Моля за съвет какво да правя

• 19 918
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
  • БГ
Стига да искаш може да предложиш просто временна раздяла и тя ще стане постоянна.Не е нужно да го изпъдиш от дома ви .Сигурно не искаш д а  поемаш вината з араздялата ви някак ,затова те е страх.

# 136
...
Ако трябва да съм честна надявам се той да приключи нашата връзка.А защо не искам да го направя аз- не знам наистина.Сигурно от страх, но и аз не знам от какво.

Вероятно и той не иска да поеме отговорността за край на брака ви, защото ще трябва да живее с последствията от нея, всичките ви роднини и познати ще знаят, че е той и т.н.
Тук имаше тема от потребителка, която беше в сходна ситуация - с две деца, мъжът й беше направил всичко, за да излезе тя с решението на раздяла. После се разбрало, че той го е подготвял отдавна, разбра се и причината и всичко стана ясно - целта е била тя да излезе лошата, а той да си запази реномето на мъченик на брака.
Има всякакви случаи.

# 137
  • Варна
Не ти е дошъл моментът просто. Дойде ли, изобщо няма да се замисляш - все ще ти е тая кой ще изглежда виновен, единственото ти желание ще е всичко да свърши бързо, за да живееш своя живот. Това не означава, че не е възможно на мъж ти да му се наместят междувременно приоритетите - всичко е възможно.

# 138
А има ли възможност той наистина да не желае срещи с девойката ,а тя примерно да досажда и ти даваш ли всичко от себе си за да започните на чисто?

# 139
А има ли възможност той наистина да не желае срещи с девойката ,а тя примерно да досажда и ти даваш ли всичко от себе си за да започните на чисто?
Щом и се обажда той, според мен няма такава възможност.Не, че и тя не напира, но ако той не иска да има нищо с нея няма да и обръща внимание.
Ами аз мисля, че за цялото това време се раздадох изцяло.Както си е било винаги, само че сега двойно повече.

# 140
Виждам, че нещата отиват към развод....
Някои мъже изобщо не са зрели за сериозна връзка, още по-малко за брак и деца. Те май никога няма да пораснат. Или ще пораснат чак след една такава раздяла. Евентуално за следващия брак.
Емили, кураж!....И попътен вятър Peace

# 141
Е това беше!Приключихме вече.
Мерси на всички за подкрепата Hug

# 142
  • София
ама, съвсем ли приключихте? Той е разкарал мацката?

# 143
Не, ние се разкарахме!

# 144
И сега следващия въпрос - направо да кажа на малкия истината или да го заблуждаваме, че тати има много работа, командировка е и т.н.?

# 145
  • Варна
И сега следващия въпрос - направо да кажа на малкия истината или да го заблуждаваме, че тати има много работа, командировка е и т.н.?

Успокой се малко, Емили. Ти знаеш ли каква е истината, за да я кажеш на малкия? Наспи се, колкото можеш. Нека мине поне утре. Кажи му, че мама и тати са се скарали и не знаеш какво ще стане, кога ще се сдобрите. Нищо окончателно не е нужно да му казваш още. Ти сигурна ли си, че всичко е приключило?

# 146
Да на 100% се разделихме.

# 147
  • Варна
Да на 100% се разделихме.

Дай им малко време на тези 100%. С най-добри чувства го казвам, в момента си в емоциална буря, което е съвсем нормално. Горе главата, каквото и да стане, ще минеш оттам и ще продължиш. Нищо категорично на никого не казвай, докато не се наспиш дълго и спокойно, докато не се наядеш обилно, докато не усетиш, че мисълта ти е увлечена от нещо, съвсем различно от семейната драма. Hug

# 148
  • на плажа
 Емили, изчакай малко да се уталожат нещата. Не бързай с декларациите към детето. Следя темата от самото начало, но не съм писала. Успех ти желая! Дано си щастлива и спокойна вече! Винаги казвай истината на детето. Виждам, че е на възрастта на моето. Трудно ще е, но не го лъжи, защото децата се страхуват и объркват. Обясни си му, че вече няма да живеете заедно, но ще се вижда с баща си и така.
 Целувки и успех!

# 149
Абе що за хора сте да я навивате на глупости? Shocked Какво време да дава когато тя губи ценно време от живота и младостта си? Какви такива неща ще се уталожват като от самото начало на историята се вижда че това е кауза пердута? Нито той я обича, нито тя него. Няма нищо по-ненормално от брак заради дете.

Емили, нищо не печелиш ако лъжеш детето. То е достатъчно голямо за да разбира и чувства нещата.

Общи условия

Активация на акаунт