Пепел от рози по БТВ - 11

• 55 150
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
 Асу- аз също я харесвам. Да взе парите но  има разлика с Мустафа.   Но има разлика -тя не  ги прие за да лъжесвидетлства както направи Мустафа ,а просто за да каже истината ,че фатма като е избягала  е отишла при нея.
 А има и друго нещо, човек трябва да мисли и за себе си все пак Асу освен че помага на майка си и на Сами  използва тези пари за да се откъсне от живота който водеше.,защото за да приключи със стария си начин на живот и за да започне отначало все пак са нужни някакви средства. Тя нямаше никакви пари.Първо беше зависима от сводниците , след това от Мустафа. Ако не беше взела парите  трябваше отново да се върне на улицата

# 706
Асу- аз също я харесвам. Да взе парите но  има разлика с Мустафа.   Но има разлика -тя не  ги прие за да лъжесвидетлства както направи Мустафа ,а просто за да каже истината ,че фатма като е избягала  е отишла при нея.
 А има и друго нещо, човек трябва да мисли и за себе си все пак Асу освен че помага на майка си и на Сами  използва тези пари за да се откъсне от живота който водеше.,защото за да приключи със стария си начин на живот и за да започне отначало все пак са нужни някакви средства. Тя нямаше никакви пари.Първо беше зависима от сводниците , след това от Мустафа. Ако не беше взела парите  трябваше отново да се върне на улицата

Ами да, не вярвам Асу да разкаже историята така, че Фатма да бъде възприета като пропаднала жена.  Peace

# 707
Асу- аз също я харесвам. Да взе парите но  има разлика с Мустафа.   Но има разлика -тя не  ги прие за да лъжесвидетлства както направи Мустафа ,а просто за да каже истината ,че фатма като е избягала  е отишла при нея.
 А има и друго нещо, човек трябва да мисли и за себе си все пак Асу освен че помага на майка си и на Сами  използва тези пари за да се откъсне от живота който водеше.,защото за да приключи със стария си начин на живот и за да започне отначало все пак са нужни някакви средства. Тя нямаше никакви пари.Първо беше зависима от сводниците , след това от Мустафа. Ако не беше взела парите  трябваше отново да се върне на улицата

Ами да, не вярвам Асу да разкаже историята така, че Фатма да бъде възприета като пропаднала жена.  Peace
Няма начин, Асу има много повече чест и морал в себе  въпреки професията си. Наистина силно впечатление ми направи не толкова че прати пари на майка си , а че даде и помогна и на Сами. Тя знаеше че и той като нея е затънал в същото блато но няма кой да му помогне.
 Ако беше  някоя хич даже нямаше да се сети за Сами

За Перихан и преди съм писала че е една жена , една майка с погубени мечти и надежди. Една майка която е осъзнала че единственото и дете няма бъдеще
Дали се обвинява като родител - най вероятно.В провала на синът си вижда може би своя провал като родител  и това още повече я измъчва

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 16:28 от djoleva

# 708
Ами да, не вярвам Асу да разкаже историята така, че Фатма да бъде възприета като пропаднала жена.  Peace
Няма начин, Асу има много повече чест и морал в себе  въпреки професията си. Наистина силно впечатление ми направи не толкова че прати пари на майка си , а че даде и помогна и на Сами. Тя знаеше че и той като нея е затънал в същото блато но няма кой да му помогне.
 Ако беше  някоя хич даже нямаше да се сети за Сами
Мен ме впечатли мотива й да му ги даде. Въпреки всичко, което са преживели заедно на улицата и въпреки лошото отношение към нея, тя все пак е видяла и доброто в него. За това Асу има моето уважение! Не всеки (да не кажа почти никой) в нейното положение би направил такъв жест!

Момичета, оставям ви за мъничко, но по-късно ще съм отново на линия! Hug

# 709
Момичета, благодаря за пожеланията! Джоли, Ангелче, iHeartTwinkling, Дъга, Кометка. Hug

Скрит текст:
Купона тече с пълна сила, забавляват се тези деца...няма 6/5...   bigdance2

Един поздрав и за вас...малко съм в ролята на дисководещ... Joy Joy Joy

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

http://youtu.be/hcm55lU9knw

Цитат
Аз не гледам към сем.Яшаран с ненавист. Може да не са от ''добрите'', но няма идеални семейства.

iHeartTwinkling,  newsm10 +1    bouquet

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 00:59 от margita9

# 710
 Джоли Кометка  Hug Подкрепям мниеята ви Асу да не ми харесва което ще направи но тя поне е хиляди пъти по добър човек от Мустафа .
 Дъга - Аз не е съмнявам в щастливият им край на Фати и Керим но според мен ако двамата не постигнат доверие един в друг и общ език то тогава всичко се обезмисля .

Кометка - Благодаря ти   bouquet Днеска ми е избила на емоционално споделяне . Laughing

# 711
Марги надявам се купона тече с пълна сила   Simple Smile
Тази песничка е забавна много . Laughing
Носа Носа  Joy

# 712
Марги, благодаря ти за поздравчето, песента е една от любимите ми.  Peace  Heart Eyes

Носа, носа ракия и салата.  Joy Joy

Радвам се, че малките се забавляват.  Tada

# 713
"Животът е променлив ,понякога е бурен ,друг път е спокоен .

А познайте кой го е казал това ? Grinning

Скрит текст:
Сега пък онова животно Ердоан пише изповед .

# 714
Ехооо, момичета, здравейте Hug

Цитат
Носа, носа ракия и салата.  35 35

iHeartTwinkling,  rotfImbo

Марги, да ти е здраво и усмихнато синчето! newsm67 Нека расте силен и весел, нека късметът го съпътства във всяко начинание! Приятно изкарване на празника! nbirthday
Мерси за поздрава! Hug

Пожелавам ви хубава вечер! Hug

# 715
                            Добра вечер,момичета!

Макар и доста късно,но ще ми позволите и на мен да поздравя Марги

с рожденният ден на нейният син.

Марги,от сърце му желая да бъде жив и здрав,винаги да има

право на избор и да взема правилните решения.

Желая ти,да бъдеш една щастлива и горда майка!

С обич Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Това е за теб

# 716
Девойки добро утро !

Аз да ви каза че днеска пак ще ви дасаждам обаче тази седмица не съм на работа а да излизам навън и дума да не става . Тука да знаете какъв дъжд се сипе много е мрачно и подтискащо . Надявам последеобяд времето да се пооправи . Simple Smile

# 717
Добро утро и от мене   bouquet
Извинявам се за глупавия въпрос, обаче явно съм пропуснала нещо от филма - кой е Сами  Rolling Eyes newsm78

# 718
Сами е сводникът на Асу .  Simple Smile

# 719
 ooooh! Верно бе.....каква съм шматка....благодаря ти ангелче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт