Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 272
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Относно ролята на Таня Стоева, мисля че перфектно би се справила Диана Любенова(от "Забранена любов" - Анастасия Константинова)

# 331
Ваня Цветкова може и да е имала "правилните" думи, които да каже, но за мен бяха изиграни излишно преувеличени. Артикулацията й, наблягането на думите и истерията й... Мая се справи по-добре. На нея й повярвах за чувствата и си беше права.

Кажете ми в кой момент Таня показа, че й е лошо при Милото? Не е ли едва, когато някой посегна на Мая и тя си помисли, че е Роки? В началото останах с впечатление, че те двамата са равностойни, още когато Милото каза, че тя трябва да поеме делото за земята. Самото й излъчване беше такова, както и когато треньорът ги събра да си говорят. "Страхуващата" се Таня е нещо, с което се сблъсквам сега. Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.

Много точно казано "излишно преувеличени" и аз също не и повярвах. Аз от дете харесвах Ваня Цветкова и съм гледала всички филми с нея, но за нейната класа това не е добро. А иначе гледам че се обсъжда кой е могъл да изиграе ролята на Таня Стоева, има една артистка която също не е в България, напоследък започвам да си мисля че беше по подходяща, поне щеще да направи ролята по обрана от към истерии. Надявам се някой да се сети нейното име ? Ако не ще го кажа ?

Ирен Кривошиева  newsm78..... те даже mалко си приличат с Ваня.... Обаче аз съм на мнение, че авторите на Часовете са направили правилния избор  Wink! ВЦ прави досто въздействащ образа на Таня Стоева - лично мнение! А, че се движи по ръба на истерията - това мисля си и е патент на нея, нима няма такива хора в реалния живот - някои реагират с мълчание; други с рев; трети с писъци- това е живота  Laughing

Аз снощните серии вече съм ги коментирала преди няколко страници ,а темата за Лука и ролята му на Главен злодей още в началните страници на първа тема Mr. Green!

Гледах промото на следващите епизоди- Иванов май-май далеч няма да излезе толкова романтичен и възвишен, каквото мнение се шири за него из форума Mr. Green! Peace
Голяма въпросителна ми е коя е майката на Роки и каква е загадката -мисля, че от там ще излезе нещо фундаментално!!!  А образът на приятно гукащите си Нина и Таня ми се иска да е пак от нечий сън само!!! И Орлин а ла Ян Гилън ми къса сърцето простоооо Joy!

Да, точно Ирен имах предвид, мисля че и тя щеще да се справи добре, но всички знаем че ролята е написана специално за Ваня Цветкова.

# 332
  • Разпиляна във въображението
Камериерката надали би се сетила за камерата, защото убиецът я взе преди Роки да се събуди Simple Smile

# 333
  • Бургас
Запис само, че май съм ви изтървала.

Не съм гледала последните серии, ако успея ще ги наваксам... или ще ги бойкотирам и тях, като "Стъклен дом"...  Whistling

# 334
Дали вече са качили 16ти и 17ти епизод в youtube,защото имам проблем с регистарцията във voyo@

# 335
Момичета,
не намирам в туба качени епизодите от снощи, някой пак е филтрирал и чистил ooooh!
Има ли друг сайт, от който да си сваля последните 2 серии, в чужбина съм и ми е доста трудно да ги намирам напоследък.
Благодаря предварително  bouquet

# 336
  • Sofia
Изтървала съм ви!

# 337
  • España
Момичета,
не намирам в туба качени епизодите от снощи, някой пак е филтрирал и чистил ooooh!
Има ли друг сайт, от който да си сваля последните 2 серии, в чужбина съм и ми е доста трудно да ги намирам напоследък.
Благодаря предварително  bouquet

http://torrent.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-d … d06cf90cb795697ee

http://torrent.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-d … 8a9869487fd9b0430

# 338
Случайно да сте намерили 16 и 17 епизод някъде?  newsm78 Моля на лични  Praynig

# 339
  • Бургас

Toчно и аз това щях да кажа  Wink

# 340
И аз се присъединявам към молбата.  Blush

# 341
  • España
И ааааааз!!!

# 342
Случайно да сте намерили 16 и 17 епизод някъде?  newsm78 Моля на лични  Praynig
И аз се присъединявам към молбата.  Blush
И ааааааз!!!
След промото тази вечер-и ааааз! Hug 

# 343

Да ви разкажа нещо което четох за Ники Сотиров /Пол Станкоф/.

Някои от вас знаят, че неговата първа жена Валя беше женена за Иван Славков и всъщност Тодор

Славков и на Ники Сотиров дъщеря му се явяват доведени-заварени нещо такова. Самият Ники

Сотиров е явно човек над дребните селско махленски прояви защото се срещат с едно столично

заведение с Тодор Славков при което хората от заведението млъкват и очакват реакция на обиди

и скандали.

Обаче за учудване на всички Тодор тръгва към Ники с думите " татко" и съответно Ники разперва ръце за прегръдка с думите "сине" rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 344
  • София/Русе
И ааааааз!!!

И аз, моля!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт