Любимия човек и сайтовете за запознанства - мания

• 16 999
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
  • Tам през Атлантическия океан
Suhumi Hug красива жена си имаш прекрасен син  Grinning човека с който си не те заслужава , чесно  Tired

Късмет и много здраве ти пожелавам  Hug

# 91
Ако авторката все още се чуди какво да прави и иска съвети - аз имам една чудесна история за нея. Живея с мъж, който ежедневно чати с голям брой жени и във всички разговори има желание да прави секс с тях и си урежда срещи. Обичайно не се вижда с тях, но има и случаи да се среща, да пият бира/кафе и т.н. Когато се събрах с него не знаех това, много скоро след това се роди детето ни и ми беше трудно да взема решение да се разделим, докато имам малко бебе. И той ми казва че само чати и нищо не прави и така се разтоварвал. Никога не ми е било приятно и не съм го приемала, но около бебето ми се беше притъпил здравия разум. И кулминацията на това - буквално вчера разбрах, че мъжът, с който живея има друго дете, което не е признал и е резултат от случаен секс, който той е правил докато аз съм била бременна в 6 месец. Сега на мен самата не ми се иска да съм на мойто място. Та извода мисля, че е ясен.
Бягай и се спасявай мила,детето си е дете,но се живее веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт