Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 226
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Къде го намери този мърдащ креват мари  rotfImbo rotfImbo
Свършихме е на няколко езика.ама 1 час  Mr. Green
После се скарахме много яко(няма значение за какво , не питай никога няма да ти кажа) Mr. Green
И айде.
Сега сърдит бил
Ми да се сърди Mr. Green

# 46
  • София
 smile3501 Браво Биби, така се прави първо удоволствие, после караници, щото аз обикновено го правя в обратния ред  ooooh!. Иначе да се сърди, ама ха, важното ти да си добре  Hug

Пепи, още веднъж шапка свалям за уместните иконки  Joy

Аз търсих оня ден една дето Морг я показа на една с един камшик ама не можах да я открия  ooooh!

# 47
smile3501 Браво Биби, така се прави първо удоволствие, после караници, щото аз обикновено го правя в обратния ред  ooooh!.
Хаха, и аз тъй, ФуриMr. Green Голямата ми уста не мож' се затвори и да изчака малко.  Joy
И накрая става "сърдитко Петко, empty bag", както вика една приятелка.  Mr. Green

# 48
Бибо, значи аз докато трепем детето, ти на чужди езици говориш

И за какво се скарахте, че не разбрах

Нали знаеш, ще ми кажеш Peace

# 49
Цитат
Баш тук надали са се събрали лоши родители, дето само да се чудят как да си измалтретират децата.
Да , едва ли сме се събрали най - лошите, но на мен няколко поста ми направиха отвратително впечатление. Беше в прав текст - "днес я бих два пъти". И да, ще коментирам подобни постове, при това не особено любезно. Е, нямам ресурс да коментирам всеки един, но ще го правя и в бъдеще.
Ти чуваш ли се какво приказваш  ooooh!
Абсолютно, Кондомке  Laughing

# 50
Аз съм хитра хиена- никога не правя скандали преди това  Peace
Изучих се след няколко такива  hahaha
Ама то скандала стана случайно.....
Пепино няма да ти кажа душко  Hug
Много е лично и гадно  Rolling Eyes за него де, но и за мен.

# 51
Фол, изключително просташко Личи ти, че хич не ти дреме за шамарите, важното е да се заяждаш. От мен получаваш пълен игнор, надявам се и другите да стигнат до този извод Peace

# 52
Цитат
Баш тук надали са се събрали лоши родители, дето само да се чудят как да си измалтретират децата.
Да , едва ли сме се събрали най - лошите, но на мен няколко поста ми направиха отвратително впечатление. Беше в прав текст - "днес я бих два пъти". И да, ще коментирам подобни постове, при това не особено любезно. Е, нямам ресурс да коментирам всеки един, но ще го правя и в бъдеще.
Ти чуваш ли се какво приказваш  ooooh!
Абсолютно, Кондомке  Laughing

ААА сега де, мен каква ще ме изкараш, че аз детето не си бия.Айде почвай  Mr. Green
Отстъпвам ти думата преди мен  Whistling

# 53
Бибо, ти насаме го шамариш, никой да не види Mr. Green

# 54
Бибо, ти насаме го шамариш, никой да не види Mr. Green
ООО пушек се дига  hahaha
Ми фол ще ме насмота после да не мога спа 3 дена  Joy та  smile3505

# 55
Да бе, тъй ще стане; ама едва ли, само по специален повод, например за Великден

# 56
Бибо, значи аз докато трепем детето, ти на чужди езици говориш
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Фол, изключително просташко Личи ти, че хич не ти дреме за шамарите, важното е да се заяждаш. От мен получаваш пълен игнор, надявам се и другите да стигнат до този извод Peace
Абсолютно!  Naughty

# 57
Кам, аз се каня да те питам, като изявен мъчител на малки деца. Можеш ли да ми кажеш някои особено ефективни мъчения, че моите не са достатъчно въздействащи Joy

# 58
Пепи, за теб винаги, любима!  Hug  newsm51
Ама ще ти пиша на лични с подробности, че да не спамим тук, а и да не отваряме излишна работа на социалните по празниците.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 59
Ох, изтървала съм шоуто, пуста му работа.

Камче, искам и аз  smile3502 Аз използвам само шамар от дясна ръка по дупе. Чудя се дали ако е от лявата няма да е по-въздействащ. Ма пък съм десничарка, от друга страна, лЕвата все едно не е моя, може да пропусна мишената  Mr. Green

Явно на Фолчето днес и е ден за заяждане, ма да и простим, може да е в цикъл момичето.

А, и Фолче на Биби вече измисли прякор, давай и на другите, забавно ще стане  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт