Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 274
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Lulu 7 - Моля те, много ми е важно, на колко години си?

Какви са тези разсъждения? За какви нормални реакции говорим? Само човек без никакъв житейски опит може да го каже. Таня Стоева се очертава още от първи сезон като истерик. Преиграва в 90% от сцените. Вкарва повече от колкото се налага от ситуацията.
KoseBoso, може би те дразнят не моите години, а разсъжденията ми. Това е моята логика и
имам право да коментирам филма, след като го гледам редовно. А Ваня Цветкова играе правилно
образа на Стоева.

Els, благодаря за линка с новото промо  bouquet

# 301
# 302
Интересно ще ми е - кого ще избере Аги - Юнал или Васил ? Или може би никой .........
Според мен никого, но много се надявам да е Юнал.

Някой гледа ли вече новите 16 и 17 епизоди във voyo, за да каже какво се случва в тях
Аз ги гледах, интересни са  Wink А ако някой друг също ги е гледал >>
Скрит текст:
може ли да ми каже за какъв план на трасе говореше треньорът на Лука?

# 303
Брр, Иванов много свиреп. Чак мен ме изплаши.

Скрит текст:
може ли да ми каже за какъв план на трасе говореше треньорът на Лука?

Скрит текст:
Аз още не съм ггледала целите, но предполагам, че става въпрос за проекта Странджа. Като бях ровила за оригиналната история, върху която се базира сценария, а именно спора за проекта Бургас-Александруполис, видях, че основният проблем се състои в това, че през границите на природния парк не може да минава тръбата с руски газ, което налага тя да го заобиколи и сътоветно да се оскъпи проектът. Руснаците нямат интерес от това и евентуално имат интерес да прекроят границите на парка. Подозирам, че цялата история в нашия филм се върти върху това, че видимо своевременно Милото също иска да прекроява парка, но по друга линия. Освен това Голдън Гус е от към страната на морето, а проблемът с нефтопровода касае вътрешната част на Странджа. Както и да е, Лука можем да считаме, че е проводник на руските интереси, а Коцев вероятно има интереси към изграждането на тръбата. Предполагам, че идеята е, че двамата действат в посока на руската стратегия.

# 304
Казали сте вече много неща вече за снощните епизоди. Хайде и аз да отбележа няколко неща.
В. Цветкова продължава да е много убедителна в играта си. Виждам, че тук се разделят отзивите ви за нейната игра, но според мен, по-скоро някои харесват по-емоционалната актьорска игра, а на други пък не им допада. В. Цветкова е свръхемоционална, на моменти дори истерична, и точно затова толкова убедителна в ролята на Т.Стоева, дотолкова убедителна, че аз не мога да измисля коя друга БГ актриса ще я изиграе по-добре.
Всъщност мисля, че снощи всички бяха добри - дори Стефанакова и Мая, които май по всеобщо мнение са най-слабичките от женския състав. Например последните сцени със Светлето бяха много въздействащи, въпреки че вече всички знаехме за Лука Карлов. Ще видим как ще продължи историята, но на мен ми харесва това раздвижване около Светлана, защото тя сега вече разбра, че нещата не са само бели и черни. За нея баща й е бил любящ и винаги подкрепящ я родител, но за други е бил демон и в крайна сметка се оказва, че и тя толковагодини е живяла без да познава баща си истински.
Мая - не може да се каже, че преиграва. Е, може би сълзите са в малко повече, но иначе откъм емоции реагира нормално. Обаче това, което не разбрах как се озова при Распутин. Верно, че той й каза преди доста епизоди, че ще я закриля, но все пак в един от най-трудните си моменти, Мая да се обади на него ми се вижда необичайно.
Таня и Распутин най-сетне се срещнаха! Таня не го хареса, разбира се, а пък той пак реагира като психиатър и изнесе кратка лекция за децата и родителите. Познава ли Распутин Таня отпреди,? Той определено имаше предвид, че  я познава не само от думите на Мая. Обаче дали наистина я познава и откъде и откога, това ще разберем ...някога.

# 305
Случайно дали има бъдещите епизоди в youtube?

# 306
Скрит текст:
Сега видях скритите текстове от последните постове. Опаа... пак стана актуален проекта Бургас- Александрополис, което обсъждахме преди мнооого време. И, разбира се, пак руските интереси.

# 307
  • Разпиляна във въображението
Ваня Цветкова може и да е имала "правилните" думи, които да каже, но за мен бяха изиграни излишно преувеличени. Артикулацията й, наблягането на думите и истерията й... Мая се справи по-добре. На нея й повярвах за чувствата и си беше права.

Кажете ми в кой момент Таня показа, че й е лошо при Милото? Не е ли едва, когато някой посегна на Мая и тя си помисли, че е Роки? В началото останах с впечатление, че те двамата са равностойни, още когато Милото каза, че тя трябва да поеме делото за земята. Самото й излъчване беше такова, както и когато треньорът ги събра да си говорят. "Страхуващата" се Таня е нещо, с което се сблъсквам сега. Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.

# 308
Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.

Според мен времената са били различни, а и тя доста се е променила от тези години. Освен това след като е видяла на какво е способен Милото е разбрала колко безпомощна е. Днес Таня е по-властна силна и отношенията й с Милото са много по-различо от това, което е било тогава.

# 309
  • Разпиляна във въображението
Значи е можела да го напусне. Да си вземе детето. Мисля, че взаимната й изгода й е била по-важна, а мисълта да натопи Милото не й е минавало през ума до скоро.

# 310
Monica21, озоваването на Мая при Распутин и за мене е загадка.
На мен ми допада емоционалната игра на Ваня Цветкова. Просто образа
на Таня Стоева е емоционален. Аз също не се сещам за друга БГ актриса,
която би могла да пресъздаде Таня Стоева толкова истински. Усеща се, раз-
движване във всички образи и е много хубаво. Аги е причина за положителната
промяна у Стефанакова. Светлана преживява също сериозен момент в живота си.
Може би сега ще разбере, защо съпругът й е против баща й. Интересно ми е Сте-
фанакова как ще реагира, като разбере, че Тренера е в един отбор с Лука.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 08:46 от lulu7

# 311
Аз от доста време си мисля, че Лука Карлов е този, който поръча нападението над Тео и Мая. Изглежда много в негов стил. Начина по който е разделил Аги и Васко ме наведе на тази мисъл - сякаш сега историята се повтаря с Тео и Мая, но с някои разлики. Също така в първи сезон имаше един епизод в който Стефанакови бяха на семейна вечеря и Светлана се караше с Тео заради Мая и тогава Лука беше необичайно спокоен... Може би, защото вече е бил намислил как да ги раздели завинаги. Като погледнем реално беше ясно, че след като я изнасилиха Мая няма да се върне при Тео, така, че поне по мое мнение Лука стои зад това нападение, за да угоди на дъщеря си, а и защото не може да позволи внука му да излиза с дъщерята на една продажна съдийка, която е приятелка на известен мафиот. Simple Smile

# 312
Ваня Цветкова може и да е имала "правилните" думи, които да каже, но за мен бяха изиграни излишно преувеличени. Артикулацията й, наблягането на думите и истерията й... Мая се справи по-добре. На нея й повярвах за чувствата и си беше права.

Кажете ми в кой момент Таня показа, че й е лошо при Милото? Не е ли едва, когато някой посегна на Мая и тя си помисли, че е Роки? В началото останах с впечатление, че те двамата са равностойни, още когато Милото каза, че тя трябва да поеме делото за земята. Самото й излъчване беше такова, както и когато треньорът ги събра да си говорят. "Страхуващата" се Таня е нещо, с което се сблъсквам сега. Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.

Много точно казано "излишно преувеличени" и аз също не и повярвах. Аз от дете харесвах Ваня Цветкова и съм гледала всички филми с нея, но за нейната класа това не е добро. А иначе гледам че се обсъжда кой е могъл да изиграе ролята на Таня Стоева, има една артистка която също не е в България, напоследък започвам да си мисля че беше по подходяща, поне щеще да направи ролята по обрана от към истерии. Надявам се някой да се сети нейното име ? Ако не ще го кажа ?

# 313
Още един глас за Ваня Цветкова, не мисля,ч е преиграва. И аз не се сещам за друга бгактриса, която да изиграе ролята толкова добре.

# 314
Още един глас за Ваня Цветкова, не мисля, че преиграва. И аз не се сещам за друга бгактриса, която да изиграе ролята толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт