Моля за съвет какво да правя

• 19 921
  • 187
  •   1
Отговори
# 105
  • София
да кажа по български "аз го знам по друг начин"  Wink - "не може хем х.. до края, хем душата в рая"

# 106
Големи сте шматки - успяхте малко да ме разсмеете Hug
Тия дни нямахме възможност да се виждаме много, защото работата му е такава.Сега се разнася нещо из къщи и си личи, че иска да вдигна скандал.Ама нееее и му е много гадно.Ще видим как ще продължи вечерта.

# 107
  • Пловдив
Според мен EmiliT не е готова да се раздели с мъжа си,може би защото още го обича много и чувства,че той също не е приключил с чувствата си към нея. Моето мнение е,че тя трябва да се бори за него-по всякакъв начин и с всички средства. Да не става сърдита лелка с ролки на косата,която слухти и мърмори. Да се вземе в ръце и да покаже колко е прекрасна и незаменима,колко държи на него и ще се бори.
Познавам няколко жени,които буквално оскубаха любовниците на мъжете си и те повече не припариха до тях, господата също не си и помислиха за други забежки. На война като на война-всички средства са разрешени.
Аз лично бих я натупала госпожицата, а съм толкова спокоен ,уравновесен и възпитан човек,че ако изкажа тази закана на познатите си, никой няма да ми повярва, но аз съм сигурна,че ще го направя...Пък нека после пак да му звъни!

# 108
Тази ще я натупа, а следващата, по-следващата? И докога така - докато не попадне на някоя по-яка от нея ли? А обектът на женския спор ще гледа отстрани коя ще победи и от коя ще бъде прибран.

# 109
  • Бургас
Сега вече и аз се смея. Laughing
Емили не е сърдита тетка с ролки,сигурна съм,че е хубава млада жена.Изразът е такъв,нали?
Тя има проблем с мъжа си,а не с другата жена.На оная морала няма да коментирам,но тя няма никакви ангажименти към Еми.Нека се оправи с нейния красавец.Дай боже,може и да се получи.
Като по-възрастна съм свидетел,че постепенно нещата могат и да се оправят.
Други се разделята и не могат да преживеят изневярата.
Свят като цвят.
Но да ходи да се разправя с шафрантията нищо хубаво няма да се получи.

# 110
Според мен EmiliT не е готова да се раздели с мъжа си,може би защото още го обича много и чувства,че той също не е приключил с чувствата си към нея. Моето мнение е,че тя трябва да се бори за него-по всякакъв начин и с всички средства. Да не става сърдита лелка с ролки на косата,която слухти и мърмори. Да се вземе в ръце и да покаже колко е прекрасна и незаменима,колко държи на него и ще се бори.
Познавам няколко жени,които буквално оскубаха любовниците на мъжете си и те повече не припариха до тях, господата също не си и помислиха за други забежки. На война като на война-всички средства са разрешени.
Аз лично бих я натупала госпожицата, а съм толкова спокоен ,уравновесен и възпитан човек,че ако изкажа тази закана на познатите си, никой няма да ми повярва, но аз съм сигурна,че ще го направя...Пък нека после пак да му звъни!
Е нали опитах по всички начини да водя тази война - и добра и всякаква бях.Ама тази сигурно е по-добра от мен щом все тя печели.

# 111
  • Пловдив
Едва ли е по-добра. Маркирай си територията! Виждала съм го няколко пъти вече и там имаше успех. Бори се,това е. И не е задължително да има следваща,все пак и двата пъти досега са били точно с тази. Заплаши я, преследвай я, без да й казваш нищо, каквото се сетиш...Важното е да я отдалечиш от семейството си,за да можеш да влияеш на мъжа си през това време.

# 112
Ако цената да запазя мъжът до себе си е да ступвам тая или оная ,мерси да си го вземат.

EmiliT не е по-добра ,чужда е .Пък ако е по- добра за него от теб ,значи той не е добър за теб ,та ще си търсиш друг.

# 113
  • София
не е по-добра, а мъжът ти го е треснала глупостта и се чувства като "Истинний Баукански Уъф".  Wink

# 114
  • Пловдив
Нали се опитваме да й помогнем, или влизаме в спорове? Кажете,ако не съм разбрала смисъла на темата! Давам й съвет-проверен от няколко жени във времето.Нали тя трябва да реши дали го иска и на каква цена го иска.

# 115
 Joy Joy Joy
Тая тема почнала да става много весела Laughing
Ако ще има бой, аз предлагам да натупа неверния съпруг. Хем ще си изкара яда на когото трябва, хем ще му вземе страха и друг път няма да смее даже да погледне чужда жена. Убий го от бой, Емили! Неверник такъв! Joy

# 116
Нали се опитваме да й помогнем, или влизаме в спорове? Кажете,ако не съм разбрала смисъла на темата! Давам й съвет-проверен от няколко жени във времето.Нали тя трябва да реши дали го иска и на каква цена го иска.
Не съм сигурна, че този съвет е най-правилния.И аз познавам жени, успели да задържат мъжа до себе си.Честно казано, не бих желала да съм на тяхно място.Абсолютно нещастни и с разбити нерви са, и след години се чудят защо не са постъпили другояче.Едната разбра що е то любов след 60-те си години и след смъртта на съпруга си. ooooh!

# 117
  • София
аз в една тема ви казах, че без бой няма оправия, ама не повярвахте!  Тя подпуква лИбовницата, а нейната мъжка рода подпуква неверния съпруг. Нали знаете, боят възпитава!

# 118
  • Бургас
Да сме мъже,че да се поступаме. Laughing
Ама не върви пусто на женската ни природа. Mr. Green

# 119
  • Fort Worth, TX
аз в една тема ви казах, че без бой няма оправия, ама не повярвахте!  Тя подпуква лИбовницата, а нейната мъжка рода подпуква неверния съпруг. Нали знаете, боят възпитава!
Анди ти тва сериозно ли го мислиш?Мислиш ли,ч е ако подпука девойката ще има ефект?

Общи условия

Активация на акаунт