90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
radostani , благодаря ти за изчерпателния отговор   bouquet

Забравих да си напиша мерките : 162см, 65кг .Искам да стана 55 Simple Smile

# 646
Момичета, като решавате да минете към 90дд диета, изобщо интересувате ли се точно как стават нещата? Или направо се гмурвате да пишете и питате? Има толкова много инфо в нета, не само на първата страница тук,  в темата. Еми вземете и прочетете малко. Обяснено е и за соленият обяд и за сладката вечеря и за вафлите и сладкишите с ядки за вечеря във ВХ ден. И за смесването и не-смесването на белтъците..... И за следобедните хранения.... Peace
Просто вместо веднага да се зададе един въпрос, да се отиде на първата страница или да се потърси в нета.
Raniya нямах в предвид теб  Hug Теб те знам от доста време  Laughing Беше май ново момиче за мен, но не ми се връща назад да проверявам...Е, върнах се  Crazy Laughing
Цитат на: dundi73 в Ср., 25 Апр. 2012, 11:46
Цитат
lorys, а колко кг искаш да станеш, колко си висока? колкото по-малко кг имаш да сваляш, толкова по-трудно става.
165 съм ,започнах от 66 кг ,искам да сваля поне до 61. Добре де ,защо колкото по-малко ,по -трудно?Жалко .
Цитат на: dundi73 в Ср., 25 Апр. 2012, 11:46
А за кленовия сироп не знам.....защо не го оставиш за след диетата..... Thinking
ivka ♥ 007 сигурно ще стане по-бавно, затова не се отказвай. Близо ти е границата спрямо ръста и кг Но ти пожелавам успех! Peace

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 20:42 от Snakeeeeee

# 647
  • В две тъмни очички
Много въпроси, много нещо  Crazy

Мен ме интересува само този за L-carnitine? Заръчала съм си един Фат Бърнър, чакам го всеки момент да пристигне, ама да ви кажа хич не помислих дали не ми влияе на диетата  ooooh! Тъй че, ако някой има някаква информация по този въпрос , моля нека сподели!

# 648
Snakeeeeee ако постът ти е към мен - ще те помоля малко по-леко. Не съм нова, правя диетата за втори път. Миналият път, обаче, никъде не съм срещала в тази тема да се коментира, че обядът е задължително солен, а вечерята - сладка. Чела съм темата, когато съм била на режима, и не са малко постовете, които съм изчела, но тогава не съм срещала подобно правило и затова питам.
Загубила си доста време да пишеш, ако имаше желание - можеше да драснеш обяснението.
А ако нямаш желание - просто не отговаряй.
Ще изчакам специалистите по "90 - дневна диета" да се включат, и ако имат желание, да ми обяснят.

# 649
Постът ми е към всички! Аз лично преди да започна режима, инфо почерпих оттук и вече след това намерих темата тук. Която също много допринесе за изкарването на режима! Hug
http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/

# 650
Постът ми е към всички! Аз лично преди да започна режима, инфо почерпих оттук и вече след това намерих темата тук. Която също много допринесе за изкарването на режима! Hug

Много благодаря за линка.    bouquet
От него намирам това:
Обяд:

Спагети с гъби и доматен сос (слагайте подправки в доматеният сос)
    Сладкиши
    Филия намазана с лютеница или сладко
    Лазаня (вегетарианска)
    Макарони със зеленчукови сосове и гъби
    Сладоледена торта

Не ми се рови назад в старите ми постове, но си спомням, че в един от въглехидратните ми дни за обяд ядох парче торта, тъй като колега имаше рожден ден. Тогава, чаках, преди да си го изям отговор тук, в тази тема, дали може да я ям, тъй като беше с ананас. Отговорът беше положителен, никой не каза, че не мога да ям сладко на обяд.
Та в този смисъл, ми беше въпросът сега, да не би да има някакви новости в режима.

# 651
Оф, айде пак старата песен на нов глас. Голяма драма, че хората питат. Еми пропуснали са точно тази информация, домързяло ги е, нямали са време, не са разбрали, искат да са напълно сигурни, какво значение има причината, голямо чудо. Естествено, че ще се задават въпроси, естествено, че те никога няма да спрат, това е тема във форум, това й е целта, стига вече драматизиране.

Вечерята е сладка, за да имаш захар в резерв, която да ти послужи за следващия плодов ден.

И за да не е поредният лишен от смисъл пост, освен горния отговор, ето и какво ще ми е менюто за утрешния плодов:

Закуска - фреш грейпфрут
Обяд - 2 банана
Следобяд - киви
Вечеря - ягоди

Хайде лека вечер на всички, усмихвайте се и не си хабете нервите, животът е хубав Hug

# 652

Много благодаря за линка.    bouquet
От него намирам това:
Обяд:

Спагети с гъби и доматен сос (слагайте подправки в доматеният сос)
    Сладкиши
    Филия намазана с лютеница или сладко
    Лазаня (вегетарианска)
    Макарони със зеленчукови сосове и гъби
    Сладоледена торта

Не ми се рови назад в старите ми постове, но си спомням, че в един от въглехидратните ми дни за обяд ядох парче торта, тъй като колега имаше рожден ден. Тогава, чаках, преди да си го изям отговор тук, в тази тема, дали може да я ям, тъй като беше с ананас. Отговорът беше положителен, никой не каза, че не мога да ям сладко на обяд.
Та в този смисъл, ми беше въпросът сега, да не би да има някакви новости в режима.

