СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви милички, наистина съм щастлива  Crazy Hug

Оставям ви за малко и отивам да набъркам нещо за вечеря  Heart Eyes

# 376
  • София

Веднага хвърлям бомбата .... чакаме си МЪЖ - видяхме му атрибутите и съм много щастлива 
Наистина хвърли бомба  Crazy  Hug Честито, звучиш страшно щастлива, което е много хубаво   bouquet
Инна , другата седмица сме розовите гащи, обещавам  smile3508
Абе то ние си мислехме , че тази седмица ще е на розовите гащи ама нъцки smile3533 Дано вас да ви огрее Crazy

# 377
Ха, Фейт, верно хвърли бомба  Heart Eyes Честит МЪЖ

Честити щъркели и на всички останали  Hug

Chiki, бързо да се оправяш  Hug

# 378
Благодаря ви милички, наистина съм щастлива  Crazy Hug

Оставям ви за малко и отивам да набъркам нещо за вечеря  Heart Eyes
Фейт, честито! Както си повлякла крак дано и при мен Мерджанов види пишка в петък сутрин! Ще чакам после подробности за прегледа! Доволна ли си, колко продължи и т. н.?

# 379
F.a.t.e. , какъв обрат само Simple Smile Още веднъж, честито на всички майки,които вече знаят пола на детето

# 380
F.a.t.e.   честито и от мен Hug

# 381
Малеее, сега погледнах на първа страница статистиката - 31 на 16

Хайде да се показват момите, че няма да има снахи за нашите младежи  Laughing

Впрочем,около мен всички които чакат бебета са все с момчета. Казаха ми, че високосната година е мъжка година.

# 382
Fate - добре дошла при бъдещите свекърви  Mr. Green

chiki - наистина е трудно само да лежиш, то аз и не мога и май пак си правя каквото знам  Mr. Green - а иначе за ниското положение ми изписаха хомеопатични свещички за дупето, витамин Е - 200мг на ден и нещо подобно на но-шпа, и да спя с възглавница под дупето, ама не ми се получава  Grinning

# 383
  • Варна
Фейт, че честито и от мен за мъжа  Hug
За момичетата не се притеснявайте. Другата седмица ще ви кажа , че аз ще съм с такова  Mr. Green

# 384
Fate, честито момче!   bouquet
Чики, оправяй се по-бързо!  Praynig

# 385
Ха, Фейт, верно хвърли бомба  Heart Eyes Честит МЪЖ

Мерсииии  Hug Вече съм в отбора на свекървите, както казва Анхелчето  Mr. Green

zornitsa85 Прегледа трая около 30-35 минути, имам един ферман със снимки  Crazy първия албум на бебчо Heart Eyes Гледа абсолютно всичко - сърце, дроб, гръбнак, брояхме пръсчета, плацента околоплодна течност ... слуша сърцето, а също така и гледа кръвотока от плецентата към бебчо. Мери глава,бедра и т.н. Общо взето всичко. Само не видяхме много добре лицето, че и двете ръчички си беше сложил отпред юнака  Mr. Green

Към 8-9 май ще ходя пак, да ми пуска някакви изследвания.  Heart Eyes

chiki Пази се миличка и се оправяй бързо Praynig Hug

# 386
   F.a.t.e. верно хвърли бомба  Mr. Green  Честит ти МЪЖ  Simple Smile
Честито на всички който са видяли гащите, сини, розови...важното е да са ни живички и здравички все ще си ги обичкаме  Heart Eyes
Пропуснах да ви кажа вчера, че вечерта направихме първото пазаруване за бебка  Heart Eyes Поръчахме тези неща и чакам да пристигнат  Party
Торбичка за спане: http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Clothing/Sleeping-Bags/Hell … 6-Months(0095109)
Боди с къс ръкав:http:/ … s-5-Pack(0091720)
Пак боди с къс ръкав, влюбена съм в тези  Heart Eyes: http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Clothing/Bodysuits/Hello-Ki … s-3-Pack(0088026)
И пак боди с къс ръкав; http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Clothing/Bodysuits/Little-P … t-5-Pack(0091722)
И боди с дълаг ръкав  Mr. Green http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Clothing/Sleepsuits/Hugs-an … s-3-Pack(0045447)  и това: http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Clothing/Sleepsuits/White-S … -Newborn(0024918)
Нямам трърпение да пристигнат  Party Simple Smile

# 387
Здравейте момичета!
Сутринта бях на лекцията на д-р Папазова в Мол-а на Цариградско, темата беше Здравето на бременната - кои са подходящите методи за лечение. Не съм много впечатлена честно казано, повечето неща ми се сториха много абстрактни и крайни, общо взето си беше проагитация на про и пребиотици, някакви "шуслер" соли, добавки...Мляко трябвало да внимаваме като ядем, захарта да изключим, едва ли не на спирулина и био храни да караме само, което мен ми се вижда крайно...Определено не съм впечатлена, но все пак и аз пък не съм чак такъв разбирач на алтернативното лечение и хомеопатията...Може би имаше много верни неща, но просто за мен идеите и бяха крайни и неразбираеми (да се зареждаме от слънцето посредством еди каква си енергия и т.н.), очаквах повече и по-конкретни неща ориентирани към всички, а не само към хомеопатичните методи...
F.a.t.e. много се радвам за теб и малкия мъж, да нямате грижи до края и безпроблемно и щастливо раждане!!! Да чака още доста "докато се изстреля на бял свят" и да си стои на топло в мама, докато му дойде времето! Simple Smile Честито и на всички други видели пола! Ех, как и аз си мечтая за сини гащи на квадрат Party
chiki спокойствие и увереност че всичко ще е наред и ще се наредят нещата, с теб сме Hug Peace
Витамини аз съм на Центрум Матерна и съм много доволна засега, нямам никакви оплаквания от тях, нито прилошаване...

# 388
  • София
F.a.t.e. , браво, аз имах някакво такова предчувствие за теб, важното е, че си щастлива, не разочарована. Ама как ще сме разочаровани като ще сме мами, независимо на момци или моми.
anghella как ме разсмя с това за свекървите, чак накрая малко ревнах, ама хормони... Не се бях замисляла, че ще съм свекърва, а как ги нареждаме само с моите приятелки...
Целувки на всички мами  Hug

Пропуснах да отбележа, че съм сложила снимчици на яйцата от онези дни и на тумбака - в 14 и 16г.с.

# 389
Ева - много са сладки дрешките  Hug аз май няма да купувам боди с къс ръкав, а само с дълъг  Hug и с това закопчаване съм се побъркала  Mr. Green като видя сладка дрешка, но без копчета отпред и по крачетата, на секундата я отхвърлям от списъка  Heart Eyes

на Ина комплектчето също е много симпатично  Heart Eyes

el_sol - мен най-много ме е страх от връзката майка-син и нали не вярвам много, много в Бог и казвах на мъжо, Господ ще ми прати да съм свекърва и то така и стана  Mr. Green просто не искам да съм толкова привързана, защото виждам майка ми как е с брат ми  Blush ама....то не пита...

Общи условия

Активация на акаунт