Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене

• 107 606
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, ще съм много благодарна, ако някой отново сподели "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини".

# 181
  • Кърджали
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=15205.0
Здравейте, ще съм много благодарна, ако някой отново сподели "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини".

# 182
Аз имам червения на компютъра, както и липсващите страници от новото издание. Дайте имейл, мога да Ви ги изоратя.

Мога ли да помоля да ми пратите сборника "Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" каквито издания имате на имейл stanimore@gmail.com
Предварително благодаря!  Simple Smile

Здравейте, много моля за линк към сборника. Благодаря ви

# 183
Моля и аз за изпращане на линк, благодаря ви
elasaur@gmail.com

# 184
Аз имам сканиран стария, пържените аламинути от меса са доста орязани в новия. няма ги атрактивните названия, характерни за Балкантурист като филе "Слънчев бряг", медалиони "Българска ривиера", турнедо "Турист" и много други. Поне стек "Балкантурист" са оставили в новия. Simple Smile
Но пък в новия са включили и сладкарство, в стария няма, защото си има отделен за сладкарски цехове.

Имате ли някаква възможност да го споделите, благодря ви elasaur@gmail.com

# 185
Здравейте моля да ми изпратите и на мен книгата, благодаря предварително!
mitaka_155@mail.bg

# 186
Не мога да разбера, защо никой не си прави труда преди да напише нещо поне да се върне и да прочете няколко страници назад и може би ще открие това, което всъщност търси. Хора четете!  ⚠  ИМА ЛИНКОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА КНИГАТА НЯКОЛО СТРАНИЦИ НАЗАД!!!!!!!!

# 187
Аз си купих диск с рецептурника от 68г.

# 188
Здравейте!  bouquet

Виждам, че има желаещи за сборника да им бъде изпращан на ел.поща, но това няма как да се случи!

Разполагам с "Единен сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" от 1981 година, червена корица в pdf формат с размер 200 MB (написано е и в предишен коментар), но няма възможност да бъде изпратен или получен на ел.поща файл с подобен размер.

Ако имате желание да го изтеглите ми пишете на лични и ще ви предоставям линк активен за определен период, през който да си изтеглите книгата (написала съм го и в предишния коментар).

Искам да добавя, че разполагам и с файл "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова).

Двата файла ще бъдат достъпни за изтегляне само чрез линк (ще бъде общ).

Приятен и успешен ден на всички!
Здравейте, може ли отново да споделите  файл "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова). Благодаря предварително!

# 189
Виждам, че има много желаещи за стария рецептурник, червения. Нямам възможност постоянно да отговарям на лични, затова ето който иска да си го дръпне от тук:
https://drive.google.com/file/d/0B5MHVeeaAH3hRWM2RVVLX0pXdEU/view

А тук е новият:
https://drive.google.com/file/d/0B5MHVeeaAH3heGNqOElDM0tBYms/view?usp=sharing

Здравейте, може да споделите отново файла за новия рецептурник. Благодаря предварително.

# 190
  • търговище
Здравейте, може ли да ми изпратите и на мен линк или файл. Ще съм благодарна.

Виждам, че има много желаещи за стария рецептурник, червения. Нямам възможност постоянно да отговарям на лични, затова ето който иска да си го дръпне от тук:
https://drive.google.com/file/d/0B5MHVeeaAH3hRWM2RVVLX0pXdEU/view

А тук е новият:
https://drive.google.com/file/d/0B5MHVeeaAH3heGNqOElDM0tBYms/view?usp=sharing

Здравейте, може да споделите отново файла за новия рецептурник. Благодаря предварително.

# 191
Здравейте!  bouquet

Виждам, че има желаещи за сборника да им бъде изпращан на ел.поща, но това няма как да се случи!

Разполагам с "Единен сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" от 1981 година, червена корица в pdf формат с размер 200 MB (написано е и в предишен коментар), но няма възможност да бъде изпратен или получен на ел.поща файл с подобен размер.

Ако имате желание да го изтеглите ми пишете на лични и ще ви предоставям линк активен за определен период, през който да си изтеглите книгата (написала съм го и в предишния коментар).

Искам да добавя, че разполагам и с файл "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова).

Двата файла ще бъдат достъпни за изтегляне само чрез линк (ще бъде общ).

Приятен и успешен ден на всички!
Здравейте, може ли отново да споделите  файл "Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова). Благодаря предварително!

Не е активен линка. Моля качете го отново!

# 192
Качени са в последните страници и двата линка!
 "Единен сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" от 1981 година, червена корица- 164 пост, 11 страница,  Danifin1

"Единен сборник рецепти и примерни менюта за детските градини" (София, 1982 г., Автори: ст.н.с. д-р Митана Д. Маркова, инж.Стоянка М. Ненова, Мария А. Костова)- 181 пост, 13 страница, gal4eto_83

Линковете работят!

# 193
Здравейте може ли нови линкове моля за сборника!
Много благодаря

За съжаление линковете не работят, не са активни. Може ли пак да ги споделите!
благодаря

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 08:22 от aylinm

# 194
И нова тема отваряте, и нови линкове искате...
Този на peych видяхте ли?

Линковете работят! 

Общи условия

Активация на акаунт