Моля за съвет какво да правя

• 19 917
  • 187
  •   1
Отговори
# 120
  • София
хората казват, че имало. Дори примери дадоха. Не гарантирам за себе си, че ако аз се окажа в тази ситуация,няма да реаггирам като на женския пазар и да покажа най-лошото от себе си. Пък нека изглеждам луда!

# 121
Момичета поставих му ултиматум и до ден - два ще станете свидетели на големия финал!Тогава ще се разбере с каква поука ще приключи приказката.
Тъй като той тази вечер за пореден път твърди, че го улучвам в неподходящ момент за такива разговори (или е уморен, или изнервен от работата, която все не върви, или го сърби, или го боли) се разбрахме за тези 1-2 дни да вземе решение.
Причината за нашите взаимоотношения обаче не била тя.Дрън-дрън.Той разбирате ли не можел да приеме моето недоверие и подозрителност.Това ни бил проблема.И ако не съм му била ровела по телефона, втория път даже нямало да разбера, защото той милия точно искал да я разкара.И все такива глупости дрънка.
Той искал нещата да се оправят и за това бил оставил всичко на самотек.Аз обаче му обясних, че те нещата от само себе си няма как да се оправят и че не може да има усилия само от едната страна.Та той това ще си мисли тези два дни - дали ще може и той да положи усилие по въпроса.
А по даденото предложение да го пребием има решение - масажистката ми отдавна му е хвърлила око за един масаж.А ако знаете колко боли антицелулитния ми масаж.....и как съм цялата в синки-направо свитки ще му изкочат.
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата!!!

# 122
Този разговор с ултиматум за кой пореден път се провежда?Смисъла е почти никакъв.Естествено, че няма да поиска развод, естествено, че ще се кълне, че с другата е приключил.А ти ще продължаваш да търсиш доказателства за противното, защото вече никога няма да му имаш доверие.Късмет оттук нататък, и дано съумееш да се съхраниш  bouquet

# 123
Поставих нещата така, въпреки че знам че раздялата е неизбежна.Просто му трябва време да събере кураж.Защото знае, че като го направи остава сам.Нито аз ще съм до него, нито родителите му, приятелите му и така се отдръпнаха след втората случка и никой вече не го търси.
Аз за себе си съм доволна, че този път нямам намерение да се опитвам да го спирам.Защото преди все го правех от страх, че без него няма да се справя.Но сега не ми е чак толкова гадно.Криво ми е само как ще го приеме дребния, но се надявам и с това да се справя.

# 124
Ако аз обичам някой и съм го наранила по този начин ,както той теб,никога не бих искала време да размишлявам за каквото и да е. Щях с все сили да се боря да ми простят и да докажа,че всичко е зад гърба ми. Той избощо не е наясно със себе си и това,което желае. Всъщност наясно е-момичетата понапред са го казали. Иска си семейството и от време на време да .....

# 125
  • БГ
аз в една тема ви казах, че без бой няма оправия, ама не повярвахте!  Тя подпуква лИбовницата, а нейната мъжка рода подпуква неверния съпруг. Нали знаете, боят възпитава!
Анди ти тва сериозно ли го мислиш?Мислиш ли,ч е ако подпука девойката ще има ефект?
да кажа от личен опит- спира свалката ако се свърже с мъжа на мацката-ама като нямаме женена  мацка може да намери координати на родителите й.Е те не се знае как ще реагират, ама пък може да са от старото поколение и да дръпнат юздите на дъщеря си .Поне ще знаят ,че е с женен мъж и може да има реакции .Верно,че тя е вече голяма и си има собствен живот ама пък нищо не пречи да се свържеш с нея, било смс , телефон.Как ще гради щастие върху нещастието на други хора ? Не е виновна мацката а мъжа ,знам.Ама щом говорим за война.......всякакви неща са позволени ...при мен този метод засега подейства. Peace

# 126
  • Варна
Момичета поставих му ултиматум и до ден - два ще станете свидетели на големия финал!Тогава ще се разбере с каква поука ще приключи приказката.
Тъй като той тази вечер за пореден път твърди, че го улучвам в неподходящ момент за такива разговори (или е уморен, или изнервен от работата, която все не върви, или го сърби, или го боли) се разбрахме за тези 1-2 дни да вземе решение.

Не, мила, не искам да съм лош пророк, но нищо няма да свърши след 1-2 дни - царе са на извъртанията, царе! Ще ги чуеш все същите - дай ми доверие на кредит, защото от това имам нужда, а ако не ми го дадеш значи не ме обичаш/зла си и си виновна, защото ме отблъскваш с твоите мрънканици/чак не ми се прибира вкъщи - така ме натоварваш/бла-бла-бла...
Наоми е права - когато някой иска да задържи човека до себе си, иска да покаже любовта и загрижеността си, иска да поправи грешка, той има време, не отлага разговори, а хвърля всичките си сили. Ти как би постъпила, ако заради твоя грешка някаква, любимият ти човек е наранен, а отношенията ви са поставени на карта?

Това за масажа е чудничко! И една кола маска включете! Grinning Hug

# 127
  • Бургас
Момичета, проблемът не е в девойчето - проблемът е в мъжа. Девойчето и да го разкара сега авторката, друго може да дойде - така ли ще и мине животът?! В борба с всички пикли, с които евентуално мъжът и ще си има вземане-даване. Трябва да се работи с мъжа, ако изобщо си струва и има шанс.

# 128
  • БГ
Абе знам и аз че той е виновен, не е девойчето. PeaceАма ела да видиш покрай това какви изводи си прави мъжа после , ще му държи влага и ще оглежда следващото девойче какво ще е и тогава ще  ляга с него .Аз мисля, че една такава емоция с родата , със  съпруга  на девойчето си има позитиви.Поне показва,че жената е готова да се бори по всякакви начини,щом с разговор не става ,макар малко да си плюе на достойнството ,поне от моя позиция .Ама по-добре малко да  забравя за достойнството си сега пък ако ще й после да го изритам от дома.Това при мен работи сега ,за по-натам ще видим. newsm78

# 129
  • София
Не, мила, не искам да съм лош пророк, но нищо няма да свърши след 1-2 дни - царе са на извъртанията, царе! Ще ги чуеш все същите - дай ми доверие на кредит, защото от това имам нужда, а ако не ми го дадеш значи не ме обичаш/зла си и си виновна, защото ме отблъскваш с твоите мрънканици/чак не ми се прибира вкъщи - така ме натоварваш/бла-бла-бла...

Ох, лелеее, копи-пейст направо!
Още като прочетох горе Емили, че проблемът не бил неговата изневяра, ами нейното недоверие и ровичкане и всичко ми дойде на място. Точно го е написала Ментова, а също и Наоми - той е този, който се е оакал, той трябва да се гърчи да спечели теб и доверието ти - ако това иска. Сега обаче целта не е такава. Целта е ти да излезеш виновна за всичко, което се е случило и ще се случва занапред.

Та с две думи - нищо няма да реши той до два дни. Почвай да мислиш ТИ какво искаш, не той.
Ти какво искаш?

# 130
Стига бе , да бие давойката или да я наковлади на мама и тате да и се скарат ooooh!
Да го направи поне ще вземе решение да си ходи по-бързо.

# 131
  • София
на мен това с родителите ми е много гнусно, дори по-гадно от боя. Разбирам да каже на мъжа на любовницата, ама на родителите е дори по-лошо от това да прави панаири. В края на краищата, мацката не изневерява на родителите си. Лично за мен това е падение от страна на измамената жена, по-жалко от това на мъжа.

# 132
Ако аз съм на кантар дали да остана при съпруга си и той ми направи подобна изцепка ужасно би ми паднал в очите и бих изчезнала със 100км.
Подобни съвети ,че любов и брак могат да се закрепят с такива действия са смешни и показват единствено слабост .
Другата жена не и длъжна с нищо ,освен ако не и е приятелка или позната тогава и аз може да скубя коси.

# 133
Поне изяснихме за кого боят е приемлива реакция.

Тъй като той тази вечер за пореден път твърди, че го улучвам в неподходящ момент за такива разговори (или е уморен, или изнервен от работата, която все не върви, или го сърби, или го боли) се разбрахме за тези 1-2 дни да вземе решение....

Щом увърта и хленчи, че му пречиш с въпросите си, просто му назначаваш точен час - напр. в събота или в неделя в 19 часа да седне с теб на масата и да даде отговор. Има време да помисли и да вземе решение.

# 134
На въпроса какво искам аз - почти съм сигурна, че не искам повече да съм с него.
Но явно навика, който имам с него от всички тези години си казва думата.
Ако трябва да съм честна надявам се той да приключи нашата връзка.А защо не искам да го направя аз- не знам наистина.Сигурно от страх, но и аз не знам от какво.

Общи условия

Активация на акаунт