Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Whistling
А защо реши, че искаме да си припомняме, защо сме сключили брак  newsm78

# 166
всичко е чисто,ако не е,то вие не търпите да ви се качват на главата,а не съм луд да си пиша сам Laughing

# 167
Бибо, детето спря да си смуче пръста, златна си да знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
Бибо, детето спря да си смуче пръста, златна си да знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Че кога не съм била  Laughing
Знаеш ли колко работи знам  Mr. Green
Ама не знам как да си върна ловето  Whistling
Муцка(муканчо) то и ние сме чисти и непорочни  Embarassed
Психология викаш  newsm78 ми чети бре и си готов, поне материал има  Peace

# 169
  • Не от София.
Муцката що не ми отговаря на въпроса,не разбрах....  Crossing Arms то брак,брак...ама без туй,дето го питах,къв брак е  smile3516

И само смей да ми пращаш снимки, ша те клъцна от раз Twisted Evil

И ти стига се натиска!Сега съм аз на ред за снимки!  smile3534

Бибо,нали уж го отсвири тоя,беее...пак ли го мислиш?!?Ейййй,ще дойда,ще му завъртя главата,ще го зарежа най-гаднярски и ще отмъстя за тебе!Ей туй иска тоя!!  Crossing Arms

# 170
Бибо, не мога да повярвам. Преди през една минута кресвах да си извади пръста от устата, нема да казвам колко съм я плющяла Mr. Green

Сега спокойствие цари, няколко пъти се опита да го лапне, не й хареса, опита се другия пръст да засмуче, аз и него лакирах обилно Mr. Green  Party Party Party

Имаш една черпня като дойда у вас Peace

# 171
Фиона, още си пазя архива на снимките, ако толкоз се натискаш ще ти ги пратя Peace Може и да разбереш колко точно инча е Peace

# 172
  • Не от София.
Имаш една черпня като дойда у вас Peace

ooooh! И у тях ли,ма??  ooooh!

# 173
Е не съм казал,че съм чист и непорочен,ама всяко нещо си има две страни.Значи който няма брак в темата да сключва,включително и аз,за да е справедливо,навити? Laughing

# 174
Фифи, мине ли април, почвам да обикалям страната. Всеки който ме покани ще навестя Mr. Green

# 175
Е не съм казал,че съм чист и непорочен,ама всяко нещо си има две страни.Значи който няма брак в темата да сключва,включително и аз,за да е справедливо,навити? Laughing

Ми за мен кой ще се ожени Cry Оня моя не ще Sad

# 176
Фиф ми аз предложих сбирката да е в къщи, ама Вие не та не  Mr. Green, само Пепата навита  Peace

# 177
за снимките няма проблеми да си дам профила в гепиме Laughing  http://www.gepime.com/  профил Konski_salam  парола: bgmama Но това,че се снимам така или се показвам на камера или срещи,не значи,че не може и да съм свестен и нормален човек.Хормоните са виновни,все пак сме си животни и инстинктите,малко или много ни контролират.

# 178
  • София
за снимките няма проблеми да си дам профила в гепиме Laughing  http://www.gepime.com/  профил Konski_salam  парола: bgmama Но това,че се снимам така или се показвам на камера или срещи,не значи,че не може и да съм свестен и нормален човек.
#Crazy бре ти за какви ни взимаш тук  smile3505

Дори няма да си направя труда да те видя.

# 179
за снимките няма проблеми да си дам профила в гепиме Laughing  http://www.gepime.com/  профил Konski_salam  парола: bgmama Но това,че се снимам така или се показвам на камера или срещи,не значи,че не може и да съм свестен и нормален човек.
rotfImao rotfImbo rotfImao В гепи не върви ли бе душа, та до тук изпадна  Joy
неНормален си  Stop
Казах ви аз че е объркал сайтовете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт