Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 275
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Много сте ми интересни. Тоя преигравал, оня прекалявал със сълзите, третия не знам си какво...
На вас вероятно всеки ден ви се случва да сте в такава ситуация или да се сблъсквате с хора в такава ситуация и знаете прекрасно как се реагира.... Надали! Щото аз много често си мисля, че в дадена ситуация ще реагирам по определен начин, ама става нещо съвсем различно. Реагират си така както са решили сценаристите. А вкусовете са различни - на един ще му хареса, на друг - не.
На мен, въпреки, че недолюбвам Боряна, много ми хареса играта ѝ в последните 4 епизода, за разлика от предните 30 и кусур епизода . А за Ваня - може да има 1-2 слаби момента, но пък какво значение имат на фона на брилянтната ѝ игра за сезон и половина.

А иначе гледам че се обсъжда кой е могъл да изиграе ролята на Таня Стоева, има една артистка която също не е в България, напоследък започвам да си мисля че беше по подходяща, поне щеще да направи ролята по обрана от към истерии. Надявам се някой да се сети нейното име ? Ако не ще го кажа ?

Би ли го казала, че ми стана интересно.

# 316
Имам усещането , че ролята е написана конкретно за Ваня Цветкова
и аз не мога да си представя друга актриса в ролята на Стоева.

# 317
Кажете ми в кой момент Таня показа, че й е лошо при Милото? Не е ли едва, когато някой посегна на Мая и тя си помисли, че е Роки? В началото останах с впечатление, че те двамата са равностойни, още когато Милото каза, че тя трябва да поеме делото за земята. Самото й излъчване беше такова, както и когато треньорът ги събра да си говорят. "Страхуващата" се Таня е нещо, с което се сблъсквам сега. Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.
Стоева още от самото начало на филма показваше дистанция от Милото. Ходеше при него само по работа
и си личеше, че отива само по задължение. Обеща да му съдейства срещу някаква солидна сума. Търсеше
поводи да отклонява поканите на Милото за вечеря. Точно, защото е знаела винаги за неговите чувства. А те
на нея не са й били приятни или тя не ги е споделяла. А Милото винаги иска да контролира ситуацията.
Милото не беше много уверен, когато го разпитваше Неделчев. Показа някаква несигурност. Май не е много
силен, когато Стоева не е в България? Wink
Как тълкувате реакцията на Гончев, когато се сети за камериерката?

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 17:10 от lulu7

# 318
  • España
Ваня Цветкова може и да е имала "правилните" думи, които да каже, но за мен бяха изиграни излишно преувеличени. Артикулацията й, наблягането на думите и истерията й... Мая се справи по-добре. На нея й повярвах за чувствата и си беше права.

Кажете ми в кой момент Таня показа, че й е лошо при Милото? Не е ли едва, когато някой посегна на Мая и тя си помисли, че е Роки? В началото останах с впечатление, че те двамата са равностойни, още когато Милото каза, че тя трябва да поеме делото за земята. Самото й излъчване беше такова, както и когато треньорът ги събра да си говорят. "Страхуващата" се Таня е нещо, с което се сблъсквам сега. Ролята й на жертва не ми се връзва, затова и не мога да й повярвам, че е била толкова безпомощна.

Много точно казано "излишно преувеличени" и аз също не и повярвах. Аз от дете харесвах Ваня Цветкова и съм гледала всички филми с нея, но за нейната класа това не е добро. А иначе гледам че се обсъжда кой е могъл да изиграе ролята на Таня Стоева, има една артистка която също не е в България, напоследък започвам да си мисля че беше по подходяща, поне щеще да направи ролята по обрана от към истерии. Надявам се някой да се сети нейното име ? Ако не ще го кажа ?

Ирен Кривошиева  newsm78..... те даже mалко си приличат с Ваня.... Обаче аз съм на мнение, че авторите на Часовете са направили правилния избор  Wink! ВЦ прави досто въздействащ образа на Таня Стоева - лично мнение! А, че се движи по ръба на истерията - това мисля си и е патент на нея, нима няма такива хора в реалния живот - някои реагират с мълчание; други с рев; трети с писъци- това е живота  Laughing

Аз снощните серии вече съм ги коментирала преди няколко страници ,а темата за Лука и ролята му на Главен злодей още в началните страници на първа тема Mr. Green!

Гледах промото на следващите епизоди- Иванов май-май далеч няма да излезе толкова романтичен и възвишен, каквото мнение се шири за него из форума Mr. Green! Peace
Голяма въпросителна ми е коя е майката на Роки и каква е загадката -мисля, че от там ще излезе нещо фундаментално!!!  А образът на приятно гукащите си Нина и Таня ми се иска да е пак от нечий сън само!!! И Орлин а ла Ян Гилън ми къса сърцето простоооо Joy!

# 319

Сигурно ще я разпита, за да разбере дали е имало камера някъде в стаята. Аз поне така си мисля.
Гледах промото на следващите епизоди- Иванов май-май далеч няма да излезе толкова романтичен и възвишен, каквото мнение се шири за него из форума Mr. Green! Peace

Така е  Grinning
След като изгледах новите серии си промених страшно много мнението за него!

# 320
  • Разпиляна във въображението
Теди, по същия начин можем да намираме за интересни и тези, които смятат, че го е изиграла добре. Смятам, че пишем как според нас е направила сцената. За мен си беше чисто преиграване. За мен би била по-убедителна, ако не крещеше като истерична, а беше показала по-сдържано страха си. Може би не мога да го изразя точно, но викането й, ако трябваше да накара Мая да й повярва, надали се получи. В крайна сметка, това не е станало преди два месеца, а преди повече от десет години, достатъчно време да мисли повече с главата си, с ума си.
За теб може и да е добре. Отделно не смятам, че Ваня играе брилянтно.

Като цяло има едно такова омешване, че нито чувствата на Таня са поставени правилно и праволинейно, нито на Милото.

Само Роки ме кефи Thinking

# 321

И Орлин а ла Ян Гилън ми къса сърцето простоооо Joy!

Еееее.... то сега тез дето не са фенове на двойката Таня-Иван веднага ще се хванат....ама нали знаете, че от промо до реалност има разлика Wink Е да де, той че го казва, го казва...ма де да знайш, какво има на ум, особено като е замесено и Милото в сцената

А за Гончев и аз като го видях, щях да падна

Няма начин коя да е друга актриса да играе ролята на Таня Стоева, тъй като Милена пише този сценарий специално за Ваня Цветкова.

# 322
  • España

Честно казано, ако не беше с тъмна коса, направо щях да си помисля, че е син на Распутин!!! Laughing Свещи .....тъмна стая.... Laughing   Обаче, след като видях в промото ,че си разговаряше с Роки -най вероятно от него е разбрал за камериерката-, която той със сигурност ще открие и разпита!

# 323
"А иначе гледам че се обсъжда кой е могъл да изиграе ролята на Таня Стоева, има една артистка която също не е в България, напоследък започвам да си мисля че беше по подходяща, поне щеще да направи ролята по обрана от към истерии. Надявам се някой да се сети нейното име ? Ако не ще го кажа ?"

Бих казала, Елжана Попова. Красива, излъчваща сила и внушаваща респект. Тя също е много добра актриса, и както казваш, би направила ролята обрана откъм истерии.

# 324
# 325
Аз съм за Ваня Цветкова. Харесвам и Ирен Кривошиева и Елжана Попова, но
най- любима ми е Ваня Цветкова. В този ред на мисли, радвам се, че са я избрали.

# 326
  • España

След като изгледах новите серии си промених страшно много мнението за него!

КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕ ??? Само да не е Войо или В-Бокс -те не ми вършат работа! - По принцип бих платила за авансово гледане ,дето се пееше в една циганска песен от времето на соца-" 8 лева-пАри ли са те"  newsm47 ,обаче мнооого им е зле качеството на сигнала и освен да си образуваш нерви и да усъвършенстваш уменията си в боравенето с каруцарския нецензуриран  речник друго няма да постигнеш!!! Wink

# 327
Гончев разбра от Роки за камериерката, когато разговаряха в подземния гараж. Само че се чудя какво ново може да каже тя? Камериерката и Роки се сблъскаха на вратата, тя влезе в стаята и изпищя като видя това, което и Роки завари в стаята. Да не говорим, че тя като свидетел би трябвало отдавна да е разпитана от полицията и от прокурор Иванов като водещ разследването. Освен пък Гончев да я предположи и тя да се сети нещо различно от това, което вече е разказала на полицията.

# 328
КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕ ??? Само да не е Войо или В-Бокс -те не ми вършат работа!

Ами от Войо ги гледах. Вече са махнали това за 3 дни безплатно (как не ги е срам!!  Grinning) и си платих. Станно, на мен пък никога не ми прекъсва сигнала Thinking

Гончев разбра от Роки за камериерката, когато разговаряха в подземния гараж. Само че се чудя какво ново може да каже тя? Камериерката и Роки се сблъскаха на вратата, тя влезе в стаята и изпищя като видя това, което и Роки завари в стаята. Да не говорим, че тя като свидетел би трябвало отдавна да е разпитана от полицията и от прокурор Иванов като водещ разследването. Освен пък Гончев да я предположи и тя да се сети нещо различно от това, което вече е разказала на полицията.

Но Гончев не знае какво е станало, когато Роки е излязъл от стаята. Той също така не знае дали тя е разпитана от Иванов и ако е, какво е казала  Wink

# 329
Изгледах новото промо.....
Изражението на Иванов и думите му направо ме цапнаха  като с мокър парцал през лицето  Sad
Умряха ми романтичните видения... ooooh!
Но , Теди, сигурно си права- промото не е това , което е...Няма да губя надежда. Все пак още не са се срещнали , тя да му обясни, той да я изслуша...

Ролята на Таня СТоева е писана специално за В. Цветкова- това го знаем всички, и честно, не си представям друг да я изиграе така добре.  Peace

doraraikov, интересно коя актриса имаш предвид...предаваме се!  Аз също веднага се сетих за И. Кривошиева, но не я виждам в тази роля, нито Елжана Попова  newsm78 newsm78

Пропуснах в предния си коментар да кажа за Роки- браво на Роки  като развитие на образа и на  Т. Минасян за пресъздаването му! Peace

Дали Распутин няма и той някакви интереси в проекта Бургас - Александруполис?  newsm78
от руска страна, и да е свързан някакси с Лука и Тренера....

На ЛУка май не му издържаха нервите....Светлето умее да ходи по нервите на хората  hahaha Шегувам се ...Играта на Ев. Борисова ми харесва напоследък   Peace
Лука  май получава инфаркт или  прави опит за самоубийство...

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 19:47 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт