Бързам, бързам аз - да завърша ПЪРВИ клас 2011/2012г.

• 66 684
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
  • Страната на чудесата
На входа на Делфинариума има павилион със сувенири-тениски, плюшени делфини, чаши и т.н и т.н. Доста скъпички неща има и обичайно нашата госпожица си тръгваше с нещичко от там.
А по повод студените напитки знам от нашата хоеопатичка, че е много важно да се научи тялото да се охлажда и топли само-както за напитките от хладилника, така и за контрастни душове каляват и действат имуноукрепващо.Естествено, при децата са топъл/хладен, не горещ/студен Peace

# 151
  • София
тази вечер синът донесе в къщи декларация за съгласие/несъгласие за обследване за дислексия - някой друг получил ли е такова нещо?

# 152
  • София
Ние не, но е хубаво, че поне някъде го правят! А още по-хубаво би било, ако и самите учители са подготвени по въпроса.

# 153
  • София
Ние не, но е хубаво, че поне някъде го правят! А още по-хубаво би било, ако и самите учители са подготвени по въпроса.
да, стига представянето на дислексията да не беше ... нефелно, както и да не искаха пари за изследването, както и декларация за несъгласие, ако не искаш да си пратиш детето на изследване  Close

# 154
  • София
да, стига представянето на дислексията да не беше ... нефелно, както и да не искаха пари за изследването, както и декларация за несъгласие, ако не искаш да си пратиш детето на изследване  Close

При нас не са пускали. Кои са тези, които ще правят при вас и искат пари? Какво не ти хареса в представянето?

# 155
  • София
А каква е таксата, ако не е тайна?

# 156
  • София
Представянето:

Има огромен брой /около 30%/ деца, които впечатляват с по-силното си образно-емоционално "сетивно" мислене и въприятие. На тях принадлежи бъдещето! Те са с лидерски, творчески и други ценни лични възможности, които другите хора, със "словенсното" мислене и възприятие нямат.

направо да ти се поиска детето ти да е с дислекция... не че искам да кажа нещо за децата с деслексия, но... представянето е мъка...

таксите:
Тестването ще се проведе в два етапа, в офиса на фандацията, първия етап струва на родителите 28 лева, които са дарение, а втория - 60  лева - отново дарение...

и накрая - "За непланирани и незаявени по този формат деца се прилагат други финансови и организационни условия."...

# 157
Аз бих отказала... безумно ми се струва да се дават 88 лв за такова "тестване".

# 158
  • София
eстествено, че ще откажа, проблемът е, че са казали на децата утре всички да донесат попълнена декларация за съгласие или несъгласие за тестване - е, ще пратя детето с празна декларация, но това тормози детето ми... мошенници #Cussing out

ПП на мен това ми прилича точно на огледалните/индиговите деца... не казвам, че фондацията не е създадена с идеална цел, обаче материала им е ... смръдлив Crossing Arms

Забележете, че пише:
Връщането на класния ръководител на тази декларация е вашия официален отговор.
А в отговора се съдържат трите имена на родителя, телефон, трите имена на детето, училище и клас - все лични данни  ooooh!

# 159
Представянето:

Има огромен брой /около 30%/ деца, които впечатляват с по-силното си образно-емоционално "сетивно" мислене и въприятие. На тях принадлежи бъдещето! Те са с лидерски, творчески и други ценни лични възможности, които другите хора, със "словенсното" мислене и възприятие нямат.

таксите:
Тестването ще се проведе в два етапа, в офиса на фандацията, първия етап струва на родителите 28 лева, които са дарение, а втория - 60  лева - отново дарение...
Shocked В нашето училище това обследване беше безплатно. На един етап. Изумена съм от тези цени. Явно, някой пак е решил да напълни джобчето си.  ooooh! Диагнозата дислексия, може да постави всеки кадърен логопед, и то на доста по-приемлива цена.

# 160
Че и във всяка община трябва да има логопед, който да е безплатен.
Потресена съм!

# 161
eстествено, че ще откажа, проблемът е, че са казали на децата утре всички да донесат попълнена декларация за съгласие или несъгласие за тестване - е, ще пратя детето с празна декларация, но това тормози детето ми... мошенници #Cussing out

ПП на мен това ми прилича точно на огледалните/индиговите деца... не казвам, че фондацията не е създадена с идеална цел, обаче материала им е ... смръдлив Crossing Arms

Забележете, че пише:
Връщането на класния ръководител на тази декларация е вашия официален отговор.
А в отговора се съдържат трите имена на родителя, телефон, трите имена на детето, училище и клас - все лични данни  ooooh!
Въобще не попълвай.
Който не е отговорил с "не" - какво? - да не би да се засилят безплатно да го изследват...?
Защо не се обадиш в инспектората да проучиш за какво става въпрос и какви схеми се разиграват? Цитатите, които си постнала не ми харесват въобще...

# 162
  • София
Цифрата наистина ми се струва ... прекалена! Особено за "организирано" мероприятие.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 09:26 от Morrighan

# 163
  • София
Защо не се обадиш в инспектората да проучиш за какво става въпрос и какви схеми се разиграват? Цитатите, които си постнала не ми харесват въобще...
точно това ще направя утре сутрин - направо съм бясна - първата ми емоционална реакция беше да попълня декларация за съгласие... нали е за детето, после обаче размислих и като прочетох втори, трети път и направо полудях... а колко родители няма да прочетат до края, направо не ми се мисли - и всичко това на гърба на децата, направо не се побирам в кожата си от яд #Cussing out

# 164
точно това ще направя утре сутрин - направо съм бясна - първата ми емоционална реакция беше да попълня декларация за съгласие... нали е за детето, после обаче размислих и като прочетох втори, трети път и направо полудях... а колко родители няма да прочетат до края, направо не ми се мисли - и всичко това на гърба на децата, направо не се побирам в кожата си от яд #Cussing out
Как за детето? Ако детето не показва някакви индикации за проблем защо да го пращаш да "ровят" за такъв? А това че може да му е неприятно или да се чувства стресирано? Пише ли имената на тези, които тестват и квалификациите им?
Ако родителя или учителя се съмнява - добър логопед с име и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт