Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Кам, много бързо се изкъпа Mr. Green

# 301
Добро утро ! Grinning

Пепи ,

Снощи този психясалия пак ви е досаждал ! Twisted Evil
Благодаря на Tatti ,   bouquet , но докога той ще се клонира ??? Twisted Evil

Аз си спинках спокойно , необезпокоявана от разни гнусни гледки , които сте коментирали . Sick

Хубав и спокоен ден !  Heart Eyes

# 302
Добро утро какички!  Joy Joy

Четох сега малко тука тоя Муцинко, ех аман от гладен народ   #2gunfire, дето си мисли, че жените умираме за техните салами  Sick Sick. Да си намерят друг начин да вадят пари. Сексът вече не е толкова доходоносен, обезцени се просто с времето.  Peace Защото предлагането стана много по-голямо от търсенето. Пазарен принцип Simple Smile.

Биби, Морги
, довечера ще ви търся у ФБ.

Снощи бях на бира в приятелка, но ми стана малко тъпо, когато подпйиналият и съпруг взе да ми обяснява за брака. Че, когато имаш брак, се замисляш преди да си тръгнеш и да си развалиш семейството. После всичко било отминавало и така. Малко се поиздразних. Но всеки си има мнение. просто да споделя и аз.

# 303
Добро утро!

Въпреки, че съм бясна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, ще работим и утре и събота до обяд и понеделник #Crazy #Crazy #Crazy, искам да ви поздравя с една песен

Фури   newsm51

Риъл, моята покана няма ли да я приемеш   Embarassed

# 304
  • София
Добро утро и от мен,
Мен ме събудиха толкова хубаво  Heart Eyes. Но и аз като Хепито спинках, сладко сладко  Simple Smile

Кафе и нездравословна закуска  Embarassed и още една дано не забележат, че всъщност е торта

Макче  newsm51, баси гадовете  #Cussing out

Риъл, а моята приелия, щото нямам съобщение  newsm78, И да не му се връзваш на тоя, баш на тебе тръгнал да ти разправя за тръгване, ама ха

Ох 3 пъти си преправям поста, щото докато пиша и търся картинки, вие сте се разписали  Hug

# 305
Извинявам се, че не можах да се включа досега.
В момента ми е трудно да забележа какво полезно има в темата в този й вид, но както казах, преценката не я правя аз, аз само мога да докладвам
И да, ще се "изнеса" ако и когато реша.

ПП. Очевидно нямам нито бан, нито предупреждение; явно, това, което пиша аз, също е ОК

# 306
Фури, Мак , снощи в къщи комп. не съм включвала. А тук на работа не влизам във ФБ (шефът не дава). Довечера ще ви приема, щом вие сте ме намерили.  Peace

Фури,
той мъжът на моята приятелка един вид май искаше да ме упрекне, че не съм имала брак с БНД и това го е улеснило да ме зареже.  newsm78

# 307
  • София
Може да нямаш  ban, но ние те  ignore2 и да пише и да не пишеш, никой няма да си прави труда да те чета Peace

# 308
Снощи бях на бира в приятелка, но ми стана малко тъпо, когато подпйиналият и съпруг взе да ми обяснява за брака. Че, когато имаш брак, се замисляш преди да си тръгнеш и да си развалиш семейството. После всичко било отминавало и така. Малко се поиздразних. Но всеки си има мнение. просто да споделя и аз.

Риълче , не им обръщай внимание на такива дървени философи .
Ти си знаеш най-добре как стоят нещата ! Peace

Макче , Фури ,

Риъл , и за теб !

# 309
Мерси ХепиHeart Eyes

# 310
Добро утро и от мен! Hug
Пропуснала съм снощи кулминацията  Joy Joy.

Риълче, този снощи освен, че е нетактичен, явно е и тесногръд, щом смята че един подпис ще спре някой да прави или да не прави нещо или ще го върже. Що не му каза да си гледа собственото семейство?

Макче, Фури, благодаря за поздрава и за закуската  Hug.

Хепи, ти като не видя нищо, я си признай какво сънува  Laughing?

Ще боядисвате ли яйца днес? Аз по традиция оставям това занимание за събота, за да са по-пресни.

# 311
Ооо , Либче ! Heart Eyes

Нищо не сънувах , толкова съм изморена напоследък , че заспивам на секундата , но пък спах добре , даже 5 мин. преди алармата се събудих ! Grinning

Яйцата днес ще ги боядисват девойката и баба й ! Wink Wink Wink
Докато се прибера , ще е приключила какафонията ! Sunglasses

# 312
Зздравейте мадамки-сладуранки  Hug
Аз пък спах чудесно Laughing
Така съм се смяла до сега от снощните писания  Mr. Green
Муцито и здравни съвети ще давало  ooooh! освен салама  ooooh! ooooh!
Довечера летя при мама  Heart Eyes и малкото ми съкровище  Heart Eyes

# 313
Биби, ти буквално ли и накъде отлиташ? Ако е към някое по-топло място, завиждам ти...

Пепино, признавай си бързо какво сънува. Някой салам сигурно  hahaha.

На мен ще ми се натресат на гости след малко. Не мога да се отърва качествено и това си е  ooooh!. Ама никой не ми е крив...

# 314
Либ, какви гости newsm78

Сънувах разни любовни истории, салами и кексове нямаше Peace По-скоро емоционални работи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт