Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 629
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Освен цялото семейство в т.ч. Мукадеса на масата е и татко Фахретин, има още двама коитото са в гръб ? и по всяка вероятност Емре, който прави снимки - вижда се вляво

Скрит текст:

# 46
Освен цялото семейство в т.ч. Мукадеса на масата е и татко Фахретин, има още двама коитото са в гръб ? и по всяка вероятност Емре, който прави снимки - вижда се вляво

Скрит текст:

Е,как това не са ли Кака и Кадир бей..!Може и Юмер да присъства за радост на една наша съфорумка,която го харесва  Laughing

# 47
  • Разград
MAŞALLAH..(..BY..YaSeMiN )

# 48
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Berengina
Ааа...и забравих капака....“Я да дойдете да си живеете тука с нас, че без вас накъде?"
Публикувано на: Пон., 16 Апр. 2012, 21:09
Публикувана от: Berengina
Те каквито са търпеливи нашите остава да и кажат само нещо от сорта...“Не трябваше така Мукелинке...не е редно така да се прави...нищо...за другия път да си знаеш!"
  Laughing
Те наистина са доста търпеливи и добри с нея ,но дано този път не и се размине и си получи заслуженото.Явно няма да е в 71 еп.както пишеше в едната подсказка или слухче,но силно се надявам,че няма да остане ненаказана за постъпката си!А докато разберат как стоят нещата,като нищо ще я поканят пак в къщата си!
  Вале и на мен там Керим ми е мн.секси ,леко разкопчана риза,подава се част от вратлето и една адамова яблъка...само за целувки Embarassed!

# 49
Трейлъра , нищо не струва пред трейлър - мейлърите на Хриси! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много съм разочарована ,  как малко "романтик - романтик" не показаха!
Ама да се надяваме ,че са решили да ни изненадат с романтиката,щото не знаят ,че ние си имаме доносници на слухове!!!

От трейлъра разбрах ,че някой е влязал в къщата на Фатмето и Керим.Заприлича ми на жена!Не знам дали след това Кадир е ходил да говори в кафенето или вече е говорил,но явно не е имало голям ефект.В тази посока очаквам Керим да раздаде правосъдие!
Много, ама много съм разочарована ,че рождения ден на Керим е общосемейно тържество.Искаше ми се да са само двамат с Фатмагюл,така празника щеше да е по - запомнящ се!

# 50
Скрит текст:

# 51
Ама тази бяла риза не я смени тоз човек,ей! Обаче Фатмагюлка с червено червило,забелязахте ли?

# 52
  • В Града на липите
Дани,  Hug, благодаря за превода.

Мисля си, че щом ни пуснаха трейлъра в понеделник, имаме шанс за още един плажен. Обикновено ги пускат в обратен ред. Ако рождения ден е в края не епизода, втория евентуален трейлър трябва да е от началото.

# 53

Скрит текст:

Е,как това не са ли Кака и Кадир бей..!Може и Юмер да присъства за радост на една наша съфорумка,която го харесва  Laughing
Аз виждам всички от семейство плюс още един , който най - вероятно е Емре.Юмер нещо не го фиксирах,но не ми се вярва да не е поканен. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 54
  • София
ValentinaP много често мнението ми се препокрива с твоите-
сега отново си оцелила това, което и аз усетих в сцената с първият им танц.
Там наистина от страна на Керим имаше някаква сексуална енергия, която ни караше и ние да го почувстваме секси- тогава той беше по първичен и уверен в себе си като мъж, докато сега първо мисли да не би Фатма да го разбере погрешно и постепенно стана много по деликатен, по предпазлив.

# 55
Дани,  Hug, благодаря за превода.

Мисля си, че щом ни пуснаха трейлъра в понеделник, имаме шанс за още един плажен. Обикновено ги пускат в обратен ред. Ако рождения ден е в края не епизода, втория евентуален трейлър трябва да е от началото.
Дано........... и да е романтик - романтик........................
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 56
.......
От трейлъра разбрах ,че някой е влязал в къщата на Фатмето и Керим.Заприлича ми на жена!Не знам дали след това Кадир е ходил да говори в кафенето или вече е говорил,но явно не е имало голям ефект......

Това може да е Бодрум, нали ще търсят доктора, написал фалшивия медицински доклад. Жената просто си върши работата, те гледат някой за гърба и - по всяка вероятност доктора.
Скрит текст:

# 57
Според мен са си обичайните присъстващи - семейство Кетенджи, семейство Пакалан, Юмер, татко Фахретин, Мехмед и Емре. Мехмед винаги присъства - беше и на Нова година, и на годежа на Мерием и Кадир.

# 58

Vania_e Hug  bouquet  Афферим... Машшалах.... Peace  bouquet  bouquet

# 59
Аз очаквам с огромно нетърпение да чуя как пеят двамата и техния танц Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт