Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко дни след приема или спирането на Дуфастон трябва да ми дойде цикълът?
Как се приема Duphaston?
Какво се случва, ако спра да приемам Дуфастон и евентуално забременея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко дни след приема или спирането на Дуфастон трябва да ми дойде цикълът?
След прием на Дуфастон, цикълът обикновено трябва да започне до 10 дни след последния прием, освен ако не е налице бременност. Въпреки това, това е индивидуално и може да варира в зависимост от схемата на приемане и други фактори като наличието на овулация и проблеми с овулацията. До 10 дни след последния прием на Дуфастон, цикълът трябва да започне, ако няма бременност. Ако има бременност, няма да има месечен цикъл.
-
Как се приема Duphaston?
-
Какво се случва, ако спра да приемам Дуфастон и евентуално забременея?
Ако сте бременна и спрете да приемате Дуфастон, обикновено няма проблем за ембриона. Лекарите обясняват, че по време на бременност жлезата на матката произвежда достатъчно прогестерон, за да поддържа бременността. Прекратяването на приема на Дуфастон в случай на бременност обикновено не води до изхвърляне на ембриона.
-
Мога ли да очаквам менструация, докато приемам Дуфастон?
-
Защо цикълът ми закъснява след приемане на Дуфастон?