"Закуската изяж сам...

• 43 527
  • 812
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. София
Абе, я дя питам аз... от ягоди и шампанско стомахът не се ли... как да кажа... разстройва  Laughing

Плод + газирано=?

# 271
Абе, я дя питам аз... от ягоди и шампанско стомахът не се ли... как да кажа... разстройва  Laughing

Тъй де, нали това е идеята- разтоварващ ден  Joy

# 272

Плод + газирано=?

мани, мани, и ако почнеш да попръцкваш /следствие на разсройването/ докато се ошанпанвате, не знам  Laughing

# 273
Аз пък си мисля за закуска на тревата, последвана от гол обяд и тайна вечеря...

# 274

Тъй де, нали това е идеята- разтоварващ ден  Joy

Е, то и боб и бира се разтоварва, ама никой не се лишава от тия благинки за закуска!

# 275

Плод + газирано=?

мани, мани, и ако почнеш да попръцкваш /следствие на разсройването/ докато се ошанпанвате, не знам  Laughing

То затова все във ваната се консумира. Като изпуснеш положението, поне лесно да заплакнеш.

# 276
  • гр. София

Плод + газирано=?

То затова все във ваната се консумира. Като изпуснеш положението, поне лесно да заплакнеш.

smile3532

Ама докато заплакнеш си се омазал до ушите  Mr. Green

# 277
Като заплакнеш - продължаваш ли да ядеш и пиеш във ваната?

# 278
Аз пък си мисля за закуска на тревата, последвана от гол обяд и тайна вечеря...

И после да те прибира нощната стража.

Като заплакнеш - продължаваш ли да ядеш и пиеш във ваната?

hahaha

# 279
  • Варна
Абе, я дя питам аз... от ягоди и шампанско стомахът не се ли... как да кажа... разстройва  Laughing

Плод + газирано=?
Хич не.
Въпреки, че аз шапанското го предпочитам с хайвер. Малки декадентски удоволствия...

Уф, пак сте минали на храносмилателна тематика  Tired

# 280
Ами нормалнно е, закономерно. Каквото е влязло, трябва да излезе по един или друг начин. Mr. Green

# 281
  • Варна
Е, бива ли такива щекотливи теми да се разискват пред шампанското, а? Бива ли? /строго/

# 282
Е, бива ли такива щекотливи теми да се разискват пред шампанското, а? Бива ли? /строго/

А, не, то след шампанското става.

# 283
Тъй то. А и не питая респект към него, че да му мълча.  Mr. Green

# 284
  • Варна
Пфуй на вас. Един Рьодерер рано сутрин е такова блаженство, ммммммммммммм. Не само те кара да се респектираш, а и да козируваш, ако трябва.

Общи условия

Активация на акаунт