Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ще питам и тук
Някой да знае телефон за информация на психодиспансера или работното им време, че ще ми трябва документ, че не се водя на отчет там?

http://www.burgas.bg/bg/info/index/238#info_2158

# 541
  • Burgas
Ще питам и тук
Някой да знае телефон за информация на психодиспансера или работното им време, че ще ми трябва документ, че не се водя на отчет там?

http://www.burgas.bg/bg/info/index/238#info_2158
Благодаря много, утре ще се обадя да разбера работното време   bouquet

# 542
Момичета ето ви една наистина добра оферта   http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/75438

# 543
  • Burgas, Bulgaria

айде къш от тукаааааа, да не си го изкарам на тебе  smile3513

# 544
# 545
  • Бургас

айде къш от тукаааааа, да не си го изкарам на тебе  smile3513

Тиквеее, кефиш мЪ!  Hug

# 546
Изтървах офертата... Тюх!
Но за сметка на това изгорях на плажа...
И като компенсация на горното - купиха ми страхотен шезлонг за плажа!  Mr. Green
Кога пак ще стане събота?
Шезлонга, книгата, чадъра, хладилната чанта и аз! Нищо друго не искам. Wink

# 547
  • Burgas
И аз изтървах офертата.....

А децата де ги забрави....... Laughing

# 548
 newsm03 Привет Дами,
Имам нужда от малко информация и предполагам,че тук е мястото от където бих получила адекватни отговори.Ако може да ме насочите към сайт за наем на апартаменти в Бургас,вече разгледах алобг. ,но там повечето обяви са чрез фирми посредници, а на мен ми се искаше да избегна това ThinkingДругата ми молба към вас е да ми препоръчате добра ветиринарна клиника и ако може да ми посочите адрес.Благодаря ви предварително  bouquet

# 549
  • Бургас
newsm03 Привет Дами,
Имам нужда от малко информация и предполагам,че тук е мястото от където бих получила адекватни отговори.Ако може да ме насочите към сайт за наем на апартаменти в Бургас,вече разгледах алобг. ,но там повечето обяви са чрез фирми посредници, а на мен ми се искаше да избегна това Thinking
Лично моя опит с търсенето на квартира-първоначално започнах да следя сайта алобургас,но 1 месец търсих и нищо,според мен има много малко обяви,единствения плюс е,че ти спестява огледа,нооо след това се насочих към вестника и за 2-3 дена си намерихме страхотна квартира.Извадихме голям късмет,точно това ,което търсехме и отговаряше на всичките ни изисквания.
Успех с търсенето.

# 550
 Rolling EyesБлагодаря за бързия отговор ,а за кой вестник става дума?Всъщност аз от ало.бг си харесах една квартира,но е с агенция,а ако можех някак да я избегна,но няма точен адрес ,че да не се ходи на място без фирмата посредник Confused

# 551
  • Пловдив
Rolling EyesБлагодаря за бързия отговор ,а за кой вестник става дума?Всъщност аз от ало.бг си харесах една квартира,но е с агенция,а ако можех някак да я избегна,но няма точен адрес ,че да не се ходи на място без фирмата посредник Confused

Става дума за вестник "Ало,Бургас".Може да погледнеш и www.imot.bg, има обяви от частни лица.
За вет мога да препоръчам клиника Анимо, на ул Тутракан, срещу задния вход на бившето кино Септември.

# 552
  • Бургас
Ифа сега забелязах ,че местоположението ти е Велико Търново doh

# 553
  • Burgas
Ние квартирата я намерих ме точно в сайта на ало бургас без посредник, то си до късмет, следи обявите които пускат и съм сигурна,че ще намериш. Ориентирали ли сте се в коя част на града ще търсите?

# 554
 Hug
благодаря ви много за помоща,да от Търново съм и сега се налага да сменя местожителството и утре мислим да пътуваме,за жалост сега разбрах че една от обявите ,която си харесах и вече е невалидна а я публикуваха в петък Cryдори за тази квартира бях съгласна и с посредник ,но уви Cry.А ако някой знае да се дава едностаен апартамен в кв.Зорница ,ще ми бъде от полза Hug

Общи условия

Активация на акаунт