Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 215 640
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 645
Момичета , дайте някакво мнение за тиганите  Berghoff. Искам да си купя, но се чудя дали ще си дам парите за нещо качествено или не. Така че ако някой ползва тези съдове да сподели впечатления. Разбира се може да ми препоръчате и нещо друго.

# 646
Ето ти моите отзиви за БергХоф ако ти вършат работа.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653227.msg25207173#msg25207173 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653227.msg25214677#msg25214677 

И двата съда се използват редовно вече. Храната става вкусна, нищо не залепва, лесно се поддържат. Нямат вредни съставки поне според производителите.
Абе с две думи няма от какво да се оплача.

# 647
  • София
Здравейте, момичета  Grinning

Надявам се въпросът ми де е попаднал на правилното място  Crazy Искам ад си купя уред за готвене на пара. Но за приготвяне не само на зеленчуци, а и за месо. Може ли да ми препоръчате някой уред за целта.

ето този бих ти препоръчала аз от лично ползване
коментирам !!!
Имам го вече над 14години
http://www.technomarket.bg/products/09026904/braun-fs-20
Страхотен е вара яйца за великден и не само 18мин. никога няма счупени Joy
Аз имам същия уред и съм невероятно доволна.

# 648
Здравейте на всички,
поздравления за хубавата тема. За съжаление много малко хора се замислят за това в какво готвят храната си. Аз не можах да убедя майка си да изхвърли алуминиевата си тава и все още я използва. 
Аз също искам да си сменя тефлоновия тиган за палачинки с някой безвреден, но честно да си кажа нищо не разбирам. Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете някое предложение. Мога и по интернет да го поръчам, стига да е от български сайт.
  bouquet

# 649
bobson4e много благодаря за отговора. И аз от Била мисля да си ги купувам.  Събрала съм точки , така че тия дни ще е.

# 650
Запис да следя новата тема и едно питане - има ли вариант, в който може да се купи тиган и тенджера под 100лв всяка. Безвредни естествено.
Купих преди време, може би 2 години тиган на фислер, започна да загаря, та мисля да им го върна, близо 200лв беше. Та през това време ще ми трябва да готвя в нещо, а още 200лв за тиган не ми се дават  Mr. Green

take a smile, насока за бюджетни варианти, че изпуснах края на темата?

# 651
Аз също препоръчвам Фагор (относно тенджерите под налягане), имам такава от 3 години и съм страшно доволна и спокойна , като се има впредвид че преди  все ме беше страх старата тенджера да не гръмне.

galina_deleva аз лично мисля че Делимано са страхотни. Ето виж http://www.delimano.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0% … a_palachinki.html

Никога не съм се сещала че мога да варя яйца в уреда за готвене на пара, а на великден половината ми се изпочупиха. На вкус същите ли са като при обикновенното варене.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 14:37 от tanena

# 652
tanena, благодаря ви  Hug

# 653
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тъкмо влизах в темата,в търсене на отзиви за съдовете на Berghoff.След като ми се пръсна втора тава на Le creuset,подменям посудата и засега съм се спряла на Scanpan и Бегрхоф,като последната е непозната за мен марка и нямам спомен да съм я виждала в Щатите.

Сега ще прочета линковете.

# 654
  • град-държава
Тавите от какъв материал са били и при какви обстоятелства са се пръснали?

# 655
А някой ползвал ли е тенджери с каменно покритие Stoneline?
Отзиви?

# 656
Oх, и мен ме и нтересуват добри съдове за индукционен плот и съдомиялна.

# 657
Аз ползвам Stoneline - 3 тенджери, различни по големина, и тиган. Много съм доволна, мият се толкова лесно, че се чудя защо не ги ползват всички Grinning  Само малко трудно се сваряват картофи вътре, не знам защо.

# 658
Аз ползвам Stoneline - 3 тенджери, различни по големина, и тиган. Много съм доволна, мият се толкова лесно, че се чудя защо не ги ползват всички Grinning  Само малко трудно се сваряват картофи вътре, не знам защо.
Безвредни ли са?

# 659
  • Пловдив
Здравейте,

Аз влизам с въпрос за уредите за бавно готвене Крок пот. Какво мислите за тях, дали покритието им е безвредно?

Общи условия

Активация на акаунт