Носене в слинг

• 52 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
От този клип се влюбих в Ergo-то.

# 166
Аз бях гледала едно клипче, в което го сложиха като в слинг, не изправено, а полегнало  - главата към рамото на майката. Но тук е по-добре наистина  Peace В такъв случай не виждам много разлика мейди погнито и ергото. При погнито има само джобче за проветрение и инсерта за новородено е по-твърд, не е мек - поне този ми се вижда мек...

# 167
Това става да. Но за новородено трябва специален инсърт. Новородено можеш да носиш със слинг, връзването не е такава сложнотия.. в смисъл, свиква се (в началото е малко объркващо). Ако си от София мога да ти покажа как става номера.
За жалост съм в Кипър  Laughing.Благодаря ти все пак,ще му търся инсърт зна4и.

# 168
Цитат
Аз бях гледала едно клипче, в което го сложиха като в слинг, не изправено, а полегнало  - главата към рамото на майката.
Да и аз гхледах на някои ергота може да се ползва само едната презрамка, на принципа на слинг с халки... Има и такава опция там. Което е плюс определено.
Цитат
и инсерта за новородено е по-твърд, не е мек - поне този ми се вижда мек...
Именно и аз това забелязах и не знам кое е по-добре и дали има значение.
Вие ползвали ли сте инсърта за новородено на погнито? Или само за по-голямо хлапе сте го ползвали?  newsm78

# 169
Ако някой ще си купува Ерго, продавам нов инсърт за новородено.

# 170
Мерси Алексче, ще го имам предвид. А удобно ли е? Ползвала ли си го? Аз още се колебая, защото евентуално имам ходене в ЩАтите и мислех там да си го поръчам (ергото). До БГ ме е малко страх, защото не съм поръчвала толкова голямо нещо и не знам дали пристига. Та ще помисля още малко какво да правя...

# 171
Аз си го поръчах от английския ибей, пристигна без проблеми, но от САЩ може би ще ти е по-евтино.
Инсъртът ни беше излишен на нас, защото бебето стана прекалено голямо, не прецених добре възрастта. За самото Ерго не мога да се изкажа, защото съм го ползвала броени пъти, бях си свикнала с шала, и накрая го продадохме, за да си купим самар за бебе за планините.

# 172
Бебето е на 2 месеца и Погнито го  с инсерта за новородено.
Ергото ако някои може от щатите да го вземе чрез познат супер  Peace

# 173
Момичета гледам обсъждате раниците, аз тъкмо мисля да поръчам тази http://www.ebay.com/itm/New-Front-Back-Baby-Newborn-Carrier-Infa … 26rk%3D2%26#payId

И аз искам да си поръчам тази раничка, ноооо английския ми не го бива особено и освен това съм много боса с пазаруването от чуждестранните сайтове. Ако на някой му се занимава да обясни, ще съм благодарна. А най-лесно би ми било някой да я поръча, а аз да му дам парите.

Що се отнася до слинговете, и аз имам и съм много доволна. Единственото, за което съжалявам е, че много късно им се доверих, а можех да си спестя месеци носене на ръце. Ама, здраве да е, за следващото бебе ще знам Simple Smile

# 174
Момичета, до колко килограма е ерго-то?

Аз имам бейбибьорн, но искам да го махам и да си взема ерго. Бейбито вероятно ще подаря, та няма да ми се върнат парички от него и ми се иска покупката на нов кериър да е оправдана и да го ползвам по - дългичко.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 16:49 от Jane º°

# 175
До около 20.

# 176

Значи над 2 години, нали?  Blush

Мерси за бързия отговор, нещо не можах да се ориентирам из уебсайта им.
А от къде е най - евтино да се вземе? Струва ми се, че в щатите цените хич не са ниски...

# 177
Не мисля, че могат да се обвържат с възраст килограмите, защото децата са доста различни, особено като попораснат. Simple Smile Над 2 със сигурност, ако има кой да носи 20-килограмово дете. Simple Smile

Моето го купих от английския ибей, излезе ми около 150 лв. с доставката. Не съм проучвала как стоят нещата с доставка от САЩ.

# 178
  • Sofia
Много хубава тема! Аз се записвам да ви следя. Предстои ми да родя ноември месец, но се опитвам да се подготвям от сега, защото като се роди малката се съмнявам да имам много време да чета по форуми. Без опит и само от наблюдения ми се струва, че слингът е много практичем, ама съм сигурна че ще ме е страх да я нося така...

# 179
Защо да те е страх?

Общи условия

Активация на акаунт