"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 393
  • 445
  •   1
Отговори
# 45
Локо е човек на изкуството и мисля, че всичко ще е изпипано, но не ми харесва как се лиготи на моменти ама....

# 46
  • София
Безинтересни са ми гостите тази седмица.
И на мен.

# 47
  • Варна
Безинтересни са ми гостите тази седмица.

+1

Единствено ще ми е интересно да видя Теди Кацарова. Другите не ги познавам, само Роро като име и визия ми е познато.  Rolling Eyes

# 48
Ееее, де! Naughty Wink

Аз тази вечер ще чета коментарите ви, а утре ще гледам и ще коменирам! Peace

# 49
  • Варна/Лондон
Аз се радвам много на Среброто, симпатично момченце ми изглежда , а и в сериала ми харесва как играе.

# 50
Уф, не знам Теди ще мрънка ли, но аз със сигурност  Laughing Не я понасям Кацарова младша никак. Локо ми е колкото симпатична, толкова и противна  Rolling Eyes Фаворити са ми Среброто и Милица, симпатизирам им, дано не се изложат!

Най-близко и до моето мнение. Не харесвам Теди, а Локо скоро я гледах в На кафе и самият й глас и маниер не ми е много симпатичен. Но е положителна личност и заради това и мнението ми за нея е много объркано.
НО това, което виждам до сега много ми харесва. Добра като компания се очертава. Много близки един до друг като хора ми се виждат.

# 51
Уф ,тези са много скучни,а мацката идея си няма за готвене... Crossing Arms

# 52
Izpusnax predi6nata sedmica
simpati4ni sa mi vsi4ki

# 53
Аз мисля, че всички много се забавляват и няма какво да делят и са много освободени. Мисля, че се получи супер начало на седмицата. Локо намери общият им език и това е много важно!!

# 54
  • София
Много ми хареса тази вечер. Имах противоречиво мнение за Локо, но днес много ми допадна. Началото беше страхотен начин да разчупи обстановката. Храната също изглежда вкусна, бих пробвала от всичко.

# 55
  • Sofia
Милица е много готина.

# 56
  • Cyprus, Пловдив
Уф ,тези са много скучни,а мацката идея си няма за готвене... Crossing Arms
Според мен не са скучни,а Локо добре се справи  в кухнята,на мен ми хареса вечерта  Peace

# 57
Харесвам Локо, стига да не пее.

# 58
Тази седмица ще се разбере кой от двете двойки Стенли-Локо и Среброто-Нели Атанасова е по-добрия готвач в семейството.

# 59
Тази седмица ще се разбере кой от двете двойки Стенли-Локо и Среброто-Нели Атанасова е по-добрия готвач в семейството.

За първи път ще кажа - Съгласна съм с dido  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт