Любимия човек и сайтовете за запознанства - мания

• 16 998
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За други методи не се ли сещате?  Sad
- ако се разплача, той ще ми се смее отсреща!
- ако се развикам, той ще си замълчи и въобще няма да обърне внимание, че викам
!

Не знам какво да кажа...  Shocked Ако той не може да те успокои и вместо това злорадства по такива начини и ти го търпиш и оправдаваш, че се чувстваш и гузна да му държиш сметка за това, че те наранява... Явно си мазохистка.  Crazy

# 16
Явно си мазохистка.  Crazy  
 Абсолютно съгласна съм! Peace
 Предварително се извинявам на авторката за това, което смятам да напиша, но не знам как повечето жени в днешно време се оставят на такива като този ''индивид''... newsm78
 Аз, примерно, ако само разбера, че мъжо ми прави подобни на тези глупости, та даже и нещо много по-малко, ще бъде изстрелян от къщи на секундата... Naughty
 И с такъв човек смяташ да градиш семейство?!... дори при положение, че на теб ти е смешно и странно какво точно прави той? А ако вече е спал с някоя, или пак на драго сърце ще му простиш, какво да правиш?
 А някой ден, когато евентуално имате дете и Уважаемият продължи да постъпва с Вас по този начин, какво правим?!...
 Или пък какво толкова... аз като го трая и детето може... newsm78
 Не понасям безхарактерни жени и особено начина, по който ЛЮБИМИТЕ им ги унижават! Sick

# 17
Второто ми име е Мазохистка! Това не го казвам с ирония, най-близките ми приятели мен ме определят като такава...... търпя до последно.
Все се опитвам да оправдая другия.......

Аз още обмислям как да поставя нещата пред приятелят ми относно "манията" му по интернет запознанствата.

Какво семейство ще да е, ако всеки си прави каквото иска без да дава пет пари за чувствата на другия.

Ще обмисля нещата, но за всички вас е очевидно, че трябва да се сложи край.
Един път излъже ли, прощаваш,
втори път , прощаваш,
трети път , прощаваш, ама вече сам си си виновен,
а когато има и четвърти, пети и т.н. Sad

След всичко, което написах стигам до извода, че проблемът е в мен самата!!!
Не знам какво не му е достатъчно във връзката ни, поне се старая,
но сама съм си виновна, че търпя подобни неща,
факт е, че аз съм наясно що за човек е,
явно още имам енегрия да се занимавам с глупости..... загуба на време ще излезе след време!

Ако все пак имате идеи как да подходя към него - пишете , ще съм благодарна!  Hug
Може и от личен опит, макар да се надявам, че мазохистки като мен няма.  Peace

# 18
Питам се за такива хора като моето момче дали има спирачки?
Няма! Познавам такъв мъж, добре, че не познавам жена му  Grinning Няма как ние да решим вместо теб дали да го зарежеш или не. Ти самата трябва да решиш какъв живот искаш. Изневярата е не само физическия контакт с друг/а мъж/жена, за мен повече боли духовната, когато виждаш, че той/тя има желанието да е с друг/а. Заглеждането не е чуждо никому, но и не мисля, че е нещо лошо. Та преди да се решиш на дете мисля, че трябва да си сигурна в този мъж, иначе се самообричаш на кофти преживявания.
Аз още обмислям как да поставя нещата пред приятелят ми относно "манията" му по интернет запознанствата.

Какво семейство ще да е, ако всеки си прави каквото иска без да дава пет пари за чувствата на другия.

Ще обмисля нещата, но за всички вас е очевидно, че трябва да се сложи край.
Един път излъже ли, прощаваш,
втори път , прощаваш,
трети път , прощаваш, ама вече сам си си виновен,
а когато има и четвърти, пети и т.н. Sad

След всичко, което написах стигам до извода, че проблемът е в мен самата!!!
Не знам какво не му е достатъчно във връзката ни, поне се старая,
но сама съм си виновна, че търпя подобни неща,
факт е, че аз съм наясно що за човек е,
явно още имам енегрия да се занимавам с глупости..... загуба на време ще излезе след време!

Ако все пак имате идеи как да подходя към него - пишете , ще съм благодарна!  Hug
Може и от личен опит, макар да се надявам, че мазохистки като мен няма.  Peace
Ако добре съм те разбрала достатъчно си ги поставяла нещата, но той вижда, че номера мимава всеки път и си продължава. Ако изобщо би го заболяло от нещо, то ще е да постъпиш по същия начин с него. Ако ти се занимава, позабавлявай се, направи си един профил, но с чужди снимки, виж ако поиска и  на камера да те види ще стане сложничко. Simple Smile И определено е загуба на време.  Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 18:19 от tsvetelinad

# 19
Не понасям безхарактерни жени и особено начина, по който ЛЮБИМИТЕ им ги унижават! Sick

Благодаря за искрения коментар!
Интересно определение - безхарактерна - може би това е по-подходящо за мен от мазохистка.
Обаче не всеки човек може да бъде силен.... може би времето ще промени нещата, за мен се надявам!

Факт е, че има много случаи подобни на моя! Както казах в първия пост - такива неща се случват.
Проблема е, когато се приемат за нещо нормално , за нещо, което може да се преглътне!
Някои мъже/жени не мога да се сдържат и трябва да си легнат с някой, имат нужда от разнообразие, за какво им е да говорят с човека до себе си, загуба на време. Тъжно е!

Надявам се само, че няма да оставя нещата така!
Не искам да живея такъв живот, имам усещането, че колкото и пъти да виждам, че си пише с други жени, толкова пъти и ще ме боли! Не мога да съм безразлична..........

С приятелки се шегувам, че един ден трябва такъв бой да изям, за да се стегна и да спра да се занимавам с прищевките на някой друг.

Свалям шапки на жени, които не се оставят да ги третират по този начин!!!
Един ден се надявам и аз да съм от тези жени.  Cry

П.С. Искам да отбележа, че не слагам всички мъже под общ знаменател, тук коментарите ми са на база моето момче! Наясно съм, че има и жени, които постъпват като него. Wink

П.С.1. Понякога се чудя.... ако един човек държи на човека до себе си, ако му е хубаво, ако е щастлив с него......... никога не би направил нещо УМИШЛЕНО, с което да загуби този човек, нали? Защото е очевидно, че приятелят ми съзнателно търси секс с други! Нито някой го е накарал, нито някоя му се е лепнала и му се предлага, той сам се сеща да си търси , влиза в сайт, прави регистрация, отбелязва какво търси, разглежда профили, избира си, пише си..... "подарява" си времето на тези неща! Това влюбен мъж ли е....... аз примерно не съм способна на това! Но хората сме различни....... Като ти е готино - не търсиш, но е факт, че може да се случи на всеки да направи гаф, но под влияние на алкохол примерно...... /оправдания всякакви/  Laughing

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 18:23 от lexinka

# 20
Това твоето момче също заслужава бой  Peace

# 21
 Не искам да бъда разбрана погрешно, не те упреквам-ни най-малко и определено не съм човекът, който трябва, а и ще го направи! Различни хора, различни мирогледи...
Един ден се надявам и аз да съм от тези жени.  Cry
Това само ти си го решаваш и само ти можеш да си го извоюваш... аз живях с човек, не от твоя тип, но въпросният ТОЙ винаги беше най-велик, най-хубав и пр.-е, резултатът е налице, няма скрито-покрито!
 Намерих си правилния човек, други жени също го намериха и ТИ СЪЩО ЩЕ ГО НАМЕРИШ!!!  bouquet
Наясно съм, че има и жени, които постъпват като него. Wink
Никому не е тайна и това, така е.

# 22
Ако добре съм те разбрала достатъчно си ги поставяла нещата, но той вижда, че номера мимава всеки път и си продължава. Ако изобщо би го заболяло от нещо, то ще е да постъпиш по същия начин с него. Ако ти се занимава, позабавлявай се, направи си един профил, но с чужди снимки, виж ако поиска и  на камера да те види ще стане сложничко. Simple Smile И определено е загуба на време.  Peace

ОК, да приемем, че си правя профил и започна да си пиша с него, като се представям за друга!
/Това е лесно, правила съм го вече/.
И да кажем, че започне да пише интимни неща, да се закача, НО така и не стига до жива среща, тоест - той отбягва жива среща. Това означава ли, че трябва да се успокоя? Не мисля! Може през това време да си пише с друга, може просто в този момент да не му е настроение за това, може..... и аз не знам - хиляди възможности..
Това се опитвам да обясня, че да си направя профил и да си пиша с него не е решение!

Не искам и аз да се крия и да се държа като него, не ми се отдава!  Crossing Arms

Затова търся други варианти....
А и има много хора, които дори да имат връзка.... търсят разнообразие с други хора, НО това също не мисля, че е непоправимо! Тези хора също са способни на сериозна връзка, в която да са само с човека до себе си......въпрос на подход........

Божеее как се опитвам да увъртам нещата, само и само да избегна това да го зарежа!  #Crazy

# 23
Това твоето момче също заслужава бой  Peace

Не знам дали заслужава бой, НО определено заслужава някой да го постави на мястото му!
Но не мисля, че този човек съм аз, за жалост!
Все пак ще се опитам.
Поне да се убедя самичка, че бъдеще няма!

Как се поставя на място подобен мъж???  newsm78
Нали знаете - бой, бой, бой и накрая НИЩО.  Mr. Green Няма сила, която да ги свали на земята подобни "индивиди".  Laughing

# 24
  • София
А замисляла ли си се, че той прекалено брутално ти помага да вземеш решението да го зарежеш, че чак си закъсняла...

# 25
ОК, да приемем, че си правя профил и започна да си пиша с него, като се представям за друга!
/Това е лесно, правила съм го вече/.
И да кажем, че започне да пише интимни неща, да се закача, НО така и не стига до жива среща, тоест - той отбягва жива среща. Това означава ли, че трябва да се успокоя? Не мисля! Може през това време да си пише с друга, може просто в този момент да не му е настроение за това, може..... и аз не знам - хиляди възможности..
Това се опитвам да обясня, че да си направя профил и да си пиша с него не е решение!

Не искам и аз да се крия и да се държа като него, не ми се отдава!  Crossing Arms
Ти имаш предимство пред всички други в тези сайтове, познаваш го, знаеш как можеш да го предизвикаш да действа, ако изобщо е способен.
Не знам дали заслужава бой, НО определено заслужава някой да го постави на мястото му!
Как се поставя на място подобен мъж???  newsm78
Нали знаете - бой, бой, бой и накрая НИЩО.  Mr. Green Няма сила, която да ги свали на земята подобни "индивиди".  Laughing
Поставя се, но по неговия начин, накарай го да се чусвства неуверен.

# 26
А замисляла ли си се, че той прекалено брутално ти помага да вземеш решението да го зарежеш, че чак си закъсняла...
Много вярно!

# 27
Поставя се, но по неговия начин, накарай го да се чусвства неуверен.

Ето това е - да се почувства неуверен!!! До сега никога не се е чувствал така..... поне така си мисля! Винаги е уверен и се мисли, че е много велик, най-добрия!.....
Само трябва да открия начин!  Thinking

Тъй като съм блондинка.... искаш да кажеш, че той по този начин се опитва да ми покаже, че иска да се разделим, но аз да кажа - КРАЙ? Правилно ли те разбрах?  Shocked Боже и върху това не се бях замисляла!
Ами нито си изключва скайпа, нито си трие хисторито на страниците, които е посещавал, нито си изтрива никовете на другите скайпове...... хммммм !!!

Много съм щастлива, че пуснах темата тук, определено ме накарахте да се замисля над неща, които въобще не са им идвали наум!

# 28
  • София
Еми когато 1 мъж активно си чати с Н брой жени и не се крие, не е гузен пред приятелката си и не взема насериозно притесненията и - значи ти търси заместителка. И дори да не я е открил за сега, все някога ще я намери новата и не ти, а той ще ти бие шута. А това вече ще те съсипе защото си го търпяла и си очаквала да се промени, а той не е имал никакво намерение да го прави. И накрая ще ти дойде ума, ама ще си много наранена и може да направиш някоя глупост.
Замисли се и защо ти си му единствената най-дълга връзка. Явно другите момичета са осъзнали по-бързо кво представлява този момък... То бива, бива, ама този се държи потресаващо унизително.

# 29
  • Galaxy 13197853088
Унизително е нейното държание.
Неговото е нагло.

Общи условия

Активация на акаунт