ЗАНИМАНИЯ С 11-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Докато ви изчета  Hug Hug Hug
Благодаря за честитике ви за моето момиче  Hug Hug
Днес направи 3 крачки сама  Hug Hug

# 211
  • UK
Честита месечинка на Владис!
Много хубави обувчици е купила Магнет, малко по-нататък и аз мисля такива да взема.
Гледам за плаж сте говорили. И на мен ми е малко странно малко бебе с бански, вчера видях едни момичешки бански от две части 6-9 м. бяха много сладурски, но не бих взела. Аз по-принцип не съм сигурна дали бих завела Ани на плаж, мен малко ме е гнус от басейни , а и не обичам да се пека. Но има време може пък да отидем.
Много жега тези дни, днес Ани я изведохме след 17ч. , на мен хич не ми се излизаше, но детето се побърка. Днес имахме за малко гости наобяд и като си тръгнаха махах за чао на Ани и тя милата цял ден маха с ръчичка, на мен, на баб и , на котето и много се смее.

# 212
Хей здравейте Simple Smile
Дойде лятото докато чакаме пролетта.
Ние останахме доволни от пътуването до София и обратно, изкарахме си супер на сватбата почти до края и тримата комплект.
Обсъждате плажа - в хотела, в който бяхме има басейн - персонала обясни, че водата се пречиства с йонизиране, без препарати и е подходяща за малки деца/там някои тренират плуване/. Натопих Дидко и много му хареса, беше с памперс на Хъджис за плуване. http://www.ibebe.bg/higiena/pampersi/gaschichki-za-pluvane-huggies-s.html
palomax Понеже се чудиш за стол за кола, аз съм доволна как се чуства Диди в Чико-то по време на пътя. И в двете посоко с почивките продължителността беше 5 часа. Почти не е мрънкал, спа си добре.
abs мерси за инфото, минах през H&M на Цариградско, имаме си нови панталонки за жегите. И дааа има страшно много неща за момиченца и един ъгъл за момчетата.
Момичета Южния парк е страхотно място, добре поддържано - разходихме се там. Аз съм фен на разходките сред природа.
И зоопарка не ни се размина - Дидко видя братовчедите при маймунките  Mr. Green
Мммм и ние ще трябва да сменяме обувките - тези дни сме били все по боси крачета. Нищо не се търпи в тези топли дни по краката.

# 213
Здравейте,
честита месечинка на Владис  bouquetБраво на момичето за първите крачки,скоро ще проходи.

Девил,много благодаря за информацията за стола.До края на тази седмица сигурно ще купим.Много хубаво сте се разходили и сте си напазарували.Честити покупки.И гащичките за плуване ми харесаха.

Магнет,големи преживявания сте имали.Наистина не можем да предвидим всичко,пък и те действат за секунди.На срещата Мимето лапна едно листо за части от секундата,и като почна да се дави.Бърках й в гърлото,че да го изкара.

Лека нощ от мен  sleepuu

# 214
  • UK
Добро утро!
Аз съм първа днес.
Ани стана пак рано и 3-4 пъту се събуди за цокане през ноща. Все по-често се събужда през ноща.
НИе днес е ходим на кино, не сме ходили от както бях в 9-тия месец. После мисля да отскоча до Вис-а на Стамболийски.Нали ни подариха неразливна чаша , та Ани бързо и изгриза накрайника и немога да намеря такъв.
Девил радвам се че сте изкарали добре на сватбата. А купихте ли си маса?
И днес ще бъде доста топло, не е нормално това за април месец.

# 215
Добро утро. Честита месечинка на Владис и браво за прохождането! Това си е прохождане направо, не е ли?  Hug

Ние снощи имахме екшън със заспиването. Нещо подраних с вечерята и оттам се почнаха мъките - насука се здраво, а аз бях пред избухване след спокойната предишна нощ, та препи детето и докато се въртеше и изправяше естествено повърна. Смених бельото, тя продължи да се върти и да подскача, та чак след час успях да я приспя. Ужас някакъв, много мразя така.

Да пофаля дитету - оня ден на село изимитира баща си. Разхожда я той, в един момент казва "Айде айде" и тя след него "Аде аде".  hahaha Гъба.

# 216
Хелоу!
Аз вчера се отдадох на едно ми ти чистене, подреждане.
За протокола: Коко още митка бос, не сме взели обувчици. Утре ще ида до поликлиниката да го боцнат за кръвна снимка и там ми казаха за едно магазинче за детски обувки.
През деня слуша, по цял ден тича из стаите (обикновено с някакъв предмет в ръце, рядко са му празни) и не създава много проблеми. Освен ако аз не върша нещо, иска да помага и той. Вчера пак обезопасявах кабеите покрай стената със скобки, а той си пъха ръцете там, докато зачуквам, много се ядосвах...
Можее да ме поздравите за новата кола!
За плажа и аз мисля голичък, но четох много майки не знам си какви бански били приготвили, че чак и горни половинки... Ноу комент. Понякога много се дразня от разни префърцунени майки... Но това друга тема..
Ние ще се приготвяме за излизане, на скара сме сред природата с кумата...
Клавде, браво на Владисчето. Много е вълнуващо. Коко проходи две седмици, след като направи първите крачици, така че скоро сигурно ще е готова тя.

# 217
Честита кола!   bouquet

Бях попаднала на някаква тема по тоя въпрос с банските - не беше от превземка, а от опасения за педофили. Макар че то бебето със или без бански все си е бебе. Струва ми се пресилено. При някои сигурно е превземка.

# 218
  • Sunshine state

Хайде едно малко кафенце от мен,понеже стана обяд докато се натуткам да пиша. Grinning
Майче,и аз вчера чистих основно.За днес ми останаха прозорците и  терасите.Честита кола!Със здраве да си я ползвате. Hug
Магнет,няма как да се предвиди всичко.Деца са,какво да правиш.И аз като ходя на гости у една приятелка едвам опазвам малката,понеже синът й е много буен.Само налита на бой,но повярвай ми,не е виновна тя.Направо нещо им прищраква след година и половина.Дано при нас се размине,та да не бера срам по градинките. Rolling Eyes  Crazy
Пуц,кофти приспиване.Стане ли нещо такова,значи няма да се спи през цялата нощ.По принцип заспива от раз и за това знам,че всяко отклонение от 'траекторията' е кофти за нас.
Клавде,честита месечинка на Владис.Проходили сте,виждам.Браво!  bouquet
Девил,супер почивка.И аз искам. Flutter
Мама на Ани,може да е от зъбки.Сега растат по-активно. Peace
Палома,това с листото беше гадничко,да.Ей ги,за нула време намират белята.. ooooh!

Аз имам въпрос относно обувките за прохождане-ако детето не е проходило,трябва ли да се купуват? newsm78 Питам,защото Лора само лази и се предвижва права по секцията и стената,но не и самостоятелно.
Ние пак си спахме добре.Лошото е,че от 7ч. нататък отказа да спи. Sunglasses
Отивам да си допия кафето.  bouquet

# 219
Пуци, аз говорех за една тема на една страничка във фейсбук.
Пупи, някои носят обувки и преди това. Примерно ако сте в проходилка по паркет и се хлъзга. Нашият ортопед ни каза да проходи по чорапки само, така че на Коко едва сега ще купувам. Започва да му се оформя сводче вече, така че мисля, че не съм сгрешила Simple Smile Обувките ги искам за навън, у нас само бос!

# 220
Добро утро Simple Smile
При нас спането цяла нощ непробудно го няма, но поне някои сутрини се излъгва да спи повечко напоследък.
Маса си харесах в Como, но трябва да видим как могат да ми я доставят, че с дете на път в колата бяхме като сардини, всеки ъгъл уплътнен.

# 221
Обувките ги искам за навън, у нас само бос!

И ние сме така. Засега навън джитка по буйки с платнена подметка, за като проходи съм взела едни с гумена, да си ги има. Уж не исках предварително да взимам обувки, но поради липса на богат избор във Вис, използвах момента когато бях в града и попаднах на подходящ магазин..

# 222
  • София
Аз знам,че дори когато прохожда е добре да е с обувки-навън говоря, у дома и Жожо джитка я бос я с онези домашните....

# 223
Ами Магнет, да ти кажа, тия буйки изпълняват условията за подходяща обувка - тънка равна подметка, без извивки вътре, широко отпред, едно кутре място отзад.  Simple Smile За после няма да стават, защото ще се изтъркат много бързо.

# 224
  • София
Ами Магнет, да ти кажа, тия буйки изпълняват условията за подходяща обувка - тънка равна подметка, без извивки вътре, широко отпред, едно кутре място отзад.  Simple Smile За после няма да стават, защото ще се изтъркат много бързо.
Може,може Peace всеки сам си преценява,аз лично си му взех специално ортопедични буйки за прохождане,а вече не е с буйки а с ортопедични сандали,екстра е с тях. Мели в тоя ред на мисли-какво стана с патъците?

Общи условия

Активация на акаунт