Моля за съвет какво да правя

• 19 934
  • 187
  •   1
Отговори
# 75
След даден 2-ри шанс човека пак сгафя,  какво да правиш ли- сама знаеш какво трябва да направиш. Премисли и действай, живата е твой живей го сега. На 32г. не си стара, а си в разцвета на женствеността си, бъди искрена със самата себе си и детето. Не лъжи и ти детето си , както и ти не искаш да бъдеш лъгана. Децата са с много интересна психика, те много силно преживяват нещата , но също така и много силно ги усещат - жертви в името на детето не прави, един ден няма да ги оцени, а ще те осъди в най-лошият случай.
Кураж и събери егото си и го покажи на света. Hug

# 76
# 77
  • Fort Worth, TX
Напълно те разбирам - и аз съм оставяла така той да вземе решението - за да не се упреквам по-късно, защото имам склонност да се самоукорявам. Е, взе го - и всеки Божи ден благодаря за това.
3г по-късно имам връзка, която по качество е светлинни години над абсолютно всичко, което съм преживявала с онзи, откровено казано - глупак (но толкова ми е бил акъла тогава  Laughing)
Искрено се радвам за хора като теб, които са се справили с подобна ситуация и след това са щастливи и живеят спокойно.Дано и при мен се получи.
Ох,Емче Hug.Толкова ми е кофти да прочета всичко това дето си изсписала. HugКрайно време е да изпием по едно кафе с теб. Hug

# 78
Напълно те разбирам - и аз съм оставяла така той да вземе решението - за да не се упреквам по-късно, защото имам склонност да се самоукорявам. Е, взе го - и всеки Божи ден благодаря за това.
3г по-късно имам връзка, която по качество е светлинни години над абсолютно всичко, което съм преживявала с онзи, откровено казано - глупак (но толкова ми е бил акъла тогава  Laughing)
Искрено се радвам за хора като теб, които са се справили с подобна ситуация и след това са щастливи и живеят спокойно.Дано и при мен се получи.
Ох,Емче Hug.Толкова ми е кофти да прочета всичко това дето си изсписала. HugКрайно време е да изпием по едно кафе с теб. Hug
Ти тук ли си?Айде следобед? Hug

# 79
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.

Не харесвам Коелю, ама има право.

# 80
  На 32г. не си стара, а си в разцвета на женствеността си, бъди искрена със самата себе си и детето. Не лъжи и ти детето си , както и ти не искаш да бъдеш лъгана. Децата са с много интересна психика, те много силно преживяват нещата , но също така и много силно ги усещат - жертви в името на детето не прави, един ден няма да ги оцени, а ще те осъди в най-лошият случай.

Напълно съм съгласна с това мнение, точно така е. Peace Само, че има и нещо друго може да скапе и психиката на детето не само своята. Мисля, че е пред много сложна дилема затова и съвети не давам според мен не може да се даде съвет в такава ситуация.   bouquet

# 81
Искаше ми се да напиша мнението си, но ми се струва, че тази тема е от тези, в които даващите съвети си губят времето и енергията.Мацката е взела своето решение, и то е да я кара така, засега, с куп оправдания за пред себе си.Отстрани погледнато е загуба на време, достойнство и прочее.....но тя си решава какво може да изтърпи преди да предприеме нещо, и дали изобщо да го направи.

Преди малко прочетох във фейса една мисъл и мисля, че е подходящо да я постна тук-

Когато човек почувства вятъра на промените,
трябва да строи не заслон, а вятърна мелница.
Стивън Кинг

# 82
Искаше ми се да напиша мнението си, но ми се струва, че тази тема е от тези, в които даващите съвети си губят времето и енергията.Мацката е взела своето решение, и то е да я кара така, засега, с куп оправдания за пред себе си.Отстрани погледнато е загуба на време, достойнство и прочее.....но тя си решава какво може да изтърпи преди да предприеме нещо, и дали изобщо да го направи.

Преди малко прочетох във фейса една мисъл и мисля, че е подходящо да я постна тук-

Когато човек почувства вятъра на промените,
трябва да строи не заслон, а вятърна мелница.
Стивън Кинг

Грешиш!
За момента не съм взела никакво решение.За пръв път обаче клоня повече към раздяла.
Просто не мога с лека ръка да го направя веднага.Трябва ми малко време да погледна нещата отвсякъде за да мога да взема правилното решение.Най-вече за детето.Знам само, че не мога да търпя до безкрай.

# 83
Ти разпечатките за телефоните ли чакаш?

# 84
Да, но не само тях.Май чакам да ми дойде акъла Wink

# 85
Не се взима лесно такова решение. Тук щедро се раздават съвети Разведи се.

# 86
Не се взима лесно такова решение....
newsm10

# 87
Да ,по -лесно е той да си тръгне.
Има жени ,които не си слагат присърце кръшкането на милото ако всичко друго е наред ама ти не си от тях май .
Или пък други ,които уж прощават изневярата и са съгласни на ново начало ,а всъщност не могат да простят май и от тях не си .
Направи това ,което ще те кара да се чувстваш спокойна и щастлива .
Да живееш в постоянни съмнения и болка не си струва обаче .

# 88
Да, но не само тях.Май чакам да ми дойде акъла Wink
Желая ти успех във взимането на решение, ще ти е нужен.  Hug

Да ,по -лесно е той да си тръгне.
Има жени ,които не си слагат присърце кръшкането на милото ако всичко друго е наред ама ти не си от тях май .
Или пък други ,които уж прощават изневярата и са съгласни на ново начало ,а всъщност не могат да простят май и от тях не си .
Направи това ,което ще те кара да се чувстваш спокойна и щастлива .
Да живееш в постоянни съмнения и болка не си струва обаче .
Аз съм от тези които не прощават изневяра, просто защото знам има ли изневяра...този човек никога няма да ми е верен и ще си продължи с кръшкането. Колко такива случаи има в тоя живот. Всичко е в главата на човека, ако главата не го слуша никой нищо не може да направи. Но никой не е длъжен и да търпи забежки и унижение, освен предателството. Peace

# 89
  • БГ
Каквото и да решиш и както и да постъпиш, ти пожелавам кураж и много успех! Hug Hug
ще следя развитието. Hug

Общи условия

Активация на акаунт