Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене

• 107 733
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
А някой дали има и тази
1975 г. Таблици за състава на Българските хранителни продукти
-би било любопитно да видим какво е било качеството преди, в сравнение с нещата, които ядем днес

# 166
# 167
Здравейте, бихте ли могли да ми изпратите рецептурника на neti.milen@gmail.com ? Ще съм ви изключително много благодарна!

# 168
Здравейте!Линковете вече не са активни,ще помоля ако някой има сборника да ми го изпрати.Благодаря!

# 169
Току що го отворих. Работи!

# 170
Здравейте, опитах да сваля сборниците, но не успявам да отворя последните линкове. Възможно ли е някой да ги качи отново. Интересувам се и от двата сборника, стария червен и новия, който предполагам е този от 1996г. Благодаря предварително!

# 171
Работят си нормално ,току що  пробвано
Оставяте хубаво да се зареди -долната стрелка и натискате свали- горната стрелка.  Презаредете страницата и опитайте отново.

# 172
Благодаря за включването, но при мен директно излиза, че файла не съществува. Пробвах многократно на телефон и компютър и не мога да разбера къде е проблема. Бих искала да попитам и за "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова), тъй като виждам, че е бил наличен като файл през 2022г., ако някой може да го сподели ще съм безкрайно благодарна.

Работят си нормално ,току що  пробвано
Оставяте хубаво да се зареди -долната стрелка и натискате свали- горната стрелка.  Презаредете страницата и опитайте отново.

# 173
Извинявайте, но проблема е при вас. Въобще стигнахте ли до това първо

следваща стъпка

Току що изтеглих два  броя от този файл

# 174
Не, директно ми изписва, че файла е несъществуващ.
Благодаря,  че се опитвате да ми помогнете, но явно при мен има някакъв проблем. Ако някой има възможност да качи файловете на 3-те сборника отново, ще съм наистина много благодарна.

следваща стъпка

Току що изтеглих два  броя от този файл

# 175

Този файл се сваля от линка на Пейч. Другите два линка /в поста след неговия/ не работят обаче. А там е новият рецептурник.

# 176

Този файл се сваля от линка на Пейч. Другите два линка /в поста след неговия/ не работят обаче. А там е новият рецептурник.
За  последно, защо е безсмислено да споря.
Посочените от вас линкове не са активни  защото са от лични профили на гугъл диск ,там тези линкове бяха във вид на снимки , не на пдф.

И тъй като  виждам,  че  нашият труд с Пейч доста хора не го оценяват,  премахвам моят линк за сваляне на книгата. Imp

# 177
Благодаря!!!:smile:

# 178
Аз имам червения на компютъра, както и липсващите страници от новото издание. Дайте имейл, мога да Ви ги изпратя.

Здравейте бих желала да ми го изпратите на tivi_33@abv.bg

# 179
Аз имам червения на компютъра, както и липсващите страници от новото издание. Дайте имейл, мога да Ви ги изпратя.

Здравейте бих желала да ми го изпратите на tivi_33@abv.bg

Справочника е направен сърчъбл, сиреч може да се търси по дума.

Link: https://dox.abv.bg/download?id=f385bc4476# -> линк за сваляне
и до 3 годишна възраст  https://dox.abv.bg/download?id=eda638d014# -> линк за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт