Кити-
миличката!Може би МТ казва така не от липса на отговорност ,а от страх да остане сам с Дара ,страх дали ще се справи перфектно, както теб с нея!Дано скоро намерите решение ,за да не се тормозиш толкова много! 
Исси-Стискам палци за изпита!

Ваче -много си права за ДГ И ДЯ .На мен пък ми е мъчно ,че малките градове западат.Градините се затварят ,училищата също.Всичко се изселва към по големите градове и чужбина.Аз съм от малък град и докато преди всичко кипеше от живот сега е пустош
Толкова много детски градини имаше всички затвориха от липса на деца.Средните училища не са каквото бяха.По мое време се държаха приемни изпити ,ама истински ,а сега е бошлав работа взел не взел влизаш ,борят се за бройки училищата в противен случай загиват

Момичета ,малко извън темата,но все пак, ако знаете и имате наблюдения, препоръчайте ми добър невролог в София-става въпрос за моят татко

Спокойна нощ!

П.С.-Имаме си трето зъбче-!
Придружен от налакътници, че и там много боли 

Естествено, че ти нямаш нищо против да си гледаш Дара, стига той да носи парите, нали така...
Обаче това не променя всъщнос факта, че българина е странна птица. В чуждия град свини, в своя пази, а в чужбина се държи коренно различно 
.Много интересни теми сте подхванали...
Тогава и на Кити ще и се реши проблема, че и аз ще си имам баба и дядо на разположение. Еххх, мечти! 

Мисля от есента да се пробвам.