В паркове и градинки, Юнчето обича на слънчице да се припича.

• 31 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Ростислава, добре дошла! Hug
Ние сме на детски рожден ден на една конна база. Надявам се да е хубаво времето в планината  Wink

# 181
Здравейте..
Благодаря за кафето

Ростислава, добре дошла на теб и Румен. Simple Smile

Чинче,няма какво да допълня ,подробно са ти казали момичетата за кръщенето,радвам се ,че на 20ти май ще е Hug На едното майче ,с което излизам също кръщенето ще е на 20ти.Чакай да ти кажа вчера Дара седнала до мен и стигам до твоя пост и като видя автара ти -Никонче ,ама как се смя Laughing
ех, че мила тази Дара  Hug Трябва да ги запознаем. Simple Smile

Ани2, браво на Явор за мерките. Simple Smile

Благодаря ви за инфото относно кръщенето. На моята бележка пише само : 2бр. хавлиени кърпи, сапун и китка здравец с нещо червено. Аз ще омеся питка, но трябва ли да е сладка питка или може обикновена просто с мед? Ще взема и кутийка за косата, но елеи не мисля да нося.   Rolling Eyes
Имаше само ценоразпис на стената, отчето не спомена за никакви допълнителни такси, дано не сме изненадани само накрая.

Ние днес сме сами с Нико и май ще си се разхождаме сами в Борисовата. Ако има и други самотници да пишат Simple Smile

# 182
Добро утро Hug

Ростислава, добре дошла welcome Много хубаво име има малкият ти мъж Hug

Ичка, благодарско за кафенцето, почвам го Hug  bouquet

Дес, проснах дрешките вътре в крайна сметка, но след това не валя Mr. Green
Кити Hug. Беше ме яд в началото, после вече ми беше много смешно. А твоето си е било цяло наводнение Crazy Hug

Пао, много кофти Confused Hug. Аз мога да извиня детето, но не и майката Crossing Arms. Хубаво, няма да му се кара на улицата, но можеше да види как е Мартинче, да се извини и да накара детето си да направи същото.
Аз имам белег на ръката от преди 3-4 години, едно диване ме ухапа, та чак звезди видях от болка. Мястото не просто посиня, а почерня, две седмици мени цветовете, после остана една малка червена бучка, сега изглежда точно като моят белег от БЦЖ и все още боли при натиск. Това беше малко офф-топик, но не се сдържах, имам лично отношение към хапещите деца Mr. Green. Свеки казва, че и мъжО бил такъв хапещ, и и тя била цялата в такива бучки от него Mr. Green

Шуши, като оставиш Камен прав, не сяда ли когато се измори Rolling Eyes? Ти тука ни стреляш, че ходи из парковете, столове бута, пък сега  май от притеснение ги попреувеличаваш нещата Hug. То няма лошо да си чопли детето Peace. И аз предпочитам да си седя и да си чопля нещо (най-вече да рисувам), Иво също предпочита да си чопли кротко. Теб коленете те притесняват, Камен пружинирал ли е? Ани 2 беше давала един готин линк (но аз не го запазих Blush), където беше дадено на каква възраст, какво трябва да може детето и как да се стимулира, ако не умее нещо. Някой ако го има, моля да сподели, че и мен ме е яд, че не го запазих Confused. Иначе всички видяхме, че Камен краката си го държат доста добре Peace

Аурора, голямото ти момиче все по-хубаво става Heart Eyes

От кога съм го започнала този пост, вече си допих кафето Crazy. Прекрасен слънчев ден на всички Hug
И за малко неделно настроение:
Един як младеж
Две по-големи мочета - аз ТВ не гледам и чак сега ги видях, но и двамата с Иво им се изкефихме.

# 183
                                       Здравейте, момичета.
Мама Звярка, ще се оправят нещата щом сте взели мерки.Аз имах почти същия проблем с близнака, когато беше  на 8 месеца.Ей така нищо не правеше.Лежеше си в леглото и дори не опитваше да се размърда, а в същото време близначката разрушаваше къщата.Водихме го в София при един професор.Човека каза, че нищо му няма на детето, само нивото на калция е ниско, но ни изпрати на рехабилитация.И друго важно ми каза-да не сравнявам с други деца, пък било то и близначката му.След едномесечни процедури, абсолютна промяна.Оправи се детенце и повече не сме имали проблем.
Шуши, ако се съмняваш-тичай при специалист.Може и да са напразни тревоги, но може и да не са.Няма как да знаеш, ако не отидеш при лекар.
Кити, какво пак я забъркахте с Пламен?Аман значи.
Чин, занеси това, което са ти поискали в църквата, а питка си направи обикновена и вземи мед в една чинийка.

Ние ще правим кръщенето в Португалия.Август месец, живот и здраве.Мъчим се, да се организираме, и да съберем и моето, и на ММ семейство заедно, което се оказва трудна задача.

АурораHug хубав пост.
Ани2, много се радвам, когато пишеш.Обичам да те чета.
Пао, горкият Марто. HugЩе има такива случки, то е ясно, но и аз се чувствам много виновна, когато стане така.За това и родителите винаги трябва да са нащрек.Децата са непредвидими.

Момичета, аз съм малко сдухана тези дни.Трябва да направят една операция на ММ, след която, доктора каза, че не може да има повече деца.И сега на дневен ред изникна въпроса искаме ли още едно дете.Лошото е, че сме притиснати с времето.Операцията ще е есента, и до тогава трябва да сме взели решение.Чувствам се тъпо, мразя да съм притисната до стената, още повече за нещо толкова важно.

# 184
Добър ден.
Днес нещо ми е криво. Ядосах се на Марти, а аз така като му набера за нещо и после целия ден ми е крив. Много мразя да правя забележки, скапвам се тотално после сякаш мен са натирили  Sad

Имах много планове за деня, естествено предстои да се провалят. Едната тръба на парното протече и ще чакам да я оправят, защото плановете ми включват тримата. Добре поне, че Йоана заспа. За капак тока спря току що, е б.си деня.

Пеперудке, гадна дилема мамка му. Няма ли начин да замразите сперма за всеки случай.

Ростислава, добре дошла и от мен.

Ичка, благодаря за кафето.

Публикувам докато имам батерия на компа, че да не ме хване яд и затова.

# 185
Aз пък днес съм сама вкъщи  newsm68 Не че ще опъвам краката,че имам куп работа,но пък си е разнообразие,отдавна не съм била само със себе си  Laughing .

Майката всъщност се скара на детето.Не шумно и с крясъци,дръпна го на съседната пейка и очевдино му се скара,защото малкият се разплака и той,не го е шамаросвала,по-скоро защото искаше да се махне пък тя го държеше да му говори.Аз се учудих,че не попита дори какво му е направил или наистина да се извини.Ясно,че не е виновна,диваненца са си сега,но аз бих го направила ако съм от другата страна.
Но ДА - трябва да сме нащрек винаги!
Мони,аз също не обичам издивели майки,но пък ако не му се скараш на момента и оставиш обяснението за вкъщи дали наистина ще разбере?То докато се приберем Мартинче забрави пък какво остава за другото дете.Някак не си представям да му каже след 2-3 часа : "Помниш ли какво направи ти еди кога си....".Против съм и другата крайна момента реакция.10мин перди нашата случка,една майка яко шамароса сина си,защото плюеше друго дете.Той си сложи ръцете в/у главата и я чакаше да свърши,ревейки естествено. Rolling Eyes Ох сложното почва ...  Laughing
Ех,Пеперудо,не е лесно наистина.Колкото повече,толкова повече  Grinning  Hug
Ростислава,добре дошла тук. Hug
Шуши,Мартин започна да сяда от прав доста след като се изправи - 2 месеца !!! Тогава започна и да използва коленете си,както казваш,вследствие пролази и всичките такива гимнастики,т.е. на 9 месеца и малко,а се изправи на 7 и половина.За някой бебета явно е лесно,за други не толкова.Когато искаше да седне или да се премести,плачеше и яз го местех.Ей тука явно съм бъркала  Rolling Eyes

# 186
Здравейте!
На мен днес хич не ми е ден!
Бойлера вчера се развали и понеже е долу в гаража, ММ е там, за да отстрани проблема (е , утре нов ще купим), та съм сама с децата. Приспах Никола и влязох в банята да се епилирам, а той взел че се събудил и станал от леглото, стигнал до вратата на спалнята и след като не могъл да отвори - рееев. Лелеее като го чух - дере се буквално. Уплашил се е че е сам. Иван как не го е чул!? Като го взех чак трепереше от плач.  Outta Joint
По късно реших да го храня и му извадих едно замразено пюре, което аз съм правила. Бум в МВ, но без да махна капачката. Е такава бомба стана. Чистих манджа! Никола реве гладен. Добре че имах и купено пюре, че спаси положението.
После естествено си го изкарах на ММ. Спретнахме си един скандал за спорта и излязох на разходка. Сега ни е смешно, но по обед хич не беше.

Деси, като гледам и при вас ситуацията е сходна!  Wink

Пеперудке, много трудна дилема!Определено е кофти да си притиснат във времето за такова важно решение. Дано да успеете да вземете най-правилното.

# 187
Здравейте и честит Ден на Земята! Simple Smile

Ростислава, добре дошла!  Hug

Ире, благодаря ти и от името на Гери за хубавите думи!  Hug  Увисващият се младеж с памперса - страхотен! Simple Smile И Калина е любителка на висенето - едвам я удържам, понеже обича да висне на дръжките на чекмеджета, а това не е безопасно никак - още не съм ги обезопасила. Като го направя, ще пусна клип, ако успея.Simple Smile

Пеперудке, стискам палци отворено МТ да се оправи безпроблемно!  Praynig Hug   А за друго детенце - това е Божа работа, дори да си решил твърдо, че искаш, това не значи, че ще стане бързо. Ние така правихме Калина точно три години... (а мислех в началото, че ще стане като Гери - за три месеца...Simple Smile Та, в тази връзка - ако аз съм на твое място и имам и най-малкото желание да имам още едно дете, няма да си губя времето и да мисля, че то ме притиска, а ще действам веднага - пък "каквото сабя покаже". Но ти си съвсем друг човек - и ще си прецениш. Пожелавам ви да стане това, което искате!  Praynig Hug

# 188
  • София
Пеперудке, аз снощи седях и се чудех коя ще е първата бремелинка в тази тема  Heart Eyes  Wink Wink Wink
Сега сериозно.. каквото трябва ще стане, така да знаеш! Hug Hug Hug Вие ще решите едно или друго, ама ще стане каквото трябва.

# 189
Здравейте, момичета.

Кити, Ичка - мерси, че мислите за мен. Всъщност съм тук, но по една или друга причина не ми се пише. А Къдрокоска я няма от доста време, не знам защо не пише.

Деси, Ани - ама наистина не ви е ден, аз много мразя като стане така. Дано вече всичко е зад гърба ви. Деска, не мога да си представя, че Марти те е ядосал  Rolling Eyes Wink

ПаО, миличкия Марти  Confused. Как е сега, има ли синина? Аз също не съм за шамарите, но и аз бих се поинтересувала как е другото дете, най-малкото от срам... А ти как прекара сама деня? искам и аз  Rolling Eyes

И моето дете едва днес направи крачки като го държа за ръцете, но аз си знам, че вината за това е моя - просто не го пуснах на земята. У нас няма условия за това, но вече поправих грешката си, да видим какво ще стане. Засега не се притеснявам, ще видим след месец на какво положение ще е .

Ставам да приспивам, че подивя тук. Вече освен напъването и показването, че ще става на 1 годинка, казва Чао, здравей и показва най-различни предмети. А, и уцелва дупките на играчката с различни фигурки, които трябва да поставиш на правилното място.

