Отговори
# 435
  то май Фери излезе виновна и за Гюлсюн според леля й.Тя ги е запознала с Корай ooooh! ooooh! ooooh!
Че тя на кого не беше виновна? Sick Тя за всичко на всеки е виновна. Виновна е за себе си, че я правят на подлаган, а с Емир по между си не могат да се разберат.
Хайде да не отварям темата за Гюлсум, защото сигурно Фериха я прати да търси тирбушона по никое време и да пие като овод и накрая се наля като фитирия. Сигурно им е светила и като лампа.

# 436
 то май Фери излезе виновна и за Гюлсюн според леля й.Тя ги е запознала с Корай ooooh! ooooh! ooooh!
НАправо е виновна ,че се е родила и диша,аз такова чудо не бях виждала , но ето ,факт. ooooh!
 ми то 2 сезона това гледаме ooooh! ooooh! ooooh!
   на всички е крива ooooh! ooooh!на Джанси,Санем,Айсун,Ханде,Мехмед,Риза......само една Зехра и да не забравяме ХАЛИЛ-е той си я обича ooooh! ooooh! ooooh!
  е с тази равносметка ooooh! ooooh! ooooh!да ви кажа,че с камък на шията и към Дунава се запътвам

# 437
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Гледам , мн сте развълнувани от изминалия епизод. Аз сега се каня да го гледам пък да видим.

Алис, жива и здрава. Hug  bouquet

# 438
Че тя на кого не беше виновна? Sick Тя за всичко на всеки е виновна. Виновна е за себе си, че я правят на подлаган, а с Емир по между си не могат да се разберат.
Хайде да не отварям темата за Гюлсум, защото сигурно Фериха я прати да търси тирбушона по никое време и да пие като овод и накрая се наля като фитирия. Сигурно им е светила и като лампа.
Стига Наде................ не мога повече,ще ме довършиш. smile3532 smile3532 smile3532
Видях  Чаги , чух го , но нищо не разбрах. ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
Тинче Hug Hug HugЩе ти хареса , както се казва серия та дрънка. hahaha hahaha

# 439
Здрасти Тинче. Добре направи, че се забавлява, а сега се въоръжи за да не заспиш по време на серията а накрая, ще се разсъниш със сигурност.

# 440
То и ние го видяхме и чухме Чаги, но до там. Е, поне не си изневерява на навика все да се облизва като котак.
На мен ми заприлича на сборен репортаж от няколко предходни.

# 441
  • в очите на дъщеря си
Здрасти Тинче. Добре направи, че се забавлява, а сега се въоръжи за да не заспиш по време на серията а накрая, ще се разсъниш със сигурност.

Майче, каня се пръста ми да стои повече на копчето за превъртане. Четох ви през тела и имам обща представа за какво става въпрос. Peace

# 442
- Очаква се да има щастлив финал...
Чаги: Голяма е вероятността да има щастлив финал, но не знам - ще видим.

Питаха дали се притеснява от фенките, а той отг., че е много щастлив.

Питаха дали има някой в съrцето си, а той отг., че много пъти е отговорил на този въпроси.

# 443
То и ние го видяхме и чухме Чаги, но до там. Е, поне не си изневерява на навика все да се облизва като котак.
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Наде ,да разбирам ли , че си му набрала или това е от инерцията? newsm78
Лека Неси и пак много Two Hearts Two Hearts
Тинче ,с копчето ,няма да сбъркаш.

# 444

Майче, каня се пръста ми да стои повече на копчето за превъртане. Четох ви през тела и имам обща представа за какво става въпрос. Peace
Абеее, съветвам те да не превърташ, защото дори и от незначителните на пръв поглед неща, изникват големи отровни гъби. Rolling Eyes

# 445
Мамче, здравей  Hug

Лека нощ на лягащите  Hug

Лека нощ от мен Hug

# 446

Не, Чаги не ми е виновем, че Емир ме нерви на моменти.
 Едно и също все повтаря с месеци наред. Май и той не е наясно пълно ли му е, или празно сърцето!? newsm78
А, че тичам още по нанадолнището, така е, даже си изпуснах моите хора някъде и те заспаха по пътя. Спят ли, спят.

# 447

Не, Чаги не ми е виновем, че Емир ме нерви на моменти.
Едно и също все повтаря с месеци наред. Май и той не е наясно пълно ли му е, или празно сърцето!? newsm78
А, че тичам още по нанадолнището, така е,
даже си изпуснах моите хора някъде и те заспаха по пътя. Спят ли, спят.
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532
Толкова не съм се смяла през живота си ,направо хората ще ме дамгосат за луда без да се замислят,но не мога  да спра да ти се радвам,всичко е истина , но така като го изричаш и ми става драго. Heart Eyes
Неси пак лека,ако горе си го пропуснала Hug
НАде,да се надява ме ,че накрая ще пеят заедно.
http://www.youtube.com/watch?v=v6ei0gNuFlI&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=qzRd2v6LIYk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OfgyOKgeCnE&feature=related

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 00:41 от emila123

# 448
Венцислава мерси за среднощните поздрави. Ще пеят ФЕмир заедно някой друг път, но няма да е този. Преди Емир викаше(пееше), после Фери правеше същото, но накрая Емир преграхна и замлъкна.  Sick
Лека Ви нощ и от мен. Hug

# 449
НАде,лека , но последните две песни имат текст та къртят,аз съм доволна от днешния ден и дълго ще го помня.Толкова не ми е било хубаво от много отдавна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ФЕмирки,радвам се , че ви има и , че можем заедно да споделим този наш невероятен серял. Two Hearts
ЛЕка и от мен. luvbed 1crib smile3504 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт