МАЙ 2012 - тема 14

• 43 044
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Честито ново бебе

Мале,колко бързо изписахме новата тема

# 646
  • Точно където трябва
Честито и тук на новото мамче! Да расте здраво и весело юначето!
Ех, момичета, де да бях толкова силна, колкото изглеждам. Благодаря ви за подкрепата!
Не, резултат още няма, казаха ми след месец, месец и нещо и мисля да отида към края на май за да разбера какво се е случило. Надявам се на реален резултат, а не просто нещо написано, за да не ме хвърлят в излишни изследвания, страхове. Да ви кажа честно нямам търпение да съм бременна отново. Така ми е едно празно на душата, въпреки огромната подкрепа на мъжа ми се чувствам една сама...бях толкова горда и щастлива, че ще стана мама, всички се учудваха на позитивизма и лекотата с която приемах всичко, пък сега съм една смачкана, все едно съм се провалила жестоко...но ще се оправя, разбира се!

# 647
Ели,  Hug Hug Hug Hug Hug много много много от цялото си сърце ти желая да се запълни съвсем скоро тази празнота!  Hug Hug Hug Hug

# 648
честито на мам джуджанка ! здрав и силен да расте малкия бебок !

elliee, стискам палци скоро да се похвалиш с хубава новина, а догодина да гушкаш малък сладък бебчо !

да се отчета за днешния преглед : всичко ни е наред, поне според ехографа Simple Smile запис на тонове неможело да се прави по ЗК ... странно ми е защо, ама както и да е  Thinking та ще си отида в болницата при моята докторка да си направя запис, въпреки че няма да раждам там; поне мога да отида събота или неделя, че през седмицата с тая работа ми е малко трудно  ooooh! инъче на младежа му е мноооого тясно ! чак се учудвам как не му се ще ей така да излезе  Crazy но док. каза, че нямало никакви признаци за такова събитие  Rolling Eyes

и аз този week-end ще подреждам шкафове ; само че тези в кухнята ; скрина за бебешките дрешки още не е готов, а те са подредени в нашия гардероб, но няма вече място Sad

отивам да приготвя вечеря, че моят мъж е изгладнял  beer newsm55

# 649
 smile3525 Честито Бебе Камен на Мама Джуджанка smile3525

# 650
  • София
Честито и тук на мама Джуджанка, да е жив и здрав малкия Камен!

elliee
, голяма  Hug и от мен. Мисля че си взела правилно решение и се надявам съвсем скоро да усетиш отново тупкащо сърчице. Hug Hug

Браво на мамите за добрите новини от прегледите. Аз на 02.05 съм при лекарката при която ще раждам, че после до 15.05 е отпуска, а на 03.05 имам преглед по ЗК.

Приятна вечер.

# 651
Ох, аз искам да споделя един проблем, защото не намерих в интернет обяснение.  Rolling Eyes От около седмица насам като ме стегне корема, започва да ми пари на лицето и тръгва като гореща вълна по цялото тяло... незнам дали се е случвало на някоя, но мен ми е много притеснено. Sad Освен това, от време на време, ме прерязва силно при таза отзад и не ми се вярва да е от разширението, защото от него болката е относително постоянна... дано бебчо не подранява  Praynig Rolling Eyes

# 652
  • България, Велико Търново
Честито бебче на Джуджанка  Hug

eliee  Hug и аз мисля че си направила това, което трябва. Пожелавам ти в много скоро време да ни зарадваш с хубава новина за бременност.

Момичета взех си сусамов тахан и се надявам да помогне, щом и при вас е имало добри резултати. Аз в началото на бременността го консумирах доста, но получих някаква алергия, подуваше ми се лицето и ставаше червено на блънди. Сега взех на друга фирма, дано да не се алергизирам пак.

Аз съм на консултация на 2.05. Прерязванията ми долу зачестиха вечер и сякаш са по-болезнени, но вероятно е нормално. На последната консултация доктора каза да не се ограничавам от движение, само без геройства като ремонти и такива.
Приятна вечер на всички!

# 653
Здравейте! И аз да се отчета. Бях на преглед днес - бебо е само 2300 Sad въпреки, че пия дузофарм и протеини Sad лекарката каза, че не е проблем, шом е доносено. Тези бебета, които се раждат до термина са бързо адаптивни и теглото не е проблем, но мен си ме притеснява. И друго, че пише, че отговаря на 35 г.с. +- 3 г.с. , главата едни седмици, крачето други, разлика 1 и 2 г.с. Sad а другата седмица ми е секциото...Кръвното ми е леко високо 130/90, бях и на кардиолог, направи ми кардиограма, тя е наред, каза, че нищо ми няма, да си пусна изследвания и другата седмица да отида...викам "ми то аз ще раждам вече другата седмица, какви медикаменти , какви изследвания?!" Изписа ми Допегит, за понижаване на кръвното. На консултация с алерголог не съм ходила. Исках да си запиша час, тя ми каза "ама вие сега ли се сетихте, какво искате, то за 1 ден не става....", викам " аз нищо не искам по принцип, ама лекарката ми сега ми каза да си направя тестове за алергии...аз не съм длъжна да знам кога и какво трябва, а чакам лекарката да ми каже...". Ей страшни хора значи...ще кажеш, че без пари искам да ме тестува. Звъннах на моята и тя каза да не се притеснявам, няма да има проблем с упойката...

# 654
Артемида не се притеснявай мила,всичко ще е наред с бебчо,нищо че е по-мъничък,важното е,че е доносен,а и те не могат да измерят съвсем точно,най вероятно ще е над 2500,което си се води нормално тегло за новородено HugА за разминаванията в г.с и ние сме така,бедрото си е в нормите,главичката е една седмица напред,а корема 2 седмици напред,няма как всички бебчета да са еднакви,не се панирай и само си мисли как след една седмица ще си се гушкате с бебо Hug
Inssan не ми се е случвало такова нещо,най-добре питай доки Peace
Приятен уикенд на всички HugА на тези ,които ще раждат леко е безпроблемно Hug

# 655
Артемида и аз съм с голяма разлика в развитието на частите на бебето.Глава 35 г.с,бедро 39 г.с ....средно аритметично ме водеше 37 г.с когато бях 38г.с.Но това не е проблем,дори при мен е добре,че главата на бебето спря и изостана,защото съм с тесен таз и ако беше продължила да расте не се знае дали ще мине.Природата си знае работата..така гласи бебчо,за да може да мине.

# 656
Добро утро!
Една здравословна закуска, момичета

# 657
  • Перник
Честито на мама Мишока , Джуджанка и Jo_anna да са живи, здрави и много лъчезарни дечица.
И аз вече се движа като барбарон иначе не съм наддала много като килограми/12кг./, но ще постискаме още малко.
На всички, на които им предстои раждане - нека бъде леко и безпроблемно, а на всички останали приятни почивни дни. Поне и времето ще бъде слънчево и приятно за разходки.

# 658
 Честито Бебе Камен на Мама Джуджанка
  bouquet

Момичета и аз искам да ви попитам нещо. Според вас терминът, който ехографът изчислява, дали има   някакво значение? Може ли да му се вярва?   newsm78 Терминът ми е на 24 май, а последно ми показа 13. Притеснявам се, понеже нищичко още не сме подготвили за посрещането на бебо. Ще съм благодарна мамите с повече опит да споделят

# 659
                                    Добро утро  Simple Smile

Как сте май-чета? Хайде чакаме последните априлски ( майски ) бебчета  Laughing, че ей на, дойде си и май месец   Joy Laughing

Хубав ден   bouquet

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 09:11 от Верчетооо

Общи условия

Активация на акаунт