Еми то принципно не е забранено, а препоръчително  Crazy Laughing Доколкото знам Нану беше обяснила веднъж, че ВХ вечеря се води "грешна", а и наскоро много момичета в почивка бяха споделили, че сладкото не засища много и че има вероятност да умреш от глад до вечерята  Mr. Green
Вероника, никаква трагедия няма. Както момичета питат, така и аз си казах моето мнение. В крайна сметка за смесването на белтъци примерно хиляди пъти се изписа и на 1 страница също е написано  Peace Пък и нерви не хабя, не ми е в стила  Mr. Green

# 653
  • Пловдив
Аз попитах за следобедната закуска и за интервалите, защото малко си противоречат нещата. В тази страница http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/ се казва, че в "цикъла на хранене", който е от 12:00 до 20:00 , цитирам " През този период няма нужда да се притеснявате за количеството храна, което поемате (все пак бъдете разумни)" и след това са дадени интервалите на хранене през различните дни. Аз също имам приятелка , която се храни през 4,3,2 часа за съответните дни и сваля кг.

# 654
Аз попитах за следобедната закуска и за интервалите, защото малко си противоречат нещата. В тази страница http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/ се казва, че в "цикъла на хранене", който е от 12:00 до 20:00 , цитирам " През този период няма нужда да се притеснявате за количеството храна, което поемате (все пак бъдете разумни)" и след това са дадени интервалите на хранене през различните дни. Аз също имам приятелка , която се храни през 4,3,2 часа за съответните дни и сваля кг.
Ами да, много момичета се подлъгват от тези часове. Но те са дадени като най-малък интервал между храненията. пояснява се за колко часа се преработва дадената храна и не е желателно да се поема друга. А за количеството храна имат в предвид порциите. Тук няма ограничения спрямо калории и т.н. Важното е да си наяден и да не гладуваш, за да не почне организма да трупа резерви  Peace Все пак обаче са дадени -3-4 хранения.Закуска, обяд и вечеря. И следобедна закуска, която принципно ако е възможно е хубаво да се избягва, ако ли не -плод или най-добре даже зеленчук(според последното инфо) и пак трябва да се спазва интервала от часове между храненията. Не знам дали обясних разбираемо. Thinking

# 655
  • Пловдив
Добър вечер! Simple Smile
Тази вечер ядох в 20:15 и дано не е фатално за претеглянето ми утре.дано не ми покаже + кантара,че ще умра от яд.Въпреки всичко днес бях много режимна,както си е от самото начало на диетата.Пих и много вода,около 1,5л

# 656
  • Пловдив
Ами да, много момичета се подлъгват от тези часове. Но те са дадени като най-малък интервал между храненията. пояснява се за колко часа се преработва дадената храна и не е желателно да се поема друга. А за количеството храна имат в предвид порциите. Тук няма ограничения спрямо калории и т.н. Важното е да си наяден и да не гладуваш, за да не почне организма да трупа резерви  Peace Все пак обаче са дадени -3-4 хранения.Закуска, обяд и вечеря. И следобедна закуска, която принципно ако е възможно е хубаво да се избягва, ако ли не -плод или най-добре даже зеленчук(според последното инфо) и пак трябва да се спазва интервала от часове между храненията. Не знам дали обясних разбираемо. Thinking

Благодаря за разяснението   bouquet На мен ми е много трудно да не хапвам нищо следобед, защото кърмя и направо ми става лошо, но ще послушам съвета и като прегладнея ще хапна някой зеленчук Simple Smile

# 657
Момичета, в плодов ден се чувствам супер, хапвам си плодчета и по малко ядки и цял ден не чувствам глад. Към 19-20ч обаче направо освирепявам от някакъв ирационален глад и обикновено се натъпквам с няколко хапки от нещо ужасно нережимо. Нали знаете, от този глад, при който просто ТРЯБВА да изядете нещо! Моля ви, дайте ми някакъв съвет! Вече 2-3 пъти така си провалям чудесно режимния ден, а от плод не ми минава глада, даже имам чувството, че ми "изстъргва" стомаха и само огладнявам повече!

# 658
Лудост, пий вода и хапвай ядки. Или може би не ядеш достатъчно количество плодове/зеленчуци през деня?

# 659
Здравейте! Виждам пак има драми с чели- недочели  Laughing Аз днес правих плодов
- 4 ябълки
- 100гр. белен слънчоглед
- 100гр. стафиди

Утре много ще обикалям и ще съм на крак общо взето. Чудя се кое ще е ми е най- лесно за обяд да хапна на крак. В почивка съм

Общи условия

Активация на акаунт