Ин-витро в Истанбул 6

• 103 340
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • In a surreal moment!
Има, има...ама не го разгласяват по неизвестни за мен причини...ако го ползваме при 2 опит по фонда ще ви споделя повече.

# 181
  • София
Има, има...ама не го разгласяват по неизвестни за мен причини...ако го ползваме при 2 опит по фонда ще ви споделя повече.

На всякъде се тръби,че ИМСИ има в Селена Плодвив,но аз се обаждах там и те отговориха,че все още нямат,но се очаква да закупят.ИКСИ,ти в коя Бг клиника си,че ми се губи newsm78

# 182
  • In a surreal moment!
Имам 3 замразени ембриона в Надежда, водя се там за сега ,но за нов опит там дума не може да става! Ох, поне така си мисля... Не знам защо така са ти отговорили от Селена, много са странни, ама тяхна си работа. Може би искат да избегнат натоварването с хора и безумието на Надежда, кой знае.

# 183
Glifora е за подобряване на качеството на яйцеклетните,спермограма ще пуснат по време на стимолацията,съпруга ми даде кръв за изследване на HOMOSISTEN,Protein C aktivitesi,Protein S aktivitesi,Heparin.Kromozom analizi

# 184
Днес 12-ти ден от трансфера ЧХГ 177.00 при реф.стойности <5-отр.  >20-пол.

# 185
ураааа! Браво! Party Party Честито, мила Hug Най-после някой да се осмели да сподели  bouquet  bouquet

# 186
Днес 12-ти ден от трансфера ЧХГ 177.00 при реф.стойности <5-отр.  >20-пол.
YES!!!  Party Честито и успех до финал!
Ей такива новини искам да чета тук!!!

# 187
Нелчо, това е чудесен резултат! Поздравления!

# 188
Ето сега вече и аз съм с две ръце за П-р Леми и Д-р Дженк.А за Д-р Петрова просто нямам думи-ОБИЧАМ Я тази жена. Благодаря,Ви момичета че споделяте радоста ми.Дано да изкарам тази бременност до края Praynig

# 189
Нелчо, честита ти радост, дано цялата ти бремнност е лека и приятна!
Я да питам - имаше ли някакви симптоми преди теста?

# 190
Нелчо  Hug честито и от мен! Лека и безпроблемна Hug Praynig да е докрая Peace

# 191
  • Пловдив
Нелчо,честито и от мен  bouquetБлагодаря,че сподели радостта си с нас Hug

# 192
Alexiana,още след 3-тия ден от тран. започнах да чувствам напрежение в гърдите.Сега от 2дена ме опъва кръста и чат пат леки контракции като при цикъл.Аз съм пушачка-дима от друга цигара ме дразни. Иначе запалих от любопитство и мисля,че можеше да я изпуша но,не посмях LaughingЗадъхвам се и се изпотявам много бързо ако походя повече пеша,а преди това всяка сутрин тичах като коза по 5 килом. Не се чуствам много променена още,просто нямам същия тонус като преди,а аз съм си голямо шило,на едно място не ме свърта.Лежах доста първата седмица,после започнах да ходя на разходки да готвя и така,но повече на дивана и филмчета.Моята работа е седнала(маникюристка) и въпреки това Д-р Петрова ме предупреди да не работя защото не било хубаво да стоя дълго време седнала,и спазвах.Незнам дали това е рецептата за успех или най-вероятно качеството на ембрионите.Моите бяха единия на 8 др.на 10 разделени(на 3-ти ден трансфер)

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 13:40 от нелчо

# 193
Нелчо, супер новина! newsm44 newsm44 newsm44
Честито и от мен, дано всичко да е наред до края!
Благодаря ти, че сподели радостта си с нас! Hug

# 194
Днес 12-ти ден от трансфера ЧХГ 177.00 при реф.стойности <5-отр.  >20-пол.
Ехааааааааааа, бравооооооо, супер, честито, миличка, много се радвам  newsm44 newsm44 smile3501

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 18:21 от Delight31

Общи условия

Активация на акаунт