Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 34 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Кетхен според превода на Гугъл са унивверситетски награди за 2012 г.
Ринка мерси за снимките   bouquet

# 691

Хубаво момче  е Сарп, а и добре се справя с ролята.
Каквито и да са помислите на Сибел, Билял ще кривне от мисията си и лошо за Еджевит.  Момичето не се помайва, направо действа

Ринка Мурат е получил награда, каквато и да е заслужава си я!

# 692
# 693
# 694
# 695
# 696
  • София

Това, че е университетска го разбрах и аз, но се чудех за какво ли  го награждават. За най-бързо завършил инженерните науки ли?  Каквато и да е, да му е честита.  Аз винаги му се радвам. А и е усмихнат и явно много доволен. 

# 697

Ринка Мурат е получил награда, каквато и да е заслужава си я!

Öğrencilerden Hürriyet’e ödül
Ecevit aldı

“Suskunlar” dizisine verilen ‘en iyi yerli dizi’ ödülünü Ecevit karakterini canlandıran Murat Yıldırım aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20453215.asp

# 698
Ени Аслъ в тези красиви цветни гами скоро няма да я видим при Тихите
Страда и се измъчва, а сега и плаче, ще има да я гледаме копнееща по  който желае, но ще бъде обичана от този който съжалява. Отвратителна житейска ситуация.
И в реала има подобни примери

Ринка благодаря, Мурат е спечелил наградата на студенти за найдобър сериал, доколкото превежда Гугъл, чрез SMS

Скрит текст:
Кет , аз следих Великопелния век само първи сезон, просто не намирам време и за него. Мисля да го гледам , може би лятото. Сега съм на тема Фатмагюл извън Мълчаливите. И новите снимки на Фатнмето са с червено було, ще става официална булка.

# 699
  • София

Сибелчето действа бързо.  Тя явно няма да се ожени девствена, а  Билял е сладур.  

# 700
  • София

Аз погледах малко от Фатмето, но нещо не ме развълнува.  Голям рев изрева в първите няколко епизода, месеци се тръшка.  Много тежко го преживя , като на филм.  Верно, че изнасилването е много гадна работа,  да не дава Господ да му се случи на човек, но там май много прекалиха.  А и тази  снахичка с особено име просто ме подлуди.  Не се трае.  Гласчето й по- ужасно от това на г-жа Лейля, майката на Ясемин.  И мно-о-о-о-ого досадна.  Не издържах.  И защо свадба, те не ги ли ожениха още след случката?

# 701

Сибелчето действа бързо.  Тя явно няма да се ожени девствена, а  Билял е сладур.  

Joy Joy Joy Joy Тя отдавна не е девствена, Ирфан не мисля че я държи за украшение. Тези природни дадености които има трябва да се употребяватJoy Joy Joy Joy

# 702
Ecevit ve Bilal Karşı karşıya ! – Suskunlar 9.bölüm

http://sinematelevizyonlifestyle.com/?attachment_id=15556

# 703
Ринка мерси за уточнението.Значи за Еджевит го награждават.А така заслужава си  smile3521

Скрит текст:
Аз сега съм на вълната на Великолепния век  Joy Joy Joy Joy Joy.Сега съм в началото на 2 сезон .Ама си е точно един клюкарник.Само интрижки кой кого ще надцака пък султана си прави каквото ще и никой дума не може да му каже.
Охооо Фатменцето ще бъде с воал .Браво заслужава си момичето да има хубава традиционна сватба .

# 704

Аз погледах малко от Фатмето, но нещо не ме развълнува.  Голям рев изрева в първите няколко епизода, месеци се тръшка.  Много тежко го преживя , като на филм.  Верно, че изнасилването е много гадна работа,  да не дава Господ да му се случи на човек, но там май много прекалиха.  А и тази  снахичка с особено име просто ме подлуди.  Не се трае.  Гласчето й по- ужасно от това на г-жа Лейля, майката на Ясемин.  И мно-о-о-о-ого досадна.  Не издържах.  И защо свадба, те не ги ли ожениха още след случката?

Скрит текст:
Ожениха ги ама само подписване без сватба и веселба.А Мукадеска е наистина най-досадното човешко същество Joy Joy Joy Joy

Разсмяхте ме с девствената Сибел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.като я гледам май никога не е била девствена  тая девойка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт