Ростислава, добре дошла!

Ние сме на детски рожден ден на една конна база. Надявам се да е хубаво времето в планината

На едното майче ,с което излизам също кръщенето ще е на 20ти.Чакай да ти кажа вчера Дара седнала до мен и стигам до твоя пост и като видя автара ти -Никонче ,ама как се смя
Трябва да ги запознаем. 

Много хубаво име има малкият ти мъж 

. Беше ме яд в началото, после вече ми беше много смешно. А твоето си е било цяло наводнение

. Аз мога да извиня детето, но не и майката
. Хубаво, няма да му се кара на улицата, но можеше да види как е Мартинче, да се извини и да накара детето си да направи същото.
. То няма лошо да си чопли детето
. И аз предпочитам да си седя и да си чопля нещо (най-вече да рисувам), Иво също предпочита да си чопли кротко. Теб коленете те притесняват, Камен пружинирал ли е? Ани 2 беше давала един готин линк (но аз не го запазих
), където беше дадено на каква възраст, какво трябва да може детето и как да се стимулира, ако не умее нещо. Някой ако го има, моля да сподели, че и мен ме е яд, че не го запазих 

. Прекрасен слънчев ден на всички 
хубав пост.
Ще има такива случки, то е ясно, но и аз се чувствам много виновна, когато стане така.За това и родителите винаги трябва да са нащрек.Децата са непредвидими.
Не че ще опъвам краката,че имам куп работа,но пък си е разнообразие,отдавна не съм била само със себе си

Увисващият се младеж с памперса - страхотен!
И Калина е любителка на висенето - едвам я удържам, понеже обича да висне на дръжките на чекмеджета, а това не е безопасно никак - още не съм ги обезопасила. Като го направя, ще пусна клип, ако успея.
А за друго детенце - това е Божа работа, дори да си решил твърдо, че искаш, това не значи, че ще стане бързо. Ние така правихме Калина точно три години... (а мислех в началото, че ще стане като Гери - за три месеца...
Та, в тази връзка - ако аз съм на твое място и имам и най-малкото желание да имам още едно дете, няма да си губя времето и да мисля, че то ме притиска, а ще действам веднага - пък "каквото сабя покаже". Но ти си съвсем друг човек - и ще си прецениш. Пожелавам ви да стане това, което искате!

, аз бих ти отговорила така - ако дори и само за мъничко се замислиш над това, че искаш - значи ще го бъде 
Прекарахме си чудесно двамата с Нико, после се видяхме с приятелка, после с други приятели в градинка...хапнахме навън и ей ни на...

Надявам се да мине леко, със сигурност не ти е лесно... на него също.
Женицата може да се е шашнала, аз лично бих и не знам как бих реагирала. 

За работата - на първо време ще съм на 4 часа. Трябва да свикна и с новия софтуер. Взеха, че го смениха докато ме нямаше. После ще видим какво ще се получи.
Сега тегля един плейър от един час и още не е ясно дали ще успея да го сваля.

. Много умения има малкото Алексче