Благодаря ви отново за пожеланията за Георги.И аз това си пожелавам -да ми е жив и здрав.Все още е малко сополив,но температурата спадна.Дано започне да се оправя

Кити,и на мен мъчно ми стана,че МТ не си поема задълженията и не ти помага.Дано се осъзнае по-скоро и да си оправите взаимоотношенията

Чинче,много неприятно с агентите,но ти не се чувствай виновна за нищо
Браво за хубавите мерки на Нико 
Силве,бързо да се възстановяваш

Шунка,при нас това го правят в 2 часа през ноща

Ани, неприятно с пицарията,но ти си над тези неща....сигурна съм ,че вече ти е минало

Ичка,браво за биберона

Ани 2 ,как си?По-добре ли си след миналия ден?
За уменията...и аз ,като Ваче и Ани 2

Тати,браво за мерките на малката принцеса...хареса ми поста ти

Ваче,дано се размине на малка Ралка

Аурора,браво на красивата Кали

Аз си направих изследванията за хормоните на щитовидната жлеза...всичко е ок.Каза ми докторката,че петната или са от стрес или преумора.
Аз ще ставам,че ще пътувам.Утре имам изпит.Стиснете палци...предния път помогнаха
П.П.Пао,ще чакам снимки от питката
Леко смекчи процедурата вече, но и той имаше период на истерия, ако не бъде гушнат веднага, чак бях помолила ММ да се преоблича и мие преди да му се покаже, ако не иска да го гушка с костюма.
Дано да е права Аурора и да се разсеят облаците
А детегледачка ми е скъпо удоволствие и ще трябва да работя,за да плащам нейната заплата.

Иначе много мога да приказвам по темата. Хората явно не разбират, че участвайки на олимпийския принцип "Да видим дали детето има късмет" прецакват такива като мен, Шунка, Кити - хора, които искат да пуснат децата още на септември, точно заради многоточковците. Реално в момента имат шанс "обикновените" деца само на 1 класиране и то само в едно детско заведение. Ако Рали не я бяха приели нямаше да я приемат и на 2-ро и на 3-то, защото всички неприети многоточковци щяха да са в нашата ясла на всяко класиране, особено тоя дето първо желание им е в градина с нулев прием. 
Да ви кажа сякаш тоя до Френската гимназия е по-зареден.