Парфюмни размисли и страсти - 154

• 63 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Вече май бе споменавано, но не съм сигурна и затова пак ще попитам: има ли официален вносител на Hermes за България и магазин, в който легално се продават техни парфюми тук? Благодаря!
Няма официален вносител Peace

# 691
Нахлувам в темата със следната молба-някой да сподели впечатления от JERSEY на Chanelhttp://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-Les-Exclu … EXCLUSIFS--123075.Аз съм доста "старомодна" що се отнася до ароматите-харесвам си нещо и години си карам с него-Моят парфюм е №19 на Chanel,Allure и    Chance  са ми непоносимо банални например.
Jersey е прелестен парфюм със силно изразена лавандула в него. Много е хубав, но е супер неподходящ за насляпо. Богат е, типичен Шанел, елегантен, но много силен и разпознаваем.

Конкретно violet blonde и black ohrid. Търся и двата
Можеш да ги купиш от бутика на ЕЛ на Витошка и от другите им бутици, както и от нета.

# 692
Конкретно violet blonde и black ohrid. Търся и двата
Незнам какво значи изгодно, но аз вчера питах парфюми шоп получават ли тестер на орхидеята.Казаха че много рядко излиза. Цените по интернет магазините на тези двата са близки , трябва да се разровиш. Има ги на доста места.
Скрит текст:
Иначе на летищата 50мл орхидея-50 лири мисля че е добре
Верно все забравям че в София ги има в бутика на Ести  Simple Smile

# 693
  • София
Здравейте ! Извинявам се, че нахълтвам с въпрос Embarassed

Моля Ви за молко помощ.

Искам да направя подарък на една близка за мен личност.
Спряла съм се на Alien /лилавия-едп/ или L'Instant eдп.
Заня, че МНОГО харесва John Galliano едп, Angel,  Insolence edt, Chanel Allure edp, Van Cleef & Arpels Feerie edp.

Дали това, което съм избрала ще и хареса?  Rolling Eyes

# 694
според мен - да
остава да решиш кой от двата  Wink

# 695
И според мен - си се спряла на подходящи аромати.

Благодаря за отговора за Hermes  - и моите спомени бяха такива.

# 696
  • Там, където ме обичат
Някой запознат ли е с парфюмите на Zara ? как са като трайност
Ре, братовчедка ми си хареса и купи Шоколада на Зара. Мии, нелош, но абсолютно нетраен, след 30-тина мин. изобщо не го регистрирах. То аз не съм критерий, щото съм фен на Врачанската школа, но ми се струва много нетраен.

# 697
foxysilver , и аз съм от тази школа Peace Пръскам се АлаМаринска  Mr. Green и трябва да трае поне половин ден(минимум)  Blush

# 698
  • Там, където ме обичат
Здравейте ! Извинявам се, че нахълтвам с въпрос Embarassed
Моля Ви за молко помощ.
Искам да направя подарък на една близка за мен личност.
Спряла съм се на Alien /лилавия-едп/ или L'Instant eдп.
Заня, че МНОГО харесва John Galliano едп, Angel,  Insolence edt, Chanel Allure edp, Van Cleef & Arpels Feerie edp.
Дали това, което съм избрала ще и хареса?  Rolling Eyes
Определено! John Galliano едп, AngelInsolence edt, Chanel Allure edpса парфюми, които много харесвам и нося. Нося с удоволствие и тези, на които си се спряла.  Peace

# 699
Шоколада на Зара трае много на косата и е един от много хубавите шоколадови парфюми.

# 700
  • на терасата
Това студено време ме накара да си извадя зимния аромат Happy Spirit Magical Nights. Останали са ми някакви има-няма 5 мл. Замислям се какво друго подобно бих могла да си взема като свърши, а това ще е много скоро? Искам шоколадено-бонбонено, карамелено нещо... Колебая се между ябълките на Нина Ричи (кажете коя е най-трайна), Ricci Ricci, Ricci Ricci Ribbon, Viva la Juicy или Happy Spirit, този. Ако имате и други идеи, давайте  Praynig (Само да не са мъжки или унисекс, моля)

Сега видях какво е написала Денси... А този шоколад на Зара може ли да се купи онлайн?

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 16:14 от рак-щрак

# 701
  • Там, където ме обичат
foxysilver , и аз съм от тази школа Peace Пръскам се АлаМаринска  Mr. Green и трябва да трае поне половин ден(минимум)  Blush
Тогава задължително ще похваля Монтал.  Heart Eyes В понеделник разходих него, а във вторник реших да разнообразя и хубавинко се офъщях със Самсара. Това сутринта, преди да тръгна на работа. Тези, които го познават, са наясно колко траен и шлейфов е. Пък и аз нали си го обичам, слагам по много. Същата вечерта ходих да поспортувам. И каква беше изненадата след тренировка, когато плувнала в пот усещам нещо познато, но не Самсара, а Монтал!!! И като сметнах, това прави около денонощие и половина трайност. Без подновяване.

# 702
Преди време получих пробичка на Jacomo for Her. Пробвах го, но не го отразих много, много. В неделя пак се присетих за него. И като ми харесааа, ама много. Поръчах си го и утре ми пристига, но днес си викам: "Чакай да си пръсна от пробата (спринцовка), та да ми държи влага до утре." И като се мъчех да изкарам въздуха от резервоарчето, като си пръснах... в окото, в устата, в носа. Така се полакомих, та чак се оджакомих. Окото ми се беше затворило. Смъди, боли, зачерви се. Щях да умра. smile3556 Confounded

Бела и аз така, но с Перлите на Лалик, това от нетърпение - спринцовката в лицето  Crazy

Запознайте моля непросветените с Врачанската школа по пръскане  Grinning

# 703
  • София
 Hug Благодаря за отговорите!

# 704
  • Там, където ме обичат
Самсара, "Врачанската школа" значи мноооого пръскане с мнооого присъствени и трайни аромати. Това за мен е най-описателното.
А, да, не включва пръскане в очите. Laughing
Между впрочем наскоро търсих значението на Самсара, но ти сигурно го знаеш. Затова ли се спря на този ник или заради парфюма?

Общи условия

Активация на акаунт