Това е взето на от другата тема на КФМ пост 92 на мирето .
А сега нещо над което се замислях снощи вечерта .Любовта е едно обичта е съвсем друго нещо и според мен любовта и обичта не вървят ръка за ръка . Любовта е трепет по другия тя е това което което те кара да изгаряш по любимия да го търсиш с поглед да копнеш за целувките и хиляди пеперуди да пърхат в стомахите . Обичата е нещо много висше и силно обичта е когато си готов да жертваш себе си за другия и когато поствиш неговото щастие над своето . Често се случва любовта да изчезне и да се забрави но след нея да дойде обичта доверието и уважението . За мен обичта и доверието са много по важни от любовта и от онези пърхания в стомаха защото те просто не същестуват в една връзка трябва да има уважение обич и доверие . Защото както каза и самата Фатмагюл без доверие немогат да си изградят хубави спомени и моменти . Да Фатма се влюбва в Керим най-вероятно и го обиква но дали отново ще може да бъде истински влюбена с онези чисти иневинно любов с която беше влюбена в Мустафа не аз лично не мисля . Няма да ги има онези пеперуди в коремчето онези туптения на сърцето но поне ще знае че до нея има някой който я обича и някой ще я хване ако реши да тръгне в пропаста . Ако любовта й към Мустафа е била детска изпълнена с много надежди и копнежи за бъдещето то сега любовта й с Керим е зряла и обсновена само и единственно на настоящето .