Пеперудке  Hug , аз бих ти отговорила така - ако дори и само за мъничко се замислиш над това, че искаш - значи ще го бъде  Laughing. сега сериозно - МТ иска ли, какво казва? А ти лично искаш ли още едно дете?

Ростислава, добре дошла на теб и Румен  Hug

# 190
Ани, и на теб не ти е било ден.

Хелън, абе то не беше кой знае какво, но тез дни ми е криво и заради това, че ще тръгвам на работа и съм по-чувствителна. Въобще не искам да се отделям от Йо  Sad

Ще довърша по-късно, че пак ми дърпат лаптопа  Crazy

# 191
Здравейте..
Аз както нямах компания днес, така сега се прибрахме.  Crazy Прекарахме си чудесно двамата с Нико, после се видяхме с приятелка, после с други приятели в градинка...хапнахме навън и ей ни на... Simple Smile

Деси, разбирам те прекрасно... Ще свикнеш, а ако можеш да взимаш работа за вкъщи  и да работиш повече от вкъщи ще е супер.  Hug

Къдрокоска е добре, пишем си често във Фейсбук.

Пеперудке, замразяването е добър вариант.  Hug Надявам се да мине леко, със сигурност не ти е лесно... на него също.  Confused

ПаО, чак се замислих ако имам свободен ден как ще го прекарам. Сигурно ще ми е скучно.  WinkЖеницата може да се е шашнала, аз лично бих и не знам как бих реагирала.  Simple Smile

Ирето, доста се посмях.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:27 от chin

# 192
Чин, е тази вече си е нахалничка. Не стига, че я е отрязал Слав, ми ще виси и да зяпа  Naughty За работата - на първо време ще съм на 4 часа. Трябва да свикна и с новия софтуер. Взеха, че го смениха докато ме нямаше. После ще видим какво ще се получи.

Оф само да се чувства добре Йоана искам, нищо друго. Дори нямам специални изисквания от жената, просто детето да е щастливо. Сърцето ми е свито на топка. Утре имам среща с нея, поканих я у дома да си поговорим малко, а и да си кажем коя какво очаква от другата. Все пак аз ще трябва да й осигуря удобства. Съжалявам, че натоварвам всички ви  Embarassed

Много народ се изгуби. Сигурно защото е лято - почивки, разходки и т.н. Дано всички са добре.

# 193
Хеленче, браво на Алекс за пъхането на кубчета в определени дупки. На мен ми изглежда доста трудно. Никола няма такава играчка, но Иван не се справяше добре с тази дейност. Доста късно я усвои. Никола сега нанизва рингове на шиш, но с маааалко моя помощ.

А аз всъщност не успях да го приспа тази вечер. Сука, сука и не заспа. Нещо е нервен и той. Сега си играе кротко в кошарата, но да видим до кога.

Някой дава ли на детето си спирулина? Аз си купих (вчера ми пристигна колетчето), но сега се чудя по колко точно да слагам в храната?

Деси, да не ми е ден и продължава да не ми е!  Laughing Пуснах си да гледам филм и прекъсна на най интересното. Просто диска върви само до някъде на ДВДто. Реших да си го догледам на компа. Имам два плейъра - оказа се че единия се е прецакал и каквото и да пуснеш върви само няколко секунди, а другия си върви, но субтитри не излизат. Пф!  Whistling Сега тегля един плейър от един час и още не е ясно дали ще успея да го сваля.

# 194
Дес, Ани Crazy Hug
Деска, всичко ще е наред, но е нормално да ти е криво, не ни товариш въобще Hug

Пеперудич, колкото повече - толкова повече Mr. Green. А по-сериозно, има ли вариант за замразяване? Много кофти се получава Rolling Eyes

Чин, браво за разходката Hug

Хелън Hug. Много умения има малкото Алексче Grinning
...А аз още ен съм взела такива играчки с рингове или формички за наметване Embarassed

Лека нощ и послушни спящи бебоци на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт