Любимия човек и сайтовете за запознанства - мания

• 17 000
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Прочетох темата, защото не е голяма слава богу. И видях една млада дама, която се покрива с представата за дървен философ, приказва, обсъжда, размишлява, въздиша и...пак отначало.Само приказки, без никакво движение. На онзи пич, който сигурно още изживявя пубертета, сигурно му е супер скучно, пък и за семейство и задължения му говорят....оффф...Намери си по-зрял, не е задължително на години по-зрял, а като поведение, мироглед, отношение към света. Ти си някъде на моята възраст в това отношение, а аз гоня петдесетака. Семейство от момче и жена никога не е трайно, няма смисъл. Ще ти се прииска да му издърпаш ухото като се провини, а до това не бива да се стига.... Outta Joint Пак уточнявам, че тук нямам предвид възрастови разлики, а емоционална и житейска зрялост. Разминаването обаче е мнооого кофти момент при такива ситуации.

# 61
много добре казано   bouquet unadaptable 

Към авторката : сори до тук с културното обясняване!

Изкарай главата от г*** си и погледни напред!   Banghead

# 62
Аз съм на мнение, че ако нищо не липсва в дадена връзка всеки е свободен да говори с други хора, и това е напълно нормално нещо. Дали ще се говори за секс или за друго, все тая, ако не се стигне до секс.
И моя си е регистриран, и понякога като няма какво да прави влиза и естествено се вманиачава за определен период, и после спира. И да, да говори с други жени го възбужда и един вид си изневерява, но и аз правя така. Не сме коне с капаци все пак, виждаме красиви мъже и жени около нас и понякога си харесваме някой и мислено си изневеряваме. Докато във връзката всичко е наред и не се намира смисъл за истинска изневяра, т.е психическо и сексуално отдаване, и си казваш, че заради една изневяра  не си заслужава да загубиш другия, значи всичко е наред.
Затова трябва да се прецени внимателно какъв е случая и да се живее според собствените разбирания, не според бг-мама примерно...

# 63
Цитат
Докато във връзката всичко е наред.............
Ей това е разликата.    Peace
Аз не смятам, че в една връзка, в която всеки търси нещо различно и ново настрани постоянно (или дори от време на време да е ), всичко е наред.За мен това си е сигнал за проблем/и.
А дали в двойката го виждат и отчитат , е друг въпрос.

# 64
Краси...* съгласна съм с теб.  Simple Smile

Аз съм на мнение, че ако нищо не липсва в дадена връзка всеки е свободен да говори с други хора, и това е напълно нормално нещо. Дали ще се говори за секс или за друго, все тая, ако не се стигне до секс.
И моя си е регистриран, и понякога като няма какво да прави влиза и естествено се вманиачава за определен период, и после спира. И да, да говори с други жени го възбужда и един вид си изневерява, но и аз правя така. Не сме коне с капаци все пак, виждаме красиви мъже и жени около нас и понякога си харесваме някой и мислено си изневеряваме. Докато във връзката всичко е наред и не се намира смисъл за истинска изневяра, т.е психическо и сексуално отдаване, и си казваш, че заради една изневяра  не си заслужава да загубиш другия, значи всичко е наред.
Затова трябва да се прецени внимателно какъв е случая и да се живее според собствените разбирания, не според бг-мама примерно...

Това ,че за теб е нормално ,за повечето хора не е нормално,вкл. и за мен.
Пък и кое му е нормалното не мога да разбера???
Къде е уважението?Или ти като си наясно ,че си пише с други жени и това го възбужда (както ти пишеш) се чувстваш по-спокойна.
Разбира се че има разлика от писане и да пристъпиш в действие ,но от писането се започва!
Ти от къде си сигурна ,че не ти изневерява ?

# 65
Краси...* съгласна съм с теб.  Simple Smile

Това ,че за теб е нормално ,за повечето хора не е нормално,вкл. и за мен.
Пък и кое му е нормалното не мога да разбера???
Къде е уважението?Или ти като си наясно ,че си пише с други жени и това го възбужда (както ти пишеш) се чувстваш по-спокойна.
Разбира се че има разлика от писане и да пристъпиш в действие ,но от писането се започва!
Ти от къде си сигурна ,че не ти изневерява ?

За мен е нормално, за теб не е.... Защо търсиш отговор кое му е нормалното, при положение, че още от самото начало сме на различно мнение?
Границата между уважението, каквото ти го приемаш и човешката свобода е много тънка. По-скоро смятам за неуважение да забраниш на някой нещо, което той много иска да направи. Който е готов да бъде свободен си поема отговорността от постъпките.
На последния въпрос няма да ти отговоря, защото няма да ми повярваш....

# 66
Цитат
По-скоро смятам за неуважение да забраниш на някой нещо, което той много иска да направи.
Е, то ако някой много иска нещо, едва ли ще се намери някой или нещо, да го спре.Тогава за забрана изобщо не може да става дума.
Проблемът е , когато някой иска нещо, което пък другия не приема .Тогава?Не можеш да му забраниш (защото все пак става дума за възрастен човек), но и не можеш да приемеш спокойно изцепките му.
А и не може да се говори за уважение там, където липсва единомислие.

# 67
Цитат
По-скоро смятам за неуважение да забраниш на някой нещо, което той много иска да направи.
Е, то ако някой много иска нещо, едва ли ще се намери някой или нещо, да го спре.Тогава за забрана изобщо не може да става дума.
Проблемът е , когато някой иска нещо, което пък другия не приема .Тогава?Не можеш да му забраниш (защото все пак става дума за възрастен човек), но и не можеш да приемеш спокойно изцепките му.
А и не може да се говори за уважение там, където липсва единомислие.

значи, ако двама са на различно мнение не се уважават?
Давам пример с бившия ми. Той пушеше трева, аз не можех да го понеса. Той отстояваше, аз се сърдех, дори се разделихме за две седмици. Постепенно той спря, въпреки гледната си точка. И какво, аз бях спокойна, той явно не, защото в момента в който се разделихме той си пропуши отново.
Аз в началото не уважавах неговата свобода и го принудих с хиляди приказки и ексцесии да спре. Той не ме *уважаваше* и си правеше каквото си иска. После започна да ме *уважава* и спря, аз доволна, той не.
В нашия случай, аз ще му забраня да говори /гледа, флиртува и фантазира/ с други жени, т.е ще трябва да забраня и на себе си, или той да ми го забрани. Тук, думата уважение не би трябвало да се намесва, въобще....

# 68

la vie est belle и как приемам  аз уважението според теб???
Нямам предвид да се забранява каквото и да е било!
Явно щом изпитвате толкова голяма нужда да го правите никой не  може да ви спре .
Аз съм против всякакъв вид изневяра,била тя виртуална или каквато и да е !Щом изпитваш желание,значи има и нужда,а щом има нужда нещо липсва.
Е ,щом не можеш да го получиш от човека до теб ,защо сте заедно???
Къде е взаимното уважение???
Ти възприемаш нещата,които прави ,защото и ти самата го правиш.
Всеки разбира нещата по различен начин.Не задължавам никой да се съобразява с мнението ми.То си е лично мое.

# 69
Според теб, щом имаш желание, значи имаш нужда... Да, нужда за 5 мин да се почувстваш желан, да задоволиш егото си. Или човек и на това няма право с риск другия да не си помисли, че не го уважаваме. И кой е този, мъж или жена, който може да се задоволи с разговор /дори и по-така/ само с един човек за цял живот???? /има ги, но най-вероятно се броят на пръсти/ Просто за мен уважението има други измерения, а по тезата, която ти така усилено защитаваш- аз само мога да си правя заключения какво за теб е уважението. Нито те съдя ,нито нищо.

Просто авторката никъде не пише, че той и изневерява. Просто се дразни от факта, че той прекарва твърде много време в тези сайтове. Ако няма друг проблем и ако не е открила истинска изневеря, просто да спре да се дразни. И ако има любов де...

И моя прекалява понякога и си му го казвам, после намираме пътя отново, и така...

# 70
Е,ти не се ли чувстваш желана от човека до теб ,та трябва да си пишеш с някой си там???
Колкото и да не вярваш има хора ,които не изпитват желание да се доказват по такъв начин в подобни сайтове!
Аз така и не разбрах как според теб приемам уважението?Вече 2 пъти ми пишеш нещо ,но не се доизказваш?Просто ми е любопитно,не друго.  Simple Smile
Ти в случая явно защитаваш мъжлето на авторката,а аз точно обратното.
Пак казвам ,че това си е моето мнение по въпроса.
Според мен авторката не постъпва правилно като позволява на приятеля си такива своеволия.

# 71
Такива мъже са пълни боклуци, не си губи нито ден повече от живота. По-добре да изстрадаш веднъж една раздяла, отколкото цял живот да те боли, да загубиш самоуважението си и да смажат самочувствието ти до степен, че да не се чувстваш пълноценна, като жена. Има една поговорка: "Ако нещо се случи веднъж, то може никога да не се повтори отново, но ако се случи два пъти, то със сигурност ще има и трети"

# 72
Колкото и да не вярваш има хора ,които не изпитват желание да се доказват по такъв начин в подобни сайтове!
................
Според мен авторката не постъпва правилно като позволява на приятеля си такива своеволия.
Peace Браво Марче.
Щом се налага да си чешат крастата навън...не нещо ...мноооого им липсва от много неща да не изброявам...

# 73
Аз нещо не схванах-за теб проблема е, че те лъже?А ако ти казва истината, и си чати пред теб, ако прави виртуален секс без да се крие, няма ли да е проблем за теб? ShockedИ изобщо-какво очакваш от този човек?да спре с това, или да те приобщи?Готова си да създадеш семейство с него?А наясно ли си, че това няма да спре, а ще става все по-зле? ooooh!

# 74
 А какво стана с авторката на темата? Има ли развитие по въпроса или сме още на същото дередже? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт