ ? 

# 1 429

При всеки предполагам е било различно, но все пак може ли да споделите как за първи път сте почувствали че нещо не е наред и сте потърсили помощ ? 
За първи път ме заболяха ръцете,китките и малко по нагоре малко се бяха подули не ми ставаше пръстена по това разбрах,и бяха топли.Не можех да държа чашата,сковаха се не можех даже да се почеша,нищо бяха сковани и страшно ме боляха.И така вечерта при личната постави ми една мускулна Дипрофорс и на другия ден пак и болката затихна . След месец 2 се повтори само че този път,и лактите ме боляха,имах и изтръпване по пръстите.Тога личната ми се накара едно хубаво,защото аз все отказвам болнични ,не само ме притеснява да не си изгубя работата но и заплатата ми пада,и отказа да ми сложи нова мускулна .Направлението и влизаш в терапията,и така там вече ми поставиха диагнозата.(Лошото е не стига дето ще ме боли  но и трябва ,да не излизам болничен иначе мога да си загубя работата.)

# 1 430
  • София
Весела коледа на всички! Бъдете здрави и много щастливи! Прекарайте следващите прекрасни празнични дни сред най-близките си, обградени с много обич и топлина. Желая ви го от сърце!И не забравяйте довечера да си намислите най-скъпото желание. То със сигурност ще се сбъдне!

# 1 431
Весела Коледа, желая дълги ремисии без лекарства на всички!

Имам нужда от помощ, по-назад в темата се коментираше Аюрведа, мисля Розали и Елбоси бяха с опит в това лечение.
Тръгнах да търся оригинално мумио (шилажит) и попаднах на продуктите на един индийски йога Baba Ramdev, чиито упражнения правя от известно време (в You Tube има негови клипове).
До тук добре, но изобщо не мога да се ориентирам кое как действа, защото нямам опит http://www.myyog.com/products/category/37/arthritis-/-joint-/-kn … for-diseases.html

Ако може да помогнете с тези наименования на билки и да препоръчате нещо ще съм много благодарна.
Също и за мумиото споделете, ако сте пробвали, проблема при него е, че на пазара се намират прекалено много ментета и не се знае дали не действието му не е в резултат на фалшивите продукти.

# 1 432
Честита Коледа! Много здраве и живот без болка желая на всички   bouquet

bibit , не мога да помогна, съжалявам. За първи път чувам. Има толкова много течения, с общ корен и сходни методи, че човек може да се побърка, ако тръгне да чете и следва всичко  Crazy С билките им все още не съм се сблъсквала, на своя глава не рискувам, но скорошен коментар относно едни индийски билки, които е изписал индийския аюрведичен лекар, беше - "Ми, то си пише куркума на опаковката"  Laughing

# 1 433
Весела Коледа, желая дълги ремисии без лекарства на всички!

Ако може да помогнете с тези наименования на билки и да препоръчате нещо ще съм много благодарна.
Също и за мумиото споделете, ако сте пробвали, проблема при него е, че на пазара се намират прекалено много ментета и не се знае дали не действието му не е в резултат на фалшивите продукти.
Весела Коледа на всички!Пожелавам да сме здрави,упорити и позитивни !bibit не разбрах защо си се насочила към мумиото.Не че е лошо/аз съм си поръчвала  преди год.  от  саит/.Аз пазарувам от определени ф-ми.В някои от хаповете има и мумио/не моите де/.В повечето случаи се използват готови комбинации от билки.Ако не можеш да посетиш аюрвед,прочети,опитай се горе-долу да се ориентираш и да разбереш философията на Аюрведа.Така сама ще можеш да спазваш някои определени неща.Някои подценяват храната ,но тя е от същественно значение.А преди да започна това лечение имах оттоци,крампи.Тях ги овладях със дом. смляно ленено семе+к.мл.,Гинко+магнезий.Но най-важното е  да имаме хр. режим и детокс.Ако не изчистим тялото си  не може да очакваме чудеса.

# 1 434
Честита Коледа, момичета и момчета! Много целувки от мен и съпруга ми, желаем ви много щастие, здраве и слънчеви дни с приятели и близки! Дано имате повод да се хвалите догодина всеки ден с напредък и добро самочувствие.

# 1 435
Честита Коледа на всички, да сте здрави весели и щастливи. Прегръщам ви всички  Hug

# 1 436
Желая ви весело настроение през зимните празници !
Бъдете живи и здрави !
От сега нататък само щастливи емоции и късмет да ни съпровождат !
С поздрави   bouquet

# 1 437
Руми, какво стана с твоя сериал, не си ли му фен вече Heart Eyes що така затри снимките?!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Момичета ,здравейте!

Честита Нова година ! Да се се усмихвате повече и на лицата ви да няма болка!

Една жестока смърт на млад човек в семейството ни  по Новогодишните празници малко ме откъсна от темата.

BIBIT,не съм разлюбила прекрасната екранна двойка ,за която ме питаш,но една съфорумка определи умствените възможности на хората по тази снимка,а аз смятам скромно за себе си,че имам умствен потенциал,та затова да не се дразни,замених я с една мисъл,която обобщава философията на живота.

Връщам се да ви изчета подробно Hug

# 1 438
Облекчаване на РА http://www.bb-team.org/articles/4167_phellodendron-amurense Разбира се има и много други.

# 1 439
Здравейте и през новата 2013 година  Simple Smile искам да попитам някой ползвал ли е това:
http://apteka.framar.bg/30007890/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%86%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-

Общи условия

Активация на акаунт