Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене

• 107 598
  • 202
  •   1
Отговори
# 195
И нова тема отваряте, и нови линкове искате...
Този на peych видяхте ли?

Линковете работят! 

Много благодаря!
Да ви се връща стократно!!!!

# 196
Здравейте, моля изпратете го и на мен. Посещавам готварски курс и смятам че ще ми е от помощ. Благодаря.
polinazlateva1987@gmail.com
. Моля да ми изпратите линк за сборника: office@residencepopina.com

# 197
Мога ли да помоля да ми пратите сборника "Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" каквито издания имате на имейл kaperony@abv.bg
Предварително благодаря!  Simple Smile

# 198
Здравейте!
Бихте ли споделили активни линкове за червения , синия и рецептурник а за детски градини ? Благодаря 🥰

# 199
Върнете се няколко страници назад има активни линкове за синия и червения рецептурник.

# 200
Здравейте, такъв рецептурник има ли само за десерти? Аз имам червения, виждала съм зелен подобен пак с почти същите рецепти. Струва ми се, че имаше и с десерти.

За линковете, ако не се отварят пробвайте с друг браузър.

# 201
Здравейте на всички.
Само за информация на тези, които не престават да твърдят, че линковете работят - работи само този от пост #164 за стария "червения" рецептурник, останалите НЕ РАБОТЯТ.
 Преди да отворите усти и да пишете неверни и заядливи коментари ви казвам "Пробвано е от различни браузъри на компа и телефон".
Използвайте времето си за писане и жлъчни коментари да допринесете стойност и полезност в темите или просто да споделите актулен линк - времето, което ще инвестирате е същото Simple Smile
ПП. Всеки, който има книгите може да го сподели и пак напомням - времето, което ще отнеме е същото.
А за тези, които не четат постовете и искат всичко на готово на e-mail - хора, ЧЕТЕТЕ.

# 202

Общи условия

Активация на акаунт