Любимия човек и сайтовете за запознанства - мания

• 16 997
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Според мен авторката на темата се страхува да си признае ,че вижда на къде вървят нещата.
Нормално е щом обичаш един човек да се страхуваш да го загубиш,но не е нормално да се отнасят така с теб.Помисли си много добре дали искаш животът ти да бъде изпълнен само със съмнения относно това дали не си е направил нова регистрация някъде,с кой си пише и дали се среща с тези жени.Аз за пореден пъти казвам,споделяла съм и в други теми мнението си относно тези неща,но според мен не е нормално той да не се притеснява ,че ти знаеш за действията му и въпреки това продължава да го прави.
По -добре да спре да те прави на глупачка и да ти обясни защо го прави.Какво толкова му липсва във връзката ви ,че не се отказва?
И ти не бъди толкова добричка и не се прави,че не ти пука .Унизително е!!!
Аз не разбирам как търпиш?Ако бях на твое място да съм го изритала на секундата.Никой не заслужава такова отношение.
Бъди сигурна ,че не всички мъже го правят и ще намериш някой ,който ще те уважава  и няма да те наранява по този начин!

# 46
не си губи времето, постави нещата фронтално. ако сега не е почтен и искрен с теб, когато страстите бушуват, за какъв брак си мечтаеш с него??? ще го чакаш като се върне в 12 посред нощ да му бършеш червилото от оная му работа ли????

Това мнение ми хареса!   Peace

...

Божеее как се опитвам да увъртам нещата, само и само да избегна това да го зарежа!  #Crazy
хаха, да. Бягаш от проблема.

Унизително е нейното държание.
Неговото е нагло.
Абсолютно! Peace

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 14:51 от kori_1

# 47
аз пък небих вървяла по-свирката му...или пък...да си правя профили в такива сайтове ooooh! ...не благодаря...
На нея/авторката всичко и е ясно...то е очевадно... дори не е необходимо да го коментира повече...
Използвай връзката си докато си намериш подходящия за брак...и беж да те няма...той и без това те ползва - ползвай го и ти ...  Peace
Успех и никой не е застрахован от грешки, важно е да ги използваш като опит за в бъдеще!!

# 48
  • София
Е сега ще седне да си прави тя профили в тези просташки сайтове, че и снимки да си слага, че и флиртове да изкарва  ooooh! Вие добре ли сте, какво ще й помогне това?
И после какво, цял живот като той си развее оная работа, тя също трябва да тръгва да си сваля гащите? И що да му пада на нивото на тоя червей?

# 49
Бърди, аз го написах, не за да отмъщава.Или да пада до неговото ниво.
Но тя явно иска нещо да я разтърси, за да го зареже.
А като си заравя главата в пясъка, няма как да стане.
А като го постави в нейните обувки, образно казано, може би тогава вече ще се светне, и няма да се залъгва, че на него хич не му дреме за нея и нейните чувства.
В колко теми сме бистрили как една жена усеща, че вече не е обичана, вижда явните знаци, дето направо й бодат очите и въпреки това намира оправдания и си затваря очите, мислейки си:"Ама това не е същото, което ми се струва.Заблуждавам се....той ме обича, нали все ми го повтаря...."

# 50
  • София
О, да, аз също доста годинки си поживях по начина, който описваш.
Просто не мога да видя смисъла от регистрацията в такива сайтове. Много е пошло там, отвратително и грозно и гнусно, брррр! Пробвах веднъж, още ме държи гнусотията като се сетя.

# 51
аз пък небих вървяла по-свирката му...или пък...да си правя профили в такива сайтове ooooh! ...не благодаря...
На нея/авторката всичко и е ясно...то е очевадно... дори не е необходимо да го коментира повече...
Използвай връзката си докато си намериш подходящия за брак...и беж да те няма...той и без това те ползва - ползвай го и ти ...  Peace
Успех и никой не е застрахован от грешки, важно е да ги използваш като опит за в бъдеще!!

Ясно и е,но продължава да се унижава и не предприема никакви действия.До кога???
Тя просто не иска да повярва ,че това се случва с нея ,но трябва да го направи ,защото живота е твърде кратък ,за да продължава да се залъгва.Един ден,когато се осъзнае (дано да е скоро),ще съжалява че си е загубила времето  и нервите за глупости.Тя вижда ,че този човек няма и не иска да се промени и въпреки всичко се примирява ......
Докато се терзае ....той си вее байрака и изобщо не се притеснява за последствията.Този човек май не осъзнава ,че може да я загуби и изобщо пука ли му......

# 52
Просто не мога да видя смисъла от регистрацията в такива сайтове...................
Смисълът е да види реакцията му.
Както писах, мъж който обича една жена и държи на нея, хич няма да е очарован от идеята тя да си пише разни интимности с други мъже и да си определя срещи с тях.
Знам ли?
Не ми се е случвало , гадая само.....ама не ми се вярва, че мъж, който твърди, че ме обича, ще приеме спокойно това и няма да прави проблем.
А ако стане така, ясно е....

# 53
  • София
Ааа, разбрах сега  Peace Ами, скептична съм, ама ако иска пък, да пробва.
Само той да не го приеме за картбланш и благословия да си действа и той с мадамките.

# 54
Ааа, разбрах сега  Peace Ами, скептична съм, ама ако иска пък, да пробва.
Само той да не го приеме за картбланш и благословия да си действа и той с мадамките.
Ами, ако стане така, ясно е , че за него са по-важни мадамките, отколкото тя.
Което пък може да я накара да вземе вярното за себе си решение....

# 55
  • София
Ааа, разбрах сега  Peace Ами, скептична съм, ама ако иска пък, да пробва.
Ами, ако стане така, ясно е , че за него са по-важни мадамките, отколкото тя.

То май това и сега е ясно - ама на всички останали, само не на нея. Дано прогледне де, по един или друг начин  Peace

# 56
Просто не мога да видя смисъла от регистрацията в такива сайтове...................
Смисълът е да види реакцията му.
Както писах, мъж който обича една жена и държи на нея, хич няма да е очарован от идеята тя да си пише разни интимности с други мъже и да си определя срещи с тях.
Знам ли?
Не ми се е случвало , гадая само.....ама не ми се вярва, че мъж, който твърди, че ме обича, ще приеме спокойно това и няма да прави проблем.
А ако стане така, ясно е....

И аз мисля,че трябва да го пробваш,за да видиш дали ще го жегне.

# 57
Няма по-голяма грешка от това, да се опитваш да привлечеш и задържиш някого, като му угаждаш.
Особено, ако цената е компромис с достойнството ти.
Ако сама не се уважаваш, как очакваш той да го прави?!
Следене, сцени, скандали няма да помогнат, още по-малко - да влезеш в неговото амплоа. Или ще престане за малко, колкото да те върже, или ще лъже.
Казала си, че ти е неприятно, това хич не го е трогнало. За мен нямаш полезен ход извън раздяла, съжалявам.

# 58
Питам се за такива хора като моето момче дали има спирачки?
Няма! Познавам такъв мъж, добре, че не познавам жена му  Grinning

Това означава ли че се регистрираш в подобни сайтове и ако да какво намираш в тях при положение че евентуално си открил/а мъжа/жената на живота си?

# 59
  • София
Аз бях точно в същата ситуация преди н-време няма значение, само, че не беше това с профилите в сайтовете, а с това, че не иска сериозна връзка, и все го отлагаше и си правеше каквото иска без развитие в връзката, а после почна да се оправдава и с "много работа, командировки" и кво ли не и така 2г. почти. И знаеш ли какво осъзнах, че такива не си заслужават да ги търпим и че ми трябва стабилен мъж с главно М дето не го е страх от следващата стъпка в една връзка и има топки с извинение. И всъщност лъжите му в последните 6 месеца не минаваха, само се усмихвах и накрая му бих шута. Мъже бол...няма да остана сама. Не си заслужава да си трепеш нервите заради едни сайтове, както и в моя случай. При всички положения сама ще си по - щастлива. Ще поревеш 2-3 месеца, и ще установиш един ден че всъщност не ти пука вече.  Успех мацко Simple Smile

Няма по-голяма грешка от това, да се опитваш да привлечеш и задържиш някого, като му угаждаш.
Особено, ако цената е компромис с достойнството ти.
Ако сама не се уважаваш, как очакваш той да го прави?!
Следене, сцени, скандали няма да помогнат, още по-малко - да влезеш в неговото амплоа. Или ще престане за малко, колкото да те върже, или ще лъже.
Казала си, че ти е неприятно, това хич не го е трогнало. За мен нямаш полезен ход извън раздяла, съжалявам.

Много мъдри думи, ще се постарая някъде да си ги запиша и запомня...

Общи условия

Активация на акаунт