Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Ох, отдавна вече нямам тези притеснения за шефове Party
Преди ме караха да работя точно по празниците, че най-голям оборот има тогава Twisted Evil

Аз няма да правя яйца за жалост, нищо до година Cry

Днес може би ще ходим с мъжо да купим на детето едно батутче, да се мета вътре hahaha Та ако някоя от вас е купувала разни градински пособия за игра - пързалки, къщи и други такива, моля да сподели Praynig

# 331

Аз няма да правя яйца за жалост, нищо до година Cry

Що бе мила? Ако е прекалено лично, не ми отговаряй тук.  Hug

Градинско детско почти нищо не съм купувала, защото малката не играе с нищо, ако няма компания. Имаме една люлка, за която се сеща едва, когато друго дете реши, че иска да се люлее. Детска му работа.  Simple Smile

# 332
Риълче , Макче , искрено ви съчувствам за работата ! Hug Hug Hug

# 333
Не е лично, просто кухнята ми е наопаки, а за яйцата се иска пространство Cry Аз дори маса нямам Cry

# 334
Риълче , Макче , искрено ви съчувствам за работата ! Hug Hug Hug
Мерси Хепи  Hug.

# 335
Пепи , преди време продаваха боядисани яйца , сега не знам дали има ? newsm78

# 336
А мило, мама ще ми даде Peace Просто ще пропусна цялата еуфория около боядисването, ама и по-добре, че Смърфито е още малка и ще пребоядиса и стените сигурно Mr. Green

# 337
Не е лично, просто кухнята ми е наопаки, а за яйцата се иска пространство Cry Аз дори маса нямам Cry
Ох, отдъхнах си, че ако знаеш в какви филми се вкарах ...Не съм добре  hahaha hahaha

# 338
И аз няма да боядисвам, яйца  Peace Довечера като ида -всичко е направено  Mr. Green
То и като си ида, само си почивам, лакирвам и кви ли не простотии, но не бачкам  Rolling Eyes

# 339
Хубаво е да си имаш мама !  bouquet
Да са живи и здрави !  Heart Eyes

# 340
И нашите яйца днес мама и сестра ми трябва да са ги боядисали. Ако не бях на работа и аз щях да боядисвам.
В събота, живот и здраве, ще месим. Мен в месенето не ме бива, но все ще има нещо за помагане.

Че и джамове имам да бърша, още не съм ги избърсала,  Embarassed. За къде да бързам, няма да идват от "Идеален дом" да ме снимат я  Laughing Laughing. В студа нищо не ми се прави.  Peace

# 341
Че и джамове имам да бърша, още не съм ги избърсала,  Embarassed. За къде да бързам, няма да идват от "Идеален дом" да ме снимат я  Laughing Laughing. В студа нищо не ми се прави.  Peace

Риълче , и аз тази година още не съм ги почнала !  Blush
Едно , че ми е студено , второ , че имаше някои непредвидени неща , но живот и здраве след Великден се захващам ! bowuu
Други години за Великден всичко ми е било изчистено , но тази година се забавиха нещата . Blush

# 342
Кви джамове, бе хора. Няма да ги пипам, тамън ще ги измия и тия майстори ще ги нацапат Twisted Evil

# 343
За един ден ще изчистя и стъклата и щорите, ама само да е топло  bowuu

# 344
Кви джамове, бе хора. Няма да ги пипам, тамън ще ги измия и тия майстори ще ги нацапат Twisted Evil

Много ясно , че няма да ги миеш .  Hug
Като свършат майсторите , тогава !

Риълче , моите прозорци са 5 + 2 на коридора ( общи ) , като са на целите стени и до тавана .
Голяма хамалогия е , на стълба се катеря , ама пък се кефя после като светнат !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт