Носене в слинг

• 52 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Поръчах раницата, пристигна, но ревът е толкова силен в нея, че не си представям свикване. ooooh!
и при нас положението е същото. Заради  презрамките  не може да гледа настрани и се ядосва много вътре

# 676
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, Пипилота,и аз не си го представям как точно бих могла да я сложа така в слинга. Просто, когато я нося на ръце, предпочита да е обърната с гръб към мен и да разглежда наоколо.

Носене на хълбок или на гръб обикновено решават този проблем. Така имат повече възможност да зяпат.
Някои деца имат нужда от време за да свикнат с "това ново нещо". Други протестират, защото не са вързани добре - най-често твърде хлабаво и те се чувстват несигурни.

# 677
  • Северозапада
Благодаря ви! Ще пробвам пък дано свикне, защото с количката не е удобно навсякъде.

# 678
Сега големият ми син тръгна на предучилищна , но в училището , което е близо до нас и раничката ме спаси.
Слагам раничката , бебока , отзад друга раница за багаж и водим батко на училище.Супер ми е удобно и понеже го нося от 2 месечен в слинг и до сега си му харесва.Като стана на 7 месеца слинга го заменихме с раничката и сега без нея не излизам.Ако сме с количката и му писне , вадя я и готово.

# 679
Момичета здравейте! Любов е на 3 месеца вече и рядко но успешно се носехме в слинг шал. Сега купих май тай защото е много любопитна и иска да гледа всичко и навсякъде и мисля че ще е по удобно. Но тя не разтваря крачета толкова че да ме обхване през кръста. Как да я нося с крачетата вътре? Пак ли в поза жабка трябва да седи?

# 680
  • ул. "Мечтание"
Момичета здравейте! Любов е на 3 месеца вече и рядко но успешно се носехме в слинг шал. Сега купих май тай защото е много любопитна и иска да гледа всичко и навсякъде и мисля че ще е по удобно. Но тя не разтваря крачета толкова че да ме обхване през кръста. Как да я нося с крачетата вътре? Пак ли в поза жабка трябва да седи?

В мей-тай в поза жабка се носи с краката отвън (колкото излизат - толкова). Снимка как я слагаш в слинга би могла да ни е от полза за да помогнем с правилното поставяне.  Peace

Бебеносеща група във ФБ: https://www.facebook.com/groups/baby.in.sling/

# 681
Момичета, знам, че слинг шаловете по принцип се правят от едно цяло парче плат, но дали би било проблем вместо това да е с наставки? Ако не е еластичен надали ще има проблем, но при еластичните дали ще се получи?  newsm78

# 682
Хей, честита ви Международна седмица на бебеносенето! Simple Smile

# 683
  • София
Джинджи, според мен винаги съществува опасност от скъсване по шевовете  Rolling Eyes

# 684
Еndira, и ти си права... най-много да се сдобия с два идентични слинга  Rolling Eyes

Имам още едно питане към вас, с риск да стана досадна  Mr. Green В момента нося дъщеря си в еластичен слинг шал в поза жабче, с прибрани крачета и главичка. Та питането ми е точно за главата - принципно я прибирам под едната презрамка (или предварително я сгъвам на две и главата слагам в получилия се "джоб"), но не ми се струва достатъчно стабилно и често я придържам с ръка. Как точно да процедирам, за да е стабилно опряна главичката и да не провисва назад?

# 685
Вчера ми дойде Боба-та, днес вече я нося и засега съм много доволна. Особено от опората за главата - в шала почти винаги ѝ висеше главата на една страна, като заспеше.

# 686
Джинджи, просто стегни малко повече, за да е стабилно. Но иначе има ситуации, в които се придържа, например при навеждане.

Честити бебончета! Мн. им се радвайте, гушкайте, целувайте, че след време няма да разрешават  Heart Eyes

# 687
  • ул. "Мечтание"
Еластичните слингове се нуждаят от доста пристягане. Когато ги намествате преди да сложите бебето ги пристягайте като все едно са ви дреха по тялото.

# 688
  • Оптимист по принуда
Здтавейте!Малко късно се включвам,но ще се върна да ви изчета.Ние се носим с BabaSling, за мен това е най-прекрасната и смислена покупка,която съм правила за бебка..Дава ми свобода,а тя се чувства спокойно и уютно. Даже съжалявам,че не го купих още като се роди,едва на 2месеца и половина го взехме..Сега започва да ми натежава вече и я слагам настрани на хълбок и така.Надявам се да можем да го ползваме още време..

# 689
Здравейте, моето бебче е на 25 дни и се чудя дали е малък за носене в слинг. И как да разбера дали се чувства добре и дали го поставям правилно. Вече 2 пъти сме излизали със слинга за максимум 30 мин. и той си спинка спокойно в него, но аз все се притеснявам дали му е